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Bake
Bake a good
Bake goods
Bakery honey
Baking capacity
Baking goods
Baking honey
Baking quality
Baking strength
Breadmaking quality
Comb honey
Honey in the comb
Kiln-baked product moving
Kiln-baked product transferring
Section honey
Take care of honey extraction machines
Tend honey extraction machine
Tend honey extraction machinery
Tend honey extraction machines
Transfer kiln-baked products
Transferring kiln-baked products

Vertaling van "Baking honey " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE


bake | baking goods | bake a good | bake goods

confectionner des produits de boulangerie


kiln-baked product moving | transferring kiln-baked products | kiln-baked product transferring | transfer kiln-baked products

transférer des produits cuits au four


take care of honey extraction machines | tend honey extraction machinery | tend honey extraction machine | tend honey extraction machines

utiliser une machine servant à extraire le miel


baking capacity | baking quality | baking strength | breadmaking quality

qualité boulangère | valeur boulangère


comb honey | honey in the comb | section honey

miel en rayon | miel en rayons


As the main plea, annul in part the judgment of 20 March 2013 refusing registration of Community Trademark 3 478 311‘Caffé KIMBO design’ in respect of the following goods in class 30: ‘Coffee, tea, cocoa, sugar, rice, tapioca, sago, coffee substitutes; flour, confectionery, ices; honey, treacles; yeast, baking-powder; salt, mustard; vinegar sauces (condiments); relish; ice’ and confirm the same judgment in so far as it rejected the community trademark application 3 478 311‘Caffé KIMBO design’ in respect of ‘preparations made from cereals, bread, pa ...[+++]

à titre principal, annuler pour partie l’arrêt du 20 mars 2013 refusant l’enregistrement de la marque communautaire 3.478.311 «Caffé KIMBO design» pour les produits suivants de la classe 30: «Café, thé, cacao, sucre, riz, tapioca, sagou, succédanés de café; farines, confiserie, glaces comestibles; miel, sirop de mélasse; levure, poudre pour faire lever; sel, moutarde; sauces à base de vinaigre (condiments); condiments; glaces à rafraîchir» et confirmer ledit arrêt en ce qu’il a rejeté la demande de marque communautaire 3.478.311, «Caffé KIMBO design», pour les «préparations faites de céréales, pains, pâtisserie»;


4.5 Method of production: The eggs are beaten with the sugar and then the flour, baking powder, water, spices and honey or caramel are gradually added.

4.5. Méthode d'obtention: Les oeufs sont d'abord fouettés avec le sucre, puis la farine, la levure, l'eau, les épices et le miel ou le caramel sont ajoutés.


4.2 Description: A special bakery product made according to a historic recipe from fine-ground flour, granulated sugar, whole eggs, water, baking powder, spices (cinnamon, aniseed, cloves, and star anise) and honey or caramel.

4.2 Description: Spécialité de boulangerie exécutée selon une recette ancienne, à partir de farine fluide, de sucre en poudre, d'oeufs entiers, d'eau, de levure, d'épices (cannelle, anis, clous de girofle, anis étoilé) et de miel ou de caramel.




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Date index: 2024-01-08
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