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Chocolade-hazelnootpasta
Chocolade-ijs
Diabetische chocolade
Karamel omhuld met chocolade
Knapperig wafeltje omhuld met chocolade
Koekje half omhuld met chocolade
Pure chocolade
Rolcake gevuld met chocolade
Witte chocolade

Vertaling van "chocolade’ zijn " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE


















IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Matrix sector ‘bereide producten’, matrix categorie ‘chocoladeproducten’, en matrix sector ‘bereide producten’, matrix categorie ‘snoepgoed’ Een verduidelijking met een aantal voorbeelden welke chocoladeproducten er precies bedoeld worden met de matrix types ‘chocolade’ en ‘suikerwerk met chocolade’ is wenselijk.

Secteur de matrice ‘produits préparés’, catégorie de matrice ‘chocolats’ et secteur de matrice ‘produits préparés’, catégorie de matrice ‘confiseries’ Une explication avec un certain nombre d’exemples de produits en chocolat précisément visés par les types de matrice ‘chocolat’ et ‘confiserie au chocolat’ est souhaitable.


Extra Flakes maïsvlokken, stukjes pure chocolade, schaafsel van 30 2.215 witte chocolade en amandelschilfers

nature sucré, aux fruits, à la vanille ou aux éclats de chocolat (petit pot carré)


De bedoeling van dit document is de vaak gestelde vragen, afkomstig van operatoren, auditoren, ... aangaande de Gids autocontrole voor de sector van de biscuit-, chocolade-, praline- en suikergoedindustrie (G-022) en de toepassing van de autocontrole in de sector van de biscuit-, chocolade-, praline- en suikergoedindustrie op te lijsten alsook de bijhorende antwoorden.

Le présent document a pour but de diffuser des questions posées par des opérateurs, des auditeurs,… concernant le Guide autocontrôle pour le secteur du biscuit, du chocolat, de la praline et de la confiserie (G-022) et l’application de l’autocontrôle dans le secteur du biscuit, du chocolat, de la praline et de la confiserie et les réponses qui ont été apportées à ces questions .


Noten (walnoten, hazelnoten, amandelen..) in sauzen (bv. pesto), snacks, notenolie, hazelnootpasta, desserten, chocolade, brood, marsepein, ijsbereidingen...

Fruits à coque (noix, noisettes, amandes..) sauces (pesto, p. ex.), snacks, huile de noix, pâte de noisettes, chocolat, pain, massepain, préparations glacées...


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Aardnoten (pinda’s) in sauzen, brood en gebak, arachideolie, mengsels van zaden en pitten, desserts, chocolade, marsepein, ijsbereidingen, loempia, aperitiefhapjes...

Arachides (cacahuètes) sauces, pain et pâtisserie, huile d’arachide, graines et pépites, desserts, chocolat, massepain, loempia et biscuits apéritifs, préparations glacées...


Hierbij wordt voor de inschatting van de kans de argumentatie gebruikt dat lecithine geen hoofdingrediënt is van chocolade.

Pour l'estimation de la probabilité, on argue que la lécithine n'est pas un ingrédient principal du chocolat.


De afwezigheid (afwezig in 25 g) van Salmonella wordt voor de grondstoffen cacaomassa, cacaopoeder, melkpoeder en chocolade zeer terecht als een CCP 1 beschouwd.

L'absence (absent dans 25 g) de Salmonella est très justement considérée comme un PCC 1 pour les matières premières ‘masse de cacao’, ‘poudre de cacao’, ‘poudre de lait’ et ‘chocolat’.


ADVIES 56-2005 : Wetenschappelijke evaluatie van de autocontrolegids voor de sector van de biscuit-, chocolade-, praline- en suikergoedindustrie en voor de meester suiker- en chocoladebewerkers (dossier Sci Com 2005/46)

AVIS 56-2005 : Evaluation scientifique du guide d'autocontrôle pour le secteur de l'industrie du biscuit, du chocolat, de la praline et de la confiserie et pour les maîtres confiseurs et chocolatiers (dossier Sci Com 2005/46)


De autocontrolegids voor de sector van de biscuit-, chocolade-, praline- en suikergoedindustrie en voor de meester suiker- en chocoladebewerkers werd voorgelegd ter goedkeuring aan het Federale Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV).

Le guide d'autocontrôle pour le secteur de l'industrie du biscuit, du chocolat, de la praline et de la confiserie et pour les maîtres confiseurs et chocolatiers a été présenté pour validation à l'Agence fédérale pour la Sécurité de la Chaîne alimentaire (AFSCA).


Vijf representatieve voorbeelden worden beschreven: de productie van halffabrikaten (cacaomassa, cacaoboter en cacaopoeder), de productie van chocolade, de productie van pralines, de productie van gommen en de productie van koekjes.

Cinq exemples représentatifs sont décrits : la production de produits semi-finis (masse de cacao, beurre de cacao et poudre de cacao), la production de chocolat, la production de pralines, la production de gommes et la production de biscuits.




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'chocolade’ zijn' ->

Date index: 2024-11-06
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