Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Educatie over meten van temperatuur
Gevolg van verlaagde temperatuur
Meten van temperatuur
Onjuiste temperatuur bij lokale applicatie en kompres
Overige gevolgen van verlaagde temperatuur
Temporale temperatuur

Vertaling van "bedraagt de temperatuur " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
blootstelling aan extreme temperatuur, niet-beroepsmatig

exposition à une température extrême, non professionnelle


overige gespecificeerde gevolgen van verlaagde temperatuur

Autres effets précisés d'une baisse de la température




blootstelling aan elektrische stroom en straling en aan extreme temperatuur en druk van omgevingslucht

Exposition au courant électrique, aux rayonnements et à des températures et pressions extrêmes de l'air ambiant










monitoring van bloeddruk, temperatuur, pols en ademhalingssnelheid

surveillance de la pression artérielle, de la température, du pouls et de la fréquence respiratoire


onjuiste temperatuur bij lokale applicatie en kompres

Température inadéquate au cours d'application locale ou de tamponnement
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
12. GEHAKT VLEES: tijdens de productie bedraagt de temperatuur van het vlees max. +4°C 3

12. Viande hachée :Pendant la production la température de la viande s’élève à maximum 4°C. 3


14. Gehakt vlees: tijdens de productie bedraagt de temperatuur van het vlees max. 4°C. 3

14. Viande hachée: Pendant la production la température de la viande s’élève à maximum 4°C. 3


5. GEHAKT VLEES: Tijdens de productie bedraagt de temperatuur van het vlees max. 4°C 3

5. Viande hachée :Pendant la production la température de la viande s’élève à maximum 4°C 3


14. GEHAKT VLEES: tijdens de productie bedraagt de temperatuur van het vlees max. +4°C. 3

14. Viande hachée :Pendant la production la température de la viande s’élève à maximum 4°C. 3


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
12. GEHAKT VLEES: tijdens de productie bedraagt de temperatuur van het vlees max. +4°C. 3

12. Viande hachée :Pendant la production la température de la viande s’élève à maximum 4°C. 3


De inwerkingtijd bedraagt minimum 60 min. voor een temperatuur van 180 °C en minimum 120 min. voor een temperatuur van 160 °C. De voorgeschreven inwerkingstijd moet worden gerekend vanaf het tijdstip, waarop de kern van de lading de voorgeschreven temperatuur bereikt heeft.

Le temps de contact est d’au moins 60 min. pour une température de 180 °C et d’au moins 120 min. pour une température de 160 °C. Le temps de contact prescrit se calcule à partir du moment où le cœur de la charge a atteint la température prescrite.


produceren op voldoend hoge temperatuur, zodat men aan de verste punten nog water van minimaal 60°C heeft. De decontaminatie bestaat er dan in aan elk tappunt warm water gedurende een voldoend lange tijd te laten lopen: 30 minuten indien de temperatuur van het water aan de kraan 60°C bedraagt, 4 minuten indien men 70°C heeft. Men zal bij de voorbereidende werkzaamheden tevens een onderhoud voorzien van de warmwater-productietoestellen.

La décontamination consiste alors à faire couler l’eau chaude à chaque point d’eau pendant un temps suffisamment long : 30 minutes si la température de l’eau au robinet est de 60°C, 4 minutes si l’on atteint 70°C. Lors des travaux préparatoires, un entretien des appareils de production d’eau chaude sera également prévu.


Als de temperatuur 80 °C bedraagt en de Z-waarde gelijk is aan 10 wordt de term «A 0 » gebruikt (Τ−80)

Quand la température précisée est de 80 °C, et la valeur Z de 10 °C, le terme « A 0 » est utilisé.


Op basis van de bepaling van de thermotolerantie van E. sakazakii kon afgeleid worden dat de decimale reductietijd van de pathogeen bij 71,2°C 0,7 seconden bedraagt en aldus de standaard hoge temperatuur, korte tijd pasteurisatie (HTST) van 15 seconden bij 71,7°C zal resulteren in ca. 21 log reductie (Iversen et al., 2004).

Sur base de la détermination de la thermotolérance de E. sakazakii, on a pu déduire que le temps de réduction décimale du pathogène à 71,2°C est de 0,7 secondes, et donc que le couple standard température élevée et courte durée de pasteurisation (HTST) de 71,7°C durant 15 secondes se traduira par une réduction de +/- 21 log (Iversen et al., 2004).


D49 De temperatuur van de melk in het voorraadvat, de tapkraan en de leiding tussen beide bedraagt maximaal C

D49 La température de conservation du lait cru dans le réservoir de stockage, le robinet et les tuyaux se situe entre 0 °C et 6 °C maximum




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'bedraagt de temperatuur' ->

Date index: 2023-08-08
w