Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Blootstelling aan biologisch agens door inname
Chemicaliën
Door inname van
Door schimmels
Erosie van slokdarm
Geneesmiddelen
NNO
Onopzettelijke inname van ciguatoxine
Onopzettelijke inname van citronella
Onopzettelijke inname van eenbeszaden
Onopzettelijke inname van eucalyptusolie
Onopzettelijke inname van goudenregenzaden
Onopzettelijke inname van jeneverbessen
Onopzettelijke inname van kamfer
Onopzettelijke inname van niet-giftige bessen
Peptisch
Ulceratieve oesofagitis
Ulcus van slokdarm

Traduction de «inname van oxaalzuur » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
erosie van slokdarm | ulcus van slokdarm | NNO | ulcus van slokdarm | door inname van | chemicaliën | ulcus van slokdarm | door inname van | geneesmiddelen | ulcus van slokdarm | door schimmels | ulcus van slokdarm | peptisch | ulceratieve oesofagitis

Erosion de l'œsophage Œsophagite ulcéreuse Ulcère de l'œsophage:SAI | dû à l'ingestion de:médicaments | produits chimiques | fongique | peptique


















TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Bij inname van oxaalzuur bevattende planten, zal het oxaalzuur calcium, magnesium en andere tweewaardige kationen binden waardoor de beschikbaarheid van deze mineralen vermindert.

Lors de l’ingestion de plantes contenant de l’acide oxalique, ce dernier va combiner le calcium, le magnésium et d’autres cations bivalents, ce qui va diminuer la disponibilité de ces minéraux.


Inname van overmatig oxaalzuur kan leiden tot de vorming van nierstenen.

L’ingestion excessive d’acide oxalique peut mener à la formation de calculs rénaux.


- De absorptie van calcium kan verminderd worden bij inname van voedsel rijk aan oxaalzuur (spinazie, rabarber, …) of aan fytinezuur (zemelen, tarwevlokken).

- L’absorption de calcium peut être diminuée en cas de prise d’aliments riches en acide oxalique (épinards, rhubarbe, …) ou en acide phytique (son, céréales).


w