Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
1. Uitgroei van pathogenen
En toxinevorming
Wordt beperkt tijdens ontdooiing en tijdens de

Traduction de «uitgroei van pathogenen » (Néerlandais → Français) :

1. Uitgroei van pathogenen [en toxinevorming] wordt beperkt tijdens ontdooiing en tijdens de

1. Le développement de pathogènes et la formation de toxines sont réduits au maximum pendant la décongélation.


1. Uitgroei van pathogenen [en toxinevorming] wordt beperkt tijdens ontdooiing en tijdens de verdere behandeling ervan.

1. Le développement de pathogènes et la formation de toxines sont réduits au maximum pendant la décongélation.


De water in olie emulsie van margarine is een zeer ongunstige conditie voor de uitgroei van pathogenen.

L'émulsion 'eau dans huile' de la margarine constitue une condition très défavorable pour le développement des pathogènes.


de temperatuur (het gevaar uitgroei van pathogenen) als een CCP dient toegevoegd te worden aan de HACCP-risico-analysetabel. ii) Betreffende gevaar 8, het voorkomen van remstoffen in de rauwe melk, wordt de kans in

danger 'développement de pathogènes') doit être ajouté comme CCP au tableau HACCP d'analyse des risques. ii) En ce qui concerne le danger 8, - la présence de substances inhibitrices dans le lait cru,


2. De bewaartemperatuur is geschikt om uitgroei van pathogenen en toxinevorming zoveel als mogelijk te beperken.

2. La température de conservation permet d’éviter le développement de pathogènes et la formation de toxines.


Bij de behandeling van de processtap ‘tussenopslag mix voor hittebehandeling’ wordt de uitgroei van pathogenen door een te lange verblijftijd terecht als een potentieel gevaar beschouwd.

Lors de l’examen de l’étape de processus ‘stockage intermédiaire du mélange avant traitement thermique’, le développement de pathogènes dû à un temps de séjour trop long est à juste titre considéré comme un danger potentiel.


Ook het hoge vetgehalte, de emulsificatie, het zoutgehalte in de waterfase en de aanwezigheid van additieven hebben een ongunstig effect op de mogelijke uitgroei van pathogenen in margarine.

De même, la teneur élevée en matière grasse, l’émulsification, la teneur en sel dans la phase aqueuse et la présence d'additifs ont un effet défavorable sur le développement éventuel de pathogènes dans la margarine.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'uitgroei van pathogenen' ->

Date index: 2024-10-18
w