Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Traduction de «temperatuur het gevaar uitgroei van pathogenen » (Néerlandais → Français) :

de temperatuur (het gevaar uitgroei van pathogenen) als een CCP dient toegevoegd te worden aan de HACCP-risico-analysetabel. ii) Betreffende gevaar 8, het voorkomen van remstoffen in de rauwe melk, wordt de kans in

danger 'développement de pathogènes') doit être ajouté comme CCP au tableau HACCP d'analyse des risques. ii) En ce qui concerne le danger 8, - la présence de substances inhibitrices dans le lait cru,


- Bij de grondstof rauwe melk, wordt het microbiologische gevaar ‘uitgroei van pathogenen’ door verkeerde temperatuur ingeschat als een PVA.

- Pour la matière première 'lait cru', le danger microbiologique ‘croissance des pathogènes’ suite à une mauvaise température est considéré comme un PA.


- KCP 1 : Het betreft het microbiologische gevaar ‘uitgroei van pathogenen’.

- CCP 1 : Il s’agit du danger microbiologique ‘croissance de pathogènes’.


- Voor de processtap ‘enten’ moet het microbiologische gevaar ‘uitgroei van pathogenen’ minstens als PVA ingeschat worden.

- Pour l’étape de processus ‘ensemencement’, le danger microbiologique ‘croissance de pathogènes’ doit au moins être considéré comme un PA.


Bij de behandeling van de processtap ‘tussenopslag mix voor hittebehandeling’ wordt de uitgroei van pathogenen door een te lange verblijftijd terecht als een potentieel gevaar beschouwd.

Lors de l’examen de l’étape de processus ‘stockage intermédiaire du mélange avant traitement thermique’, le développement de pathogènes dû à un temps de séjour trop long est à juste titre considéré comme un danger potentiel.


Bij het generieke HACCP-plan voor biscuiterie wordt aangeraden in de processtap deegbereiding, toe te voegen welke tijd/temperatuur combinaties aanvaardbaar zijn in het kader van de beheersing van het potentieel gevaar ‘uitgroei van Bacillus cereus of Staphylococcus aureus met mogelijke vorming van hitteresistente toxines’.

Pour le plan HACCP générique pour la biscuiterie, il est conseillé d'ajouter dans l'étape du processus 'préparation de la pâte' quelles combinaisons durée/température sont acceptables dans le cadre de la maîtrise du danger potentiel 'développement de Bacillus cereus ou de Staphylococcus aureus avec formation possible de toxines thermorésistantes'.


Bijvoorbeeld i) ”systematische contaminatie door uitgroei pathogenen” (gepasteuriseerde melk p. 49) zou moeten vervangen worden door “toename contaminatieniveau door uitgroei pathogenen” of ii) “het zal bij onderschrijding van de temperatuur slechts over een beperkte contaminatie gaan” (melkpoeder, p. 51) vervangen door “bij een onderschrijding van de temperatuur zal het over een laag resterend contaminatieniveau gaan”.

Par exemple : i) " contamination systématique du fait du développement de pathogènes” (lait pasteurisé, p. 50) devrait être remplacé par “augmentation du niveau de contamination par développement de pathogènes” ou ii) “il ne s’agira, si la température n’est pas atteinte que d’une contamination très réduite“ (poudre de lait, p. 51) est à remplacer par “si la température n'est pas atteinte, il s'agira d'un faible niveau de contamination résiduelle”.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'temperatuur het gevaar uitgroei van pathogenen' ->

Date index: 2021-04-29
w