These foods contain
the following: good quality hay and straw (tasty an
d easily-digestible hay); holm and cork oak material; cereals; products consisting exclusively of cer
eals such as maize, wheat, oats, barley, rye, etc.; protein
crops such as peas, beans, vetches, Lathyrus cicera, Ornithopus sativus, etc.; sunflower seed, soya, beet, etc.; and other by-products
...[+++] from agriculture, horticulture and fruit production.
Il s’agit d’aliments constitués essentiellement de foins de bonne qualité (savoureux et facilement digestibles), de feuillages de chêne vert, de chêne-liège et d’autres essences, de céréales; de produits composés exclusivement de céréales (maïs, blé, avoine, orge, seigle, etc.), de protéagineux (pois, fève, féverole, vesce, gesse chiche, pois chiche fourrager, etc.), de tourteaux d’extraction de tournesol, de soja, de betterave, et d’autres sous-produits de l’agriculture, de l’horticulture et de l’arboriculture fruitière.