Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Antimicrobiële zachte corrigerende daglens
Nasofaryngeaal oppervlak van zacht gehemelte
Val op zacht oppervlak
Volledig nasofaryngeaal oppervlak van zacht gehemelte
Zacht gehemelte
Zachte geitenkaas
Zachte kaas
Zachte meervoudig onverzadigde margarine
Zachte niet-meervoudig onverzadigde margarine
Zachte reliner voor gebitsprothese

Traduction de «zachte kazen » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
antimicrobiële zachte corrigerende daglens

lentille correctrice jetable souple antimicrobienne à port journalier


















volledig nasofaryngeaal oppervlak van zacht gehemelte

entière surface nasopharyngée du voile du palais
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Gebruik zachte voedingsmiddelen zoals ijs, milkshake, zacht fruit (zoals banaan), zachte kazen, pudding .

Utilisez des aliments tendres tels que crème glacée, milkshakes, fruits mous (comme les bananes), fromages mous, pudding, etc.


Geef de voorkeur aan halfvolle melk en harde kazen zoals emmental, in plaats van zachte kazen zoals camembert.

Préférez le lait demi-écrémé, les fromages à pâte dure comme l’emmental aux fromages à pâte molle comme le camembert.


Bij het productvoorbeeld zachte kazen dient de productie van mycotoxines tijdens het productieproces als potentieel gevaar besproken te worden.

Dans l’exemple " fromage à pâte molle" , il faut ajouter la production de mycotoxines pendant le processus de production comme danger possible.


Controle van desinfectie is bijvoorbeeld belangrijk voor productieruimten voor melkpoeder (Salmonella : belangrijk potentieel gevaar) of voor zachte kazen (Listeria monocytogenes : belangrijk potentieel gevaar).

Contrôler l’efficacité de la désinfection est, par exemple très important pour les lieux de production de poudre de lait (Salmonella : danger potentiel important) ou pour les lieux de production de fromage à pâte molle (Listeria monocytogenes : danger potentiel important).


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Bronnen arm aan calcium: boter, room, zachte kazen

Sources pauvres en calcium : beurre, crème, fromages à pâtes molles


- Onderdeel toevoegen : Mogelijke gevaren geassocieerd met het productieproces Er werd in advies 26-2004 gesteld dat bij het productvoorbeeld zachte kazen, de productie van mycotoxines tijdens het productieproces als potentieel gevaar dient besproken te worden.

L'avis 26-2004 disait que dans l'exemple de produit fromages à pâte molle, la production de mycotoxines pendant le processus de production doit être discuté en tant que danger potentiel.


Bijvoorbeeld dient bij melkpoeder duidelijk naar voor te komen dat Salmonella een belangrijk potentieel gevaar is, bij het voorbeeld zachte kazen dient duidelijker naar voor te komen dat Listeria monocytogenes een belangrijk potentieel gevaar is.

Par exemple, il doit apparaître clairement, dans l'exemple de la poudre de lait, que Salmonella constitue un danger potentiel important, et dans l'exemple des fromages à pâte molle, que Listeria monocytogenes constitue un danger potentiel important.


Voor de analyse op rauwmelkse kazen bij de detailhandel wordt eveneens aangeraden geen harde kazen te testen maar halfharde, zachte en verse kazen omdat deze risicoproducten zijn.

Pour l’analyse des fromages préparés à partir de lait cru dans le commerce de détail, le Comité recommande de ne pas tester de fromages à pâte dure, mais bien des fromages frais et des fromages à pâte molle ou demi-dure, ceux-ci étant des produits à risque.


Processtap : rijpen (zachte kaas, p. 63) SciCom : Nabesmetting met pathogenen door de omgeving, de operator of het waswater zou moeten een CCP zijn voor sommige kazen.

Etape du processus : maturation (fromage à pâte molle, p. 64) SciCom : La postcontamination par des pathogènes via l'environnement, l'opérateur, l'eau de lavage devrait constituer un CCP pour certains fromages.


Matrix sector ‘bereide producten’, matrix categorie ‘bereide producten op basis van melk’ Bij ‘rauwmelkse kazen’ zijn de potentiële microbiële gevaren afhankelijk van het soort kaas : verse kaas, harde kaas, halfharde kaas of zachte kaas.

Secteur de matrice ‘produits préparés’, catégorie de matrice ‘préparations à base de lait’ Pour les ‘fromages au lait cru’, les dangers microbiens potentiels dépendent de la sorte de fromage : fromage frais, fromage à pâte dure, à pâte mi-dure ou à pâte molle.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'zachte kazen' ->

Date index: 2023-05-31
w