4*. verordening (eg) nr. 1935/2004 van het europees parlement en de
raad van 27/10/2004 inzake materialen en voorwe
rpen bestemd om met levensmiddelen in contact te komen en houdende intrekking van de richtlijnen 80/590/eeg en 89/109/eeg 5*. verordening (eg) nr. 37/2005 van de commissie van 12/01/2005 betreffende de temperatuurcontrole in vervoermiddelen en in opslagruimten
van voor menselijke voeding bestemde ...[+++] diepvriesproducten + koninklijk besluit van 04/02/1980 betreffende het in de handel brengen van te koelen voedingsmiddelen 6*. verordening (eg) nr. 37/2005 van de commissie van 12/01/2005 betreffende de temperatuurcontrole in vervoermiddelen en in opslagruimten
van voor menselijke voeding bestemde diepvriesproducten + koninklijk besluit van 10/11/2005 betreffende de detailhandel in bepaalde levensmiddelen van dierlijke oorsprong 7*. verordening (eg) nr. 852/2004 van het europees parlement en de raad van 29/04/2004 inzake levensmiddelenhygiëne + koninklijk besluit van 04/02/1980 betreffende het in de handel brengen van te koelen voedingsmiddelen + koninklijk besluit van 5/12/1990 betreffende diepvriesproducten 8*. koninklijk besluit van 22/12/2005 betreffende levensmiddelenhygiëne