Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "rund ofwel de referentiecode " (Nederlands → Frans) :

a) de datum van binnenkomen, b) ofwel het officiële nummer van het rund ofwel de referentiecode

a) la date d'entrée, b) soit le numéro officiel du bovin, soit le numéro ou le code de


2. Het officiële nummer van het rund (SANITELnummer, indien belgisch) of de referentiecode toegekend aan het lot is aanwezig op het etiket

2. Le numéro officiel du bovin (numéro SANITEL si belge) ou numéro de référence du lot est présent sur l'étiquette.


I. het officiële nummer van het rund (SANITELnummer, indien Belgisch) of de referentiecode toegekend aan het lot door de operator, II. de vermelding van de plaats van slachting uitgedrukt als volgt: “geslacht in: (land) ( erkenningsnummer van het slachthuis)” of indien het gaat over een partij voorverpakt uitgesneden vlees, is dit gegeven zo vermeld : " Groep dieren geslacht in: (het land) (erkenningsnummer van het betrokken slachthuis of erkenningsnummers van de twee of drie betrokken slachthuizen)”, III. de vermelding van de plaa ...[+++]

I. le n° officiel du bovin (n° SANITEL si belge) ou le code de référence attribué au lot par l'opérateur, II. la mention du lieu d'abattage libellée comme suit : « lieu d'abattage: (pays) (n° d'agrément de l'abattoir) » ou s’il s’agit d’un lot de viande découpée préemballée, la mention apparaît ainsi : « Lieu(x) d’abattage des animaux du groupe : (le pays)( n° d'agrément de l'abattoir ou des 2 ou 3 abattoirs concernés) », III. la mention du lieu de découpe libellé comme suit : « lieu de découpage: (pays) (n° d'agrément de l'atelier de découpe) » ou si la viande d’un lot a été découpée dans 3 ateliers de découpe au maximum, le pays et les numéros d'agrémen ...[+++]


2. Het officiële nummer van het rund (SANITELnummer, indien Belgisch) of de referentiecode toegekend aan het lot is aanwezig op het etiket

2. Le numéro officiel du bovin (numéro SANITEL si belge) ou numéro de référence du lot est présent sur l'étiquette.


2. De identificatie van het binnenkomende en uitgaande rundvlees wordt geregistreerd, het officiële nummer van het rund (SANITELnummer, indien Belgisch) of de referentiecode toegekend aan het lot wordt geregistreerd.

2. L'identification des produits entrants est enregistrée. Le numéro officiel du bovin (numéro Sanitel si belge) ou numéro de référence du lot est présent.


6. De identificatie van het binnenkomend vlees is geregistreerd: het referentienummer of de referentiecode van het rund

6. L' identification des viandes entrantes est enregistrée : le numéro ou le code de référence du bovin


De consumptiegegevens uit Richtlijn 2001/79/EG en uit SCOOP gaan ervan uit dat wij ofwel gevogelte, ofwel varken, ofwel rund eten, maar niet de drie tegelijk.

Les données de consommation de la Directive 2001/79/CE et du SCOOP considèrent que nous consommons soit de la volaille, soit du porc, soit du bovin mais pas les trois en même temps.




Anderen hebben gezocht naar : rund ofwel de referentiecode     rund     referentiecode     ofwel rund     wij ofwel     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'rund ofwel de referentiecode' ->

Date index: 2024-11-17
w