Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Traduction de «traditioneel tiroolse gerechten en zoete deegwaren uit eigen » (Néerlandais → Allemand) :

In het restaurant van het Schwarzer Adler worden traditioneel Tiroolse gerechten en zoete deegwaren uit eigen oven geserveerd.

Das Restaurant des Schwarzen Adlers serviert traditionelle Tiroler Küche und hausgemachtes Gebäck.


In het eigen restaurant met uitzicht op zee wordt een continentaal ontbijtbuffet verzorgd met zoete en hartige gerechten en zoete deegwaren uit eigen oven.

Darüber hinaus können Sie sich mit verschiedenen Massagen und Anwendungen verwöhnen lassen. Morgens stärken Sie sich im Hotelrestaurant mit Meerblick an einem kontinentalen Frühstücksbuffet mit süßen und herzhaften Speisen sowie hausgemachtem Gebäck.


U kunt onder meer gebruikmaken van zoete deegwaren uit eigen oven. In de zomermaanden serveert het restaurant van Hotel Ambasciatori mediterrane gerechten.

Im Sommer serviert Ihnen das hoteleigene Restaurant mediterrane Küche.


Het restaurant serveert traditioneel Tiroolse gerechten, bier uit de eigen brouwerij van het hotel en kruiden uit de eigen tuin.

Das Restaurant serviert traditionelle Tiroler Küche mit Kräutern aus dem Hotelgarten.


In het restaurant worden Oostenrijkse en internationale gerechten, visspecialiteiten en zoete deegwaren uit de eigen banketbakkerij geserveerd.

Im Restaurant genießen Sie Gerichte der österreichischen und der internationalen Küche, Fischspezialitäten sowie Backwaren aus der hauseigenen Konditorei.


Tijdens uw verblijf in het hotel kunt u een bezoek brengen aan het eigen à-la-carterestaurant dat traditioneel Franse gerechten serveert en een ontbijt met zelfgemaakte jam, honing, ontbijtgranen en Franse zoete deegwaren verzorgd.

Das À-la-carte-Restaurant der Unterkunft serviert traditionelle französische Küche sowie hausgemachte Marmelade, Honig, Cerealien und französisches Gebäck zum Frühstück.


Het restaurant van het Villafranca serveert traditioneel Spaanse gerechten en is gespecialiseerd in lokale vleeswaren, kaas en zoete deegwaren, evenals rijst met botillo, een gerecht met varkensvlees uit Bierzo.

Das Restaurant des Villafranca serviert traditionelle spanische Küche. Zu den Spezialitäten gehören neben geräucherten Fleischwaren, Käse und Gebäck auch Reis mit Botillo, ein Schweinefleischgericht aus Bierzo.


U kunt genieten van zoete deegwaren en gebak uit eigen oven, op verzoek kan er ook voor hartige gerechten worden gezorgd. Hotel Centrale ligt op 400 meter van de zeeboulevard.

Das Centrale liegt 400 m von der Strandpromenade entfernt.


w