Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
C) Onmiddellijk na de productie
Moeten gehakt vlees en vleesbereidingen

Traduction de «levensmiddelensector die gehakt vlees en vleesbereidingen vervaardigen moeten » (Néerlandais → Français) :

Interpretatie : de exploitanten van de levensmiddelensector die gehakt vlees en vleesbereidingen vervaardigen moeten erop toezien dat voldaan wordt aan de volgende voorschriften:

Interprétation : les exploitants du secteur alimentaire qui produisent des viandes hachées et des préparations de viandes doivent veiller au respect des exigences suivantes :


Interpretatie : de exploitanten van de voedingssector die vleesbereidingen vervaardigen moeten erop toezien dat het gebruikte vlees voldoet aan de voorwaarden om te kunnen worden gebruikt voor de vervaardiging van gehakt vlees (zien S.I. 9.1.).

Interprétation : les exploitants du secteur alimentaire qui produisent des préparations de viandes, doivent veiller à ce que les matières premières utilisées soient des viandes qui satisfont aux exigences requises pour être utilisées dans la production de viandes hachées (voir S.I. 9.1.).


vleesbereidingen van een onmiddellijke verpakking en/of een verpakking worden voorzien en gekoeld worden tot een inwendige temperatuur van ten hoogste 2 °C voor gehakt vlees en 4 °C voor vleesbereidingen of ingevroren worden tot een inwendige temperatuur van ten hoogste - 18 °C. Deze temperaturen moeten tijdens de opslag en het vervoer worden aangehouden, d) gehakt vlees en vleesbereidingen ...[+++]

préparations de viandes doivent être conditionnées et/ou emballées et doivent, ensuite, être refroidies à une température à cœur ne dépassant pas 2 °C pour les viandes hachées et 4 °C pour les préparations de viandes ou congelées à une température à cœur ne dépassant pas - 18 °C. Ces conditions de température doivent être maintenues durant le stockage et le transport, d) les viandes hachées et préparations de viandes ne peuvent être


- Salmonella spp. in aanmerking zou moeten worden genomen als een potentieel gevaar voor gehakt vlees en vleesbereidingen (vooral voor vlees van varkens en vlees waarvoor een gevaar voor kruisbesmetting met gevogelte bestaat).

- Salmonella spp. devrait être retenu comme danger potentiel pour la viande hachée et les préparations de viande (surtout pour les viandes de porcs et les viandes où il y a un risque de contamination croisée avec de la volaille).


c) Onmiddellijk na de productie [moeten gehakt vlees en vleesbereidingen] van een onmiddellijke verpakking en/of een verpakking worden voorzien,

immédiatement après la production, les viandes hachées et les préparations de viandes doivent être conditionnées et/ou emballées,


- Escherichia coli O 157:H7 in aanmerking zou moeten worden genomen als een potentieel gevaar voor gehakt vlees en vleesbereidingen afkomstig van runderen, zeker als het gaat om producten die bestemd zijn om rauw te worden gegeten.

- Escherichia coli O157:H7 devrait être retenu comme danger potentiel pour la viande hachée et les préparations de viande d’origine bovine, certainement s’il s’agit de produits destinés à être consommés crus.


c) onmiddellijk na de productie moeten gehakt vlees en vleesbereidingen van een

c) immédiatement après la production, les viandes hachées et les préparations de




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'levensmiddelensector die gehakt vlees en vleesbereidingen vervaardigen moeten' ->

Date index: 2023-07-31
w