Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Traduction de «oorspronkelijke vitamine e-gehaltes » (Néerlandais → Français) :

De oorzaak daarvan is vooral adsorptie aan bleekaarde. Gezien de oorspronkelijke vitamine E-gehaltes in de olie, blijft er echter een grote hoeveelheid aan vitamine E in de geraffineerde olie behouden : deze is vergelijkbaar met die in andere geraffineerde oliën zoals zonnebloem-, koolzaad- en lijnolie (Franke, 2010, Schwartz et al., 2008).

Vu les teneurs initiales en vitamine E dans l’huile, le contenu en vitamine E de l’huile raffinée reste cependant important et du même ordre de grandeur que dans d’autres huiles raffinées comme celles de tournesol, de colza et de lin (Franke, 2010, Schwartz et al., 2008).


vitamine-D-gehalte in uw bloed controleren en zo nodig extra vitamine D voorschrijven.

avoir un faible taux de vitamine D dans votre sang.


Hoewel er geen consensus is over het optimale vitamine D-gehalte wordt in recente bronnen 50 nmol/l (20 ng/ml) voorgesteld als minimum streefwaarde voor vrouwen vanaf 50 jaar en mannen vanaf 70 jaar.

Bien qu’il n’y ait pas de consensus sur le taux optimal de vitamine D, des sources récentes proposent 50 nmol/l (20 ng/ml) comme valeur cible minimale pour les femmes à partir de 50 ans et les hommes à partir de 70 ans.


Het gaat hier over twee studies met in totaal 3853 patiënten, waarbij het vitamine D-gehalte in de interventiegroep bij aanvang van de studie respectievelijk 40 en 21 nmol/l bedroeg 24 .

Il s’agit ici de deux études portant sur un total de 3.853 patients où le taux de vitamine D dans les 2 groupes d’intervention, lors de l’inclusion, s’élevait à 40 et 21 nmol/l 24 .


Tarwekiemen en paddestoelen hebben een gehalte van 0,5 tot 1 mg/100 g, vlees bevat maar 0,5 mg vitamine B 2 per 100 g, terwijl het gehalte ervan in gekookte groenten, brood of rijst lager dan 0,1 mg/100 g is.

Les germes de blé et les champignons ont une teneur de 0,5 à 1 mg/100 g, les viandes ne contiennent que 0,5 mg de la vitamine B 2 par 100 g, alors que les légumes cuits, le pain ou le riz ont une teneur en cette vitamine inférieure à 0,1 mg/100.


a) De oorspronkelijke zuiverheid van dat water, inzonderheid de microbiologische zuiverheid; b) Het gehalte aan mineralen, oligo-elementen of andere bestanddelen, en eventueel door bepaalde werkingen

a) sa pureté originelle, notamment microbiologique; b) sa nature, caractérisée par sa teneur en minéraux, oligo-éléments ou autres constituants et, le cas


3. Het vertraagde metabolisme zou leiden tot een lagere concentratie van moleculen en enzymen (gluthation, vitamine C, catalase, superoxide-dismutase) die normaal gezien het gehalte aan fysiologisch in lage hoeveelheden geproduceerde methemoglobine (Korgun et al., 2001) beperken.

3. Le ralentissement métabolique diminuerait la concentration des molécules et enzymes (glutathion, vitamine C, catalase, superoxyde dismutase) qui réduisent normalement la méthémoglobine générée physiologiquement en faible quantité (Korgun et al., 2001).


de minimale en maximale gehaltes voor vitamines en mineralen per dagelijkse portie

les teneurs minimale et maximale en vitamines et minéraux par portion journalière


Het gehalte aan 25-hydroxyvitamine D in het plasma wordt als eerste keuze marker beschouwd om de vitamine D-status te bepalen. De serumconcentratie moet minstens 50 nmol/l bedragen; die drempel wordt maar bij een derde van de oudere bevolking (boven 65 jaar) van de meeste landen bereikt (Norman et al., 2007).

La teneur plasmatique en 25-hydroxyvitamine D est considérée comme un marqueur de choix pour apprécier le statut en vitamine D. Sa concentration sérique devrait au minimum s’élever à 50 nmol/l; ce seuil n’est atteint que chez un tiers de la population âgée (au-delà de 65 ans) de la plupart des pays (Norman et al., 2007).


De belangrijkste etiologische agentia zijn zepen omwille van hun gehalte aan oppervlakteactieve stoffen die agressief zijn voor de lederhuid, vitamine A derivaten, ureum, ammoniumlactaat, propyleenalcohol, aldehyden en alcoholen, afhankelijk van hun dosis en concentratie.

Les principaux agents étiologiques sont les savons en raison de leur teneur en tensioactifs agressifs pour le derme, les dérivés de la vitamine A, l’urée, le lactate d’ammonium, l’alcool propylénique, les aldéhydes et les alcools, en fonction de la dose et de la concentration.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'oorspronkelijke vitamine e-gehaltes' ->

Date index: 2025-02-07
w