Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "vente d’une denrée alimentaire présentent des caractéristiques pratiquement identiques " (Frans → Engels) :

La notion de lot implique que plusieurs unités de vente d’une denrée alimentaire présentent des caractéristiques pratiquement identiques de production, fabrication ou conditionnement.

The concept of a lot implies that several sales units of a foodstuff have almost identical production, manufacture or packaging characteristics.


La notion de lot implique que plusieurs unités de vente d’une denrée alimentaire présentent des caractéristiques pratiquement identiques de production, fabrication ou conditionnement.

The concept of a lot implies that several sales units of a foodstuff have almost identical production, manufacture or packaging characteristics.


* Lot: ensemble d’unités de vente d’une denrée alimentaire qui sont produites, fabriquées et emballées dans des conditions pratiques identiques.

* Lot: a batch of sales units of a foodstuff produced, manufactured or packaged under practically the same conditions


une meilleure lisibilité des informations (taille de police minimale pour les informations obligatoires); une présentation harmonisée et plus claire des allergènes dans la liste des ingrédients pour les denrées alimentaires préemballées (mise en évidence grâce à la taille de caractères, au style ou à la couleur de fond); les indications obligatoires relatives aux alle ...[+++]

Improved legibility of information (minimum font size for mandatory information); Clearer and harmonised presentation of allergens for prepacked foods (emphasis by font, style or background colour) in the list of ingredients; Mandatory allergen information for non-prepacked food, including restaurants and cafes; Requirement of certain nutrition information for majority of prepacked processed foods; Mandatory origin information for fresh meat from pigs, sheep, goats and poultry; Same labelling requirements for online, distance-selling or buying in a shop; List of engineered nanomaterials in the ingredients. Specific information on t ...[+++]


une meilleure lisibilité des informations (taille de police minimale pour les informations obligatoires); une présentation harmonisée et plus claire des allergènes, tels que le soja, les fruits à coque, le gluten ou le lactose, dans la liste des ingrédients pour les denrées alimentaires préemballées (mise en évidence grâce à la taille de caractères, au style ...[+++]

Improved legibility of information (minimum font size for mandatory information); Clearer and harmonised presentation of allergens (e.g. soy, nuts, gluten, lactose) for prepacked foods (emphasis by font, style or background colour) in the list of ingredients; Mandatory allergen information for non-prepacked food, including in restaurants and cafes; Requirement of certain nutrition information for majority of prepacked processed foods; Mandatory origin information for fresh meat from pigs, sheep, goats and poultry; Same labelling requirements for online, distance-selling or buying in a shop; List of engineered nanomaterials in the i ...[+++]


* Lot: ensemble d’unités de vente d’une denrée alimentaire qui sont produites, fabriquées et emballées dans des conditions pratiques identiques.

* Lot: a batch of sales units of a foodstuff produced, manufactured or packaged under practically the same conditions


* Lot: ensemble d’unités de vente d’une denrée alimentaire qui sont produites, fabriquées et emballées dans des conditions pratiques identiques.

* Lot: a batch of sales units of a foodstuff produced, manufactured or packaged under practically the same conditions


2. On entend par «lot», au sens de la présente directive, un ensemble d’unités de vente d’une denrée alimentaire produite, fabriquée ou conditionnée dans des circonstances pratiquement identiques.

2. For the purposes of this Directive, ‘lot’ means a batch of sales units of a foodstuff produced, manufactured or packaged under practically the same conditions.


2. On entend par «lot», au sens de la présente directive, un ensemble d’unités de vente d’une denrée alimentaire produite, fabriquée ou conditionnée dans des circonstances pratiquement identiques.

2. For the purposes of this Directive, ‘lot’ means a batch of sales units of a foodstuff produced, manufactured or packaged under practically the same conditions.


En réponse à cet intérêt, des informations de caractère nutritionnel sont fournies sur les denrées alimentaires offertes à la vente qui ont un caractère individuellement informatif mais qui, globalement, créent la confusion dans l'esprit de l'acheteur en raison des différentes présentations ou de l'accent placé indûment sur tell ...[+++]

In response to this interest, nutrition information is being provided on foodstuffs offered for sale which individually is informative but as a whole is confusing for the consumer because of the differences in presentation or undue emphasis of one characteristic of a food.


w