Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aardappelpuree met meervoudig onverzadigde margarine
Niet-meervoudig onverzadigd broodsmeersel met 40% vet
Zachte meervoudig onverzadigde margarine
Zachte niet-meervoudig onverzadigde margarine

Traduction de «zachte niet-meervoudig onverzadigde margarine » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous




aardappelpuree met meervoudig onverzadigde margarine

purée de pomme de terre à la margarine polyinsaturée


niet-meervoudig onverzadigd broodsmeersel met 40% vet

pâte à tartiner allégée non polyinsaturée 40 % de matières grasses


niet-meervoudig onverzadigd broodsmeersel met 70-80% vet

pâte à tartiner allégée non polyinsaturée 70-80 % de matières grasses
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Er dient gebruik te worden gemaakt van olijfolie, boter of een gewone kwaliteitsvolle margarine (maar niet verrijkt aan meervoudig onverzadigde vetzuren).

Il convient d’utiliser de l’huile d’olive, du beurre ou une margarine ordinaire de bonne qualité (mais non enrichie en acides gras polyinsaturés).


Bij het frituren moeten ook aangepaste vetstoffen worden gebruikt (het etiket van het product in verband met het aanbevolen gebruik raadplegen), meestal arm aan meervoudig onverzadigde vetzuren, mag een temperatuur van 180°C niet overschreden worden en moet de olie na maximum 5 tot 6 toepassingen worden ververst.

Pour les fritures, il convient aussi d’utiliser des matières grasses adéquates (consulter l’étiquette du produit à propos de l’usage recommandé), généralement pauvres en acides gras polyinsaturés, de ne pas dépasser une température de 180°C et de renouveler l’huile après 5 à 6 utilisations maximum.


Dat neemt niet weg dat die oxidatierisico’s groter zijn voor de voedingsmiddelen rijk aan meervoudig onverzadigde vetzuren, dat de oxidatieve afbraak een zeer complex verschijnsel is en dat de literatuur aantoont dat die nadelige gezondheidseffecten kan hebben.

Il n’empêche que ces risques d’oxydation sont accrus pour les aliments riches en acides gras polyinsaturés, que la dégradation oxydative est un phénomène très complexe et que la littérature montre qu'elle peut avoir des effets néfastes pour la santé.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'zachte niet-meervoudig onverzadigde margarine' ->

Date index: 2021-04-10
w