Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Traduction de «vlees en vleeswaren de voedingsindustrie » (Néerlandais → Français) :

twee werkdocumenten opgesteld door scholen met diëtistenopleiding uit Brussel (Institut Paul Lambin en Institut Arthur Haulot) eigen metingen voor brood, gebak, kaas, vlees en vleeswaren de voedingsindustrie

deux documents de travail rédigés par des écoles dispensant une formation en diététique à Bruxelles (Institut Paul Lambin et Institut Arthur Haulot)


Kanker en rood vlees en vleeswaren | Stichting tegen Kanker

Viande rouge et charcuterie : prudence | Fondation contre le Cancer


Home » Alles over kanker » Risicofactoren » Aantoonbaar risico » Voeding en kanker » Kanker en rood vlees en vleeswaren

Accueil » Les cancers » Facteurs de risque » Démontrés » Alimentation » Viande rouge et charcuterie : prudence


Met afval wordt er bedoeld: zowel de niet-consumeerbare afval (benen, graten en pitten) als de eventueel-consumeerbare afval (vetrandjes aan vlees en vleeswaren, schil bij bepaalde fruitsoorten, pel bij bepaalde kaassoorten).

On entend par déchets aussi bien les déchets non consommables (os, arêtes et pépins) que les déchets éventuellement consommables (bords gras de la viande et de la charcuterie, pelure de certains fruits, croûte de certains types de fromage).


4 Hoofdstuk “Gevaren bij de fabricage van en de handel in vers vlees en vleeswaren

4 Chapitre “Dangers à l’occasion de la fabrication et le commerce de viande fraîche et denrées à base de viande


- in weefselstructuren zoals bij plantaardige en dierlijke weefsels zoals vlees en vleeswaren, vis en viswaren.

- sous forme de structures tissulaires telles que les tissus végétaux et animaux comme la viande, le poisson et les produits à base de viande ou de poisson.


Onder 'bereide vleeswaren' wordt vlees verstaan dat bewerkt werd (gerookt, gezouten) of waaraan bewaarmiddelen toegevoegd werden, zoals ham, spek, salami, worst,.

Le terme « viande préparée », fait référence à de la viande qui a été traitée (fumée, salée) ou à laquelle des conservateurs ont été ajoutés, par exemple le jambon, le bacon, le salami, le saucisson, etc.


afzonderlijke toonbank (of afgescheiden van het vers vlees en de vleeswaren) aangeboden en verkocht worden”.

doivent être mis en vente dans un comptoir séparé (ou séparés de la viande fraîche)”.


Een overmatige consumptie van r ood vlees - en bereide vleeswaren - verhoogt het risico op dikkedarm-, slokdarm-, long-, pancreas-, baarmoederslijmvlies- en maagkanker.

Les viandes rouges et les charcuteries sont notamment liées à un risque accru de cancer du côlon, de l'oesophage, de l'estomac, du poumon, du pancréas et de l'endomètre.


Beperk de consumptie van rood vlees (rund, varken, schaap) tot maximum 500 g per week en vermijd voorbewerkte vleeswaren (salami, worst, paté,.).

Limitez la consommation de viande rouge (bœuf, porc, agneau) à un maximum de 500 g par semaine et évitez la charcuterie (salami, saucisson, pâté, .).




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'vlees en vleeswaren de voedingsindustrie' ->

Date index: 2021-03-31
w