Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "haccp-beginselen – hazard " (Nederlands → Frans) :

2.2. HACCP-beginselen – Hazard Analysis and Critical Control Points (Deel III)

2.2. Principes HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points (Partie III)


Volgende bijzondere punten zijn ontwikkeld: uitwerken van procedures voor het aanvragen van werken organiseren van een audit met betrekking tot de voedingshygiëne in de keukens en eetzalen volgens de normen die gebaseerd zijn op de HACCP-beginselen (Hazard Analysis Critical Control Points).

Des points particuliers ont été développés. La mise au point des procédures de commande de travaux Un audit concernant l’hygiène alimentaire des cuisines et des réfectoires selon les normes basées sur les principes HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).


5. De HACCP- en gidsverantwoordelijken krijgen een opleiding inzake de HACCP-beginselen.

5. Le responsable HACCP/guide reçoit une formation en matière des principes de base de l’HACCP.


5. De HACCP- en gidsverantwoordelijken krijgen een opleiding inzake de HACCP-beginselen 3

5. Le responsable HACCP/guide reçoit une formation en matière des principes de base de l’HACCP.


2. De HACCP- en gidsverantwoordelijken krijgen een opleiding inzake de HACCP-beginselen.

2. Les responsables du système HACCP et les responsables des guides reçoivent une formation concernant les principes HACCP.


Het hoofdstuk over HACCP bevat een korte beschrijving van de 7 HACCP-beginselen.

Le chapitre relatif à l’HACCP contient une brève description générale des 7 principes HACCP.


5. De HACCP- en gidsenverantwoordelijken krijgen een opleiding inzake de HACCP-beginselen 1

5. Le responsable HACCP/guide reçoit une formation en matière des principes de base de l'HACCP 1


(7) Ook de eis van Verordening (EG) nr. 852/2004 dat exploitanten van een levensmiddelenbedrijf die zich bezighouden met een op de primaire productie volgende fase van de productie, de verwerking en de distributie van levensmiddelen en de daarmee verband houdende handelingen, dienen te zorgen voor de invoering, de uitvoering en de handhaving van procedures die gebaseerd zijn op risicoanalyse en de HACCP-beginselen, maakt vereenvoudiging mogelijk.

▼ (7) L’obligation faite par le règlement (CE) n° 852/2004 aux exploitants du secteur alimentaire opérant à n’importe quel stade de la chaîne de production, de transformation et de distribution de denrées alimentaires après la production primaire et les opérations connexes de mettre en place, d’appliquer et de maintenir des procédures basées sur l’[analyse des dangers] et la maîtrise des points critiques (HACCP) contribue également à la simplification.


de doorlichting van de keuken op het vlak van de hygiënische omstandigheden van behandeling van levensmiddelen op basis van de HACCP-normen (Hazard Analysis Critical Control Point – Gevarenanalyse en controle van de kritieke punten) ;

l’audit de la cuisine concernant les conditions d’hygiène des denrées alimentaires suivant les normes HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point - Analyse des Dangers et Contrôle des Points Critiques) ;


de doorlichting van de keuken op het vlak van de hygiënische omstandigheden van behandeling van levensmiddelen op basis van de HACCP-normen (Hazard Analysis Critical Control Point – Gevarenanalyse en controle van de kritieke punten);

l’audit de la cuisine concernant les conditions d’hygiène des denrées alimentaires suivant les normes HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point - Analyse des Dangers et Contrôle des Points Critiques);




Anderen hebben gezocht naar : haccp-beginselen – hazard     haccp-beginselen     haccp-beginselen hazard     inzake de haccp-beginselen     haccp-normen hazard     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'haccp-beginselen – hazard' ->

Date index: 2022-05-31
w