Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Traduction de «oliezuur » (Néerlandais → Français) :

De beste opties voor de volksgezondheid zijn het vervangen van TVZ door oliën of vetten rijk aan OVZ van het cis-type (bv. oliezuur van olijfolie) of aan stearinezuur (vlug omgezet in oliezuur).

Les meilleures options en termes de santé publique consistent à remplacer les AGT par des huiles ou graisses riches en AGI de type cis (p.ex. l’acide oléique de l’huile d’olive) ou en acide stéarique (rapidement converti en acide oléique).


Auto-oxidatie van oliezuur (links) en foto-oxidatie van olie- en linolzuur (rechts) (Frankel, 2005).

Auto-oxydation de l’acide oléique (gauche) et photo-oxydation des acides oléique et linoléique (droite) (Frankel, 2005).


op de LDL- en HDL-cholesterolconcentratie van het langetermijnverbruik van beperktere hoeveelheden industriële transvetzuren en CLA t.o.v. oliezuur, en dat op basis van alle beschikbare ernstige studies.

d’acides gras trans industriels et de CLA par rapport à l’acide oléique, à partir de toutes les études sérieuses disponibles.


In de eerste studie wordt het verbruik gedurende 3 weken van 20g/d van een CLA-mengsel (80% c9t11 en 20% t10c12) met een mengsel van industriële transvetzuren vergeleken. In vergelijking met dezelfde inname van oliezuur (controle) hebben de transvetzuren de verhouding LDL/HDL-cholesterol met 11% verhoogd, maar het CLAmengsel heeft die verhouding met 10% doen toenemen.

Dans la première étude, on compare la consommation pendant 3 semaines de 20 g/j d’un mélange (80 % de c9t11 et 20 % de t10c12) de CLA à celle d’acides gras trans industriels ; en comparaison au même apport d’acide oléique (contrôle), les acides gras trans ont augmenté de 11 % le rapport LDL/HDL-cholestérol, mais le mélange de CLA a augmenté ce rapport de 10 %.


Vorming van secondaire oxidatieproducten uit oliezuur (Frankel, 2005).

Formation de produits d’oxydation secondaires à partir de l’acide oléique (Frankel, 2005).


De oxidatieve vorming van heptanal, nonenal en nonaanzuur uit oliezuur kan niet via dit mechanisme verklaard worden.

La formation oxydative d’heptanal, de nonénal et d’acide nonanoïque à partir de l’acide oléique ne peut s’expliquer via ce mécanisme.


Capsule-inhoud: oliezuur, propyleenglycol, polyoxyl-35-ricinusolie, gezuiverd water.

Les capsules molles contiennent : acide oléique, propylène glycol, huile de ricin polyoxyl 35, eau purifiée.


De andere bestanddelen zijn alcohol, oliezuur, gebutyleerd hydroxytolueen (E321) en polyoxyl 35 ricinusolie.

- Les autres composants sont : alcool, acide oléique, butylhydroxytoluène (E321) et huile de ricin polyoxyl 35.


Capsule-inhoud: alcohol, gebutyleerd hydroxytolueen (E321), oliezuur polyoxyl 35 ricinusolie.

La capsule contient : alcool, butylhydroxytoluène (E321), acide oléique, huile de ricin polyoxyl 35.


1. Gehalte aan vrije vetzuren, uitgedrukt als oliezuur in g per 100 g (Koninklijk Besluit frituur,

1. teneur en acides gras libres, exprimée en acide oléique en g par 100 g (Arrêté Royal




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'oliezuur' ->

Date index: 2024-05-28
w