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Airconditioning-
Allergische rhinitis door schimmel
Antifungisch
Blootstelling aan schimmel
Door een schimmel veroorzaakte ziekte
Door schimmels veroorzaakt
Fungicidum
Fungus
Met betrekking tot schimmels
Mycologisch
Mycose
Mycotisch
Schimmel
Stof die schimmels doodt
Systemen groeien
Wat schimmels doodt

Vertaling van "schimmels op levensmiddelen " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE


antifungisch | wat schimmels doodt

antifongique (a. et s.m) | 1) qui détruit les champignons - 2) qui empêche le développelent des -














allergische alveolitis en pneumonitis door inhalatie van organisch stof en deeltjes afkomstig van schimmels, actinomyceten en dergelijke

alvéolite et pneumopathie allergiques dues à l'inhalation de poussières organiques, moisissures, actinomycètes, ou d'autre origine


allergische alveolitis door schimmels, thermofiele actinomyceten en andere organismen die in ventilatie- [airconditioning-] systemen groeien

Alvéolite allergique due à des actinomycètes thermophiles, moisissures et autres micro-organismes se développant dans les systèmes de ventilation [climatisation]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Ongewenste schimmels op levensmiddelen kunnen zorgen voor de aanmaak van schadelijke stoffen of mycotoxines: aflatoxines, ochratoxine A, patuline, deoxynivalenol, zearalenon, fumonisinen, T2- en HT2 toxine en ergotalkaloïden.

Des moisissures indésirables sur les denrées alimentaires peuvent favoriser la production de substances nocives ou de mycotoxines: aflatoxines, ochratoxine A, patuline, déoxynivalenol, zéaralénone, fumonisines, toxines T2 et HT2 et alcaloïdes d’ergot.


Mycotoxinen: dit zijn toxinen die worden geproduceerd door bepaalde soorten schimmels of gisten die zich op levensmiddelen ontwikkelen (dierenvoeders en/of voedsel voor menselijke consumptie).

Les mycotoxines : il s’agit de toxines produites par certains champignons ou levures qui se développent sur des aliments (aliments pour animaux et/ou pour l’Homme).


Mycotoxinen : toxinen (giftige stoffen) die worden geproduceerd door schimmels of gisten en die kunnen voorkomen in levensmiddelen (via granen, oliehoudende vruchten, melk…).

Mycotoxines : ce sont des toxines (substances toxiques) produites par des champignons ou des levures et qui peuvent se retrouver dans les aliments (via les céréales, les fruits oléagineux, le lait…).


consumptie ongeschikte levensmiddelen (verontreiniging, schimmels,…)

consommation car danger (contamination, moisissures,…)


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Wegens gevaar voor consumptie ongeschikte levensmiddelen (verontreiniging, schimmels,…)

Denrées alimentaires impropres à la consommation car danger (contamination, moisissures,…)


b) de ophoping van vuil, het contact met toxische materialen, het terechtkomen van deeltjes in levensmiddelen en de vorming van condens of ongewenste schimmel op oppervlakken worden voorkomen;

b) permettre de prévenir l'encrassement, le contact avec des matériaux toxiques, le déversement de particules dans les denrées alimentaires et la formation de condensation


Het verband tussen het voorkomen van mycotoxines in levensmiddelen en de productie hiervan door schimmels dient vermeld te worden in de gids.

Le lien entre la présence de mycotoxines dans les denrées alimentaires et la production de celles-ci par les moisissures doit être mentionné dans le guide.




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'schimmels op levensmiddelen' ->

Date index: 2023-12-04
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