Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Apply the study of beer styles from around the world
Barrel beer
Barrelled beer
Beer Distributors Secretaries of America
Beer from the wood
Bottom fermented beer
Bottom fermenting beer
Bottom-fermentation beer
Bottom-fermented beer
Bottom-fermenting beer
Cask beer
Categories of beer
Describe the flavour of different beers
Detail the flavour of different beers
Draft beer
Draught beer
Express the flavour of different beers
Lager
Lager beer
Reclaimed beer
Recovered beer
Specify the flavour of different beers
State Beer Association of Executives of America
States Beer Wholesalers Secretaries
Top fermentation beer
Top fermented beer
Top fermenting beer
Top-fermentation beer
Top-fermented beer
Top-fermenting beer
Types of beer
Variety of beer
Variety of beers
WBAE
Waste beer
Wholesale Beer Association Executive of America

Traduction de «Variety beer » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
types of beer | variety of beer | categories of beer | variety of beers

variétés de bières


top-fermented beer | top fermented beer | top fermenting beer | top-fermenting beer | top fermentation beer | top-fermentation beer

bière de fermentation haute | bière à fermentation haute


lager | lager beer | bottom fermented beer | bottom-fermented beer | bottom fermenting beer | bottom-fermenting beer | bottom-fermentation beer

bière de fermentation basse | bière à fermentation basse | lager


Wholesale Beer Association Executive of America [ WBAE | Beer Distributors Secretaries of America | States Beer Wholesalers Secretaries | National Association of State Beer Association Secretaries | State Beer Association of Executives of America ]

Wholesale Beer Association Executive of America [ WBAE | Beer Distributors Secretaries of America | States Beer Wholesalers Secretaries | National Association of State Beer Association Secretaries | State Beer Association of Executives of America ]


detail the flavour of different beers | express the flavour of different beers | describe the flavour of different beers | specify the flavour of different beers

décrire le caractère olfactif et gustatif de différentes bières


top fermentation beer [ top-fermentation beer | top-fermented beer | top-fermenting beer ]

bière de fermentation haute [ bière haute ]


recovered beer [ reclaimed beer | waste beer | reclaimed beer ]

bière de récupération [ bière récupérée | bière de reste ]


apply the study of beer styles from around the world | implement extensive study of beer styles from around the world | administer extensive study of beer styles from around the world | apply extensive study of beer styles from around the world

mener une étude approfondie des types de bières du monde entier


barrel beer | cask beer | draft beer | draught beer

bière à la pression


barrelled beer | cask beer | beer from the wood

bière en fût | bière en tonneau
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Labatt's employees work throughout the year with a variety of programs to ensure people know that their beer is brewed to be enjoyed responsibly by individuals of drinking age.

Tout au long de l'année, les employés de Labatt offrent différents programmes pour faire comprendre aux gens que la modération a bien meilleur goût et qu'ils doivent avoir l'âge requis pour consommer de l'alcool.


– (CS) Ladies and gentlemen, allow me to speak about a topic that is very important in terms of maintaining a variety of regional products and protecting traditional products, namely ‘České pivo ’ (Czech beer).

– (CS) Mesdames et Messieurs, permettez-moi de parler d'un sujet qui revêt une très grande importance du point de vue du maintien de la diversité des produits régionaux et de la protection des produits traditionnels, en l'occurrence la České pivo (bière tchèque).


– (CS) Ladies and gentlemen, allow me to speak about a topic that is very important in terms of maintaining a variety of regional products and protecting traditional products, namely ‘České pivo’ (Czech beer).

– (CS) Mesdames et Messieurs, permettez-moi de parler d'un sujet qui revêt une très grande importance du point de vue du maintien de la diversité des produits régionaux et de la protection des produits traditionnels, en l'occurrence la České pivo (bière tchèque).


Hops — hops of the Žatecký poloraný červeňák and Magnum varieties are used in granulated and extract form; they have been used for a long time on account of their tried and tested suitability and their influence on the sensory properties of the finished products, i.e. the beer.

Houblon — les variétés employées, sous forme de gruau ou d'extrait, sont le houblon rouge semi-précoce de Žatec et le houblon Magnum; ces variétés ont été utilisées de longue date pour leur adéquation et leur influence sur les caractéristiques sensorielles des produits finis (bières).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Unibroue made some incredible beer before Sleeman bought it, withdrew and, as an example, reduced the wide array of high quality “strong beer one lees” varieties similar to some imported European beers whose traditional production goes back several centuries.

Unibroue faisait une bière incroyable avant que Sleeman l'achète, se retire et réduise, par exemple, toute la gamme de variétés de bières sur lie de haute qualité, comparables aux bières européennes importées découlant d'une tradition de plusieurs siècles au plan de la production.


Although hops are important for conferring bitterness and flavour and for preservation of the beer, very small quantities are required: between 40 and 200 grams of hops per hectolitre of beer, depending on the alpha content of the hops (up to 14% for super alpha varieties) and the hopping rate chosen.

Bien que le houblon soit un composant important qui confère l'amertume, la saveur et la conservation de la bière, il en faut de très petites quantités entre 40 et 200 g de houblon par hectolitre de bière; tout dépend bien sûr du pourcentage d'alpha contenu dans le houblon (pouvant aller jusque 14 % pour les variétés super alpha) et du houblonnage.


The Commission's evaluation report indicates that hops production has adapted progressively to demand, both in quantitative terms through a reduction in the area planted - and in qualitative terms via a change in the varieties planted, particularly to satisfy demand in the beer brewing industry.

Le rapport d'évaluation de la Commission indique que la production de houblon s'est progressivement adaptée à la demande tant en termes quantitatifs grâce à une réduction des superficies plantées qu'en termes qualitatifs par l'intermédiaire d'une modification des variétés plantées, notamment en vue de satisfaire la demande dans le secteur de l'industrie brassicole.


Both the area devoted to hops and hops production fell by about 18% between 1995 and 1999. However, this was partly offset by the fact that production, expressed in terms of alpha acid (which is the substance in hops used to produce beer) rose by 6%, as more varieties with a high alpha acid content were grown.

La superficie consacrée à la culture du houblon et à la production de houblon a diminué d'environ 18 % entre 1995 et 1999, phénomène toutefois en partie compensé par le fait que la production exprimée en termes d'acide alpha (substance utilisée dans le houblon pour la production de bière) a augmenté de 6 % en raison de la culture d'un plus grand nombre de variétés ayant une teneur élevée en acide alpha.


On the contrary, effective competition will guarantee consumers good service in terms of numbers of bars and the variety of beers they offer.

Au contraire, une concurrence efficace garantira aux consommateurs un bon service en termes de nombres de bars et de variété de bières proposées.


Southern markets, with no history of beer drinking, are expanding from a low per-capita consumption level. Expansion is largely fuelled by Northern European groups (notably Heineken, BSN and Carlsberg), which are making considerable direct investment in these areas. - Although it could be stated that the concentration level of breweries on each national market is high compared to most other industrial sectors, it is low compared to that for the beer sector in the other (4) The figures contained herein are deduced by the Commission on the basis of interventions from a variety of source ...[+++]

En ce qui concerne les marchés du sud de l'Europe, où la bière (4) Les chiffres qui figurent dans la présente note ont été calculés par la Commission à partir de diverses sources, notamment des estimations d'organismes professionnels et d'experts. - 5 - - n'est pas une boisson traditionnelle, on constate que le faible niveau de consommation de bière par habitant s'élève.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Variety beer' ->

Date index: 2021-12-30
w