Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bereide ingewanden
Bereide vis
Bereiding
Chemotherapeuticum
Preparaat
Scheikundig bereide stof tegen ziekteverwekkers
Stoofpot van bereide ingewanden
Volkoren chapati bereid met vet
Volkoren chapati bereid zonder vet
Witte chapati bereid met vet
Witte chapati bereid zonder vet

Vertaling van "bereiding van eiproducten " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
chemotherapeuticum | scheikundig bereide stof tegen ziekteverwekkers

chimiothérapeutique | relatif à la chimiothérapie
















IN-CONTEXT TRANSLATIONS
3.2 Verordening (EG) nr. 853/2004 ________________________________________________ 14 3.2.1 Aanbrengen van een identificatiemerk _____________________________________ 14 3.2.2 Etikettering en het aanbrengen van een identificatiemerk ______________________ 16 3.2.3 Grondstoffen voor de bereiding van eiproducten _____________________________ 16 3.2.4 Bijzondere hygiënevoorschriften voor de bereiding van eiproducten _____________ 17 3.2.5 Analytische eisen ______________________________________________________ 18

3.2. Règlement (CE) n° 853/2004 _________________________________________________ 16 3.2.1. Application d’une marque d’identification __________________________________ 16 3.2.2.


3.2 Verordening (EG) nr. 853/2004 ________________________________________________ 15 3.2.1 Aanbrengen van een identificatiemerk _____________________________________ 15 3.2.2 Etikettering en het aanbrengen van een identificatiemerk ______________________ 17 3.2.3 Grondstoffen voor de bereiding van eiproducten _____________________________ 17 3.2.4 Bijzondere hygiënevoorschriften voor de bereiding van eiproducten _____________ 17 3.2.5 Analytische eisen ______________________________________________________ 19

3.2. Règlement (CE) n° 853/2004 _________________________________________________ 16 3.2.1. Application d’une marque d’identification __________________________________ 16 3.2.2.


3.2.4 Bijzondere hygiënevoorschriften voor de bereiding van eiproducten

3.2.4. Exigences particulières en matière d'hygiène applicables a la fabrication des ovoproduits


[1. De schaal van voor de bereiding van eiproducten gebruikte eieren moet volledig ontwikkeld zijn en mag geen gebreken vertonen.

[1. les coquilles des œufs utilisés dans la fabrication d’ovoproduits doivent être totalement développées et ne pas présenter de fêlures.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
(15) Bovendien mogen overeenkomstig punt 1 van deel II van hoofdstuk II van sectie X van bijlage III bij Verordening (EG) nr. 853/2004 gebarsten eieren onder bepaalde voorwaarden voor de bereiding van eiproducten worden gebruikt.

(15) Par ailleurs, conformément à l’annexe III, section X, chapitre II, partie II, point 1, du règlement (CE) n° 853/2004, les œufs fêlés peuvent être utilisés pour la fabrication d’ovoproduits à certaines conditions.


(16) Overeenkomstig sectie X, hoofdstuk II, deel II, punt 1, van bijlage III bij Verordening (EG) nr. 853/2004 mogen gebarsten eieren onder bepaalde voorwaarden voor de bereiding van eiproducten worden gebruikt.

(16) Conformément au point 1 de la partie II du chapitre II de la section X de l’annexe III du règlement (CE) n° 853/2004, les œufs fêlés peuvent être utilisés pour la fabrication d’ovoproduits à certaines conditions.


1. Naast de in bijlage II, sectie I, vastgestelde algemene voorschriften inzake identificatiemerken moeten partijen eiproducten die niet voor de kleinhandel zijn bestemd, maar als ingrediënt voor de bereiding van een ander product worden gebruikt, voorzien zijn van een etiket waarop is aangegeven bij welke temperatuur de eiproducten moeten worden bewaard en hoe lang ze bij die temperatuur houdbaar zijn.

1. Hormis les exigences générales applicables au marquage d’identification prévues à l’annexe II, section I, les lots d’ovoproduits qui ne sont pas destinés au détail, mais à être utilisés comme ingrédient dans la fabrication d’un autre produit, doivent porter une étiquette comportant l’indication de la température à laquelle les ovoproduits doivent être maintenus et la période durant laquelle leur conservation peut être ainsi assurée.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'bereiding van eiproducten' ->

Date index: 2022-05-27
w