Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
HACCP Hazard Analysis and Critical Control Point

Traduction de «hazard » (Néerlandais → Français) :

HACCP : Hazard Analysis and Critical Control Point

HACCP : Hazard analysis and critical control point system


a) Hazard Analysis Critical Control Point-plan (HACCP-plan) m.b.t. de productie van consumptie-ijs De gids bevat een degelijk voorbeeld van een HACCP-plan voor de productie van consumptie-ijs op basis van de 12 basisprincipes volgens de Codex Alimentarius.

a) Plan Hazard Analysis Critical Control Point (plan HACCP) relatif à la production de glace de consommation Le guide contient un bon exemple de plan HACCP pour la production de glace de consommation sur base des 12 principes fondamentaux suivant le Codex Alimentarius.


De term ‘dangerous’ werd in het GHS vervangen door de term ‘hazardous’.

Le terme « dangerous » est remplacé par le terme « hazardous » dans le GHS.


§ 2. Voor de veiligheid van levensmiddelen moet het autocontrolesysteem gebaseerd zijn op de volgende principes van het “Hazard analysis and critical control points-systeem” (HACCP-systeem): 1° het identificeren van elk gevaar dat voorkomen, geëlimineerd of tot een aanvaardbaar niveau gereduceerd moet worden; 2° het identificeren van de kritische controlepunten in het stadium of de stadia waarin controle essentieel is om een gevaar te voorkomen of te elimineren dan wel tot een aanvaardbaar niveau te reduceren; 3° het vaststellen van kritische grenswaarden voor de kritische controlepunten teneinde te kunnen bepalen wat al dan niet aanv ...[+++]

§ 2. Pour la sécurité des denrées alimentaires le système d'autocontrôle doit être basé sur les principes suivants du système de " Hazard analysis and critical control points" (système HACCP) : 1° l'identification de tout danger qu'il y a lieu d'éviter, d'éliminer ou de ramener à un


(VO 183/2005 Artikel 6) De exploitanten van de diervoedersector moeten beschikken over een systeem van gevarenanalyse en beheersing van de kritische punten (Hazard analysis and critical control points) (HACCP)

(RE 183/2005 Article 6) Les exploitants du secteur de l’alimentation animale doivent mettre en place un système d'analyse des risques et de maîtrise des points critiques (HACCP)


Onderdeel 5 : Voedselveiligheid : Hazard Analysis and Critical Control Points-plan (HACCP-plan) De gids bevat goed uitgewerkte voorbeelden van HACCP-plannen gebaseerd op een afgeleide van het 12-stappen-plan volgens de Codex Alimentarius.

Partie 5 : Sécurité alimentaire : plan 'Hazard Analysis and Critical Control Points' (plan HACCP) Le guide contient des exemples bien élaborés de plans HACCP basés sur une dérivée du plan en 12 étapes selon le Codex Alimentarius.


7. Genève UNECE United Nations Economic Commission for Europe www.unece.org/env PIC Convention on the Prior Informed Consent Procedure of Hazardous Chemicals and Pesticides www.pic.net POPs Convention on Persistant Organic Pollutants www.pops.int THE PEP Transport, Health and Environment Pan-European Programme www.thepep.org

7. Geneva UNECE United Nations Economic Commission for Europe www.unece.org/env PIC Convention on the Prior Informed Consent Procedure of Hazardous Chemicals and Pesticides www.pic.net POPs Convention on Persistant Organic Pollutants www.pops.int THE PEP Transport, Health and Environment Pan-European Programme www.thepep.org


De spaarlampen mogen momenteel maximum 3,5 mg kwik bevatten conform de bepalingen van de Europese RoHS (Restriction of Hazardous Substances ofwel beperking van gevaarlijke stoffen) wetgeving (richtlijn 2002/95/EC).

Les lampes économiques peuvent actuellement contenir au maximum 3,5 mg de mercure, conformément aux dispositions de la législation européenne RoHS (Restriction of Hazardous Substances ou la restriction des substances dangereuses, directive 2002/95/CE).


Er is één studie in de pluimveesector in Canada die een “hazard identification decision tree” ontwikkeld heeft voor het klasseren van macroscopisch waarneembare afwijkingen aan kippenkarkassen in functie van het risico voor de volksgezondheid (Bisaillon et al., 2001).

Il y a une étude dans le secteur avicole au Canada, qui a développé un “hazard identification decision tree” pour la classification d'anomalies macroscopiquement perceptibles des carcasses de poulets en fonction du risque pour la santé publique (Bisaillon et al., 2001).


2.4. Deel VII. Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)

2.4. Partie VII. Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)




D'autres ont cherché : haccp hazard     hazard     voedselveiligheid hazard     deel vii hazard     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'hazard' ->

Date index: 2023-04-09
w