Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "gevarenanalyse – hazard analysis critical control points " (Nederlands → Frans) :

3. Gevarenanalyse – Hazard Analysis Critical Control Points Plan

3. Analyse des dangers – Plan HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points)


de doorlichting van de keuken op het vlak van de hygiënische omstandigheden van behandeling van levensmiddelen op basis van de HACCP-normen (Hazard Analysis Critical Control PointGevarenanalyse en controle van de kritieke punten);

l’audit de la cuisine concernant les conditions d’hygiène des denrées alimentaires suivant les normes HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point - Analyse des Dangers et Contrôle des Points Critiques);


de doorlichting van de keuken op het vlak van de hygiënische omstandigheden van behandeling van levensmiddelen op basis van de HACCP-normen (Hazard Analysis Critical Control PointGevarenanalyse en controle van de kritieke punten) ;

l’audit de la cuisine concernant les conditions d’hygiène des denrées alimentaires suivant les normes HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point - Analyse des Dangers et Contrôle des Points Critiques) ;


1 HACCP : Analyse van gevaren en kritische punten (Hazard Analysis Critical Control Points, HACCP)

1 HACCP : Analyse des dangers et points critiques pour leur maîtrise (Hazard Analysis Critical Control Points, HACCP)


- noties van de hygiëneprincipes met betrekking tot de bedrijven (GHP (Good Hygienic Practices) en HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points)): aspecten die samenhangen met de taken van de bedrijfsassistent;

- notions des principes d’hygiène au niveau de l’entreprise (GHP (Good Hygienic Practices) et HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points)) : aspects qui ont une relation avec les tâches d’assistant


a) Hazard Analysis Critical Control Point-plan (HACCP-plan) m.b.t. de productie van consumptie-ijs De gids bevat een degelijk voorbeeld van een HACCP-plan voor de productie van consumptie-ijs op basis van de 12 basisprincipes volgens de Codex Alimentarius.

a) Plan Hazard Analysis Critical Control Point (plan HACCP) relatif à la production de glace de consommation Le guide contient un bon exemple de plan HACCP pour la production de glace de consommation sur base des 12 principes fondamentaux suivant le Codex Alimentarius.


De autocontrolegids ‘APIM’ behandelt volgende hoofdstukken:‘Inleiding (1)’, ‘Wettelijke vereisten (2)’, ‘Basisvereisten van het algemeen kwaliteitssysteem (3)’, ‘Goede hygiënische praktijken – Goede productiepraktijken (4)’, ‘Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP) (5), ‘Traceerbaarheid (6)’, ‘Analysen’ (7), ‘Nevenstromen – afvalstromen (8)’ en ‘Toepassingsmodaliteiten (9)’.

Le guide d'autocontrôle 'APIM' comporte les chapitres suivants : ‘Introduction (1)’, ‘Exigences légales (2)’, ‘Exigences de base pour un système de gestion de la qualité (3)’, ‘Bonnes pratiques d'hygiène – Bonnes pratiques de fabrication (4)’, ‘Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP) (5), ‘Traçabilité (6)’, ‘Analyses’ (7), ‘Circuits secondaires – circuits des déchets (8)’ et ‘Modalités d'application (9)’.


HACCP : Hazard Analysis Critical Control Points (Risicoanalyses en kritische controlepunten)

HACCP : Hazard Analysis Critical Control Point (système d’analyse des risques et maîtrise des points critiques)


Volgende bijzondere punten zijn ontwikkeld: uitwerken van procedures voor het aanvragen van werken organiseren van een audit met betrekking tot de voedingshygiëne in de keukens en eetzalen volgens de normen die gebaseerd zijn op de HACCP-beginselen (Hazard Analysis Critical Control Points).

Des points particuliers ont été développés. La mise au point des procédures de commande de travaux Un audit concernant l’hygiène alimentaire des cuisines et des réfectoires selon les normes basées sur les principes HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).


HACCP : van het Engels : “Hazard Analysis Critical Control Point”.

HACCP : de l’anglais Hazard Analysis Critical Control Point.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'gevarenanalyse – hazard analysis critical control points' ->

Date index: 2022-08-11
w