Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "opleiding inzake hygiëne " (Nederlands → Frans) :

- enerzijds in hun opleidingsprogramma een aangepaste opleiding inzake hygiëne te voorzien en anderzijds een minimale bijkomende opleiding voor manicuren en pedicures op het vlak van de hygiëne en de overdracht van infectieziektes te verzekeren.

- d’une part, prévoir dans le cursus de leurs études une formation adéquate en matière d’hygiène et, d’autre part, assurer une formation complémentaire minimale aux manucures et pédicures en matière d’hygiène et de transmission des maladies infectieuses.


Meer bepaald dient er in die specifieke vorming voldoende aandacht besteed te worden aan de opleiding inzake de gebruikte producten, infectierisico en hygiëne, zoals dit trouwens ook voorzien wordt in de opleiding voor beroepsbeoefenaars van tatoeage;

Celle-ci doit, en particulier, accorder une attention suffisante à la formation relative aux produits utilisés, au risque infectieux et à l’hygiène comme elle est d’ailleurs également prévue dans la formation des professionnels du tatouage.


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _________________________________________________ 7 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 7 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 8 3.1.3 Officiële controles en erkenning ___________________________________________ 8 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 9 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 9 3.1.6 Levensmiddelenafval ___________________________________________________ 10 3.1.7 Watervoorziening ____________________________________________ ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 8 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 8 3.1.2.


Met het oog op de volksgezondheid lijkt het wel wenselijk om bepaalde minimale regels inzake veiligheid en hygiëne vast te leggen, en hieromtrent in de nodige opleiding en controlemaatregelen te voorzien (cfr. ook verder bij antwoord op de vragen)

Néanmoins, dans un contexte de Santé publique, il est souhaitable de fixer certaines règles minimales en matière de sécurité et d’hygiène et de prévoir, en la matière, la formation nécessaire et les mesures de contrôle indispensables à la sécurité des personnes concernées (voir plus loin les réponses aux questions).


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _________________________________________________ 8 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 8 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 8 3.1.3 Officiële controles en erkenning ___________________________________________ 9 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 9 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 9 3.1.6 Levensmiddelenafval ___________________________________________________ 10 3.1.7 Watervoorziening ____________________________________________ ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 9 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 9 3.1.2.


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _______________________________________________ 8 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 8 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 8 3.1.3 Officiële controles en erkenning ___________________________________________ 9 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 9 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 9 3.1.6 Levensmiddelenafval ___________________________________________________ 10 3.1.7 Watervoorziening ______________________________________________ ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 9 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 9 3.1.2.


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _________________________________________________ 5 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 5 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 6 3.1.3 Officiële controles_______________________________________________________ 6 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 7 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 7 3.1.6 Levensmiddelenafval ____________________________________________________ 8 3.1.7 Watervoorziening ______________________________________________ ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 5 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 5 3.1.2.


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _______________________________________________ 5 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 5 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 5 3.1.3 Officiële controles_______________________________________________________ 6 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 6 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 6 3.1.6 Levensmiddelenafval ____________________________________________________ 7 3.1.7 Watervoorziening ________________________________________________ ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 5 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 5 3.1.2.


e) moet vakbekwaam personeel werkzaam zijn dat een adequate opleiding heeft gekregen inzake de technieken van ontsmetting en hygiëne om verspreiding van ziekten te voorkomen;

e) le personnel qualifié actif doit avoir reçu une formation adéquate en matière de techniques de désinfection et d’hygiène afin de prévenir la propagation des maladies ;


3.1 Verordening (EG) nr. 852/2004 _________________________________________________ 6 3.1.1 Hygiënemaatregelen ____________________________________________________ 6 3.1.2 HACCP ________________________________________________________________ 7 3.1.3 Officiële controles en erkenning ___________________________________________ 7 3.1.4 Algemene eisen voor bedrijfsruimten voor levensmiddelen ______________________ 8 3.1.5 Vervoer _______________________________________________________________ 8 3.1.6 Levensmiddelenafval ____________________________________________________ 9 3.1.7 Watervoorziening ____________________________________________ ...[+++]

3.1. Règlement (CE) n° 852/2004 __________________________________________________ 8 3.1.1. Mesures d’hygiènes _____________________________________________________ 8 3.1.2.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'opleiding inzake hygiëne' ->

Date index: 2021-06-17
w