Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "rauwe melk wordt het microbiologische gevaar ‘uitgroei " (Nederlands → Frans) :

- Bij de grondstof rauwe melk, wordt het microbiologische gevaar ‘uitgroei van pathogenen’ door verkeerde temperatuur ingeschat als een PVA.

- Pour la matière première 'lait cru', le danger microbiologique ‘croissance des pathogènes’ suite à une mauvaise température est considéré comme un PA.


- Voor de processtap ‘enten’ moet het microbiologische gevaar ‘uitgroei van pathogenen’ minstens als PVA ingeschat worden.

- Pour l’étape de processus ‘ensemencement’, le danger microbiologique ‘croissance de pathogènes’ doit au moins être considéré comme un PA.


- KCP 1 : Het betreft het microbiologische gevaar ‘uitgroei van pathogenen’.

- CCP 1 : Il s’agit du danger microbiologique ‘croissance de pathogènes’.


de temperatuur (het gevaar uitgroei van pathogenen) als een CCP dient toegevoegd te worden aan de HACCP-risico-analysetabel. ii) Betreffende gevaar 8, het voorkomen van remstoffen in de rauwe melk, wordt de kans in

danger 'développement de pathogènes') doit être ajouté comme CCP au tableau HACCP d'analyse des risques. ii) En ce qui concerne le danger 8, - la présence de substances inhibitrices dans le lait cru,


Daar ophaling en transport van rauwe melk geen hittebehandeling inhoudt, dient het onderdeel ‘Microbiologische gevaren tijdens de periode voor de determinerende hittebehandeling’ vervangen te worden door ‘Microbiologische gevaren tijdens ophaling, transport en ontvangst’.

La collecte et le transport du lait cru n'impliquant pas de traitement thermique, la partie 'Dangers microbiologiques pendant la période précédant le traitement thermique déterminant' doit être remplacée par 'Dangers microbiologiques pendant la collecte, le transport et la réception'.


De in punt 1, onder b), van dat hoofdstuk genoemde “fysische of chemische behandeling” betekent een behandeling die eventuele microbiologische risico’s van rauwe melk of daarmee bereide producten vermindert (bv. microfiltratie).

Par «traitement physique ou chimique» – termes visés au point 1 b) du même chapitre –, il faut entendre les traitements visant à réduire les éventuels risques microbiologiques liés au lait cru ou aux produits à base de lait cru (microfiltration par exemple).


Betreffende de gevarenanalyse werden, behalve de opname van het potentieel gevaarcontaminatie van de rauwe melk met koelvloeistof indien het transport gebeurt d.m.v. gekoelde vrachtwagens’, alle aanbevelingen opgevolgd.

En ce qui concerne l’analyse des dangers, toutes les recommandations ont été suivies à l’exception de l’insertion du danger potentiel ‘contamination du lait cru par le liquide réfrigérant si le transport a lieu au moyen de camions frigorifiques’.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'rauwe melk wordt het microbiologische gevaar ‘uitgroei' ->

Date index: 2023-04-15
w