Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Aminozuur
Bouwstof van de eiwitten
Dierlijke eiwitten en epidermaal materiaal
Eiwitten
Koolhydraten
Malabsorptie door intolerantie voor
Oplosbare insuline van rund
Vetten
Zetmeel

Vertaling van "aan oplosbare eiwitten " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
aminozuur | bouwstof van de eiwitten

aminoacide | acide aminé | substance chimique renfermant une fonction acide et une fonction amine


malabsorptie door intolerantie voor | eiwitten | malabsorptie door intolerantie voor | koolhydraten | malabsorptie door intolerantie voor | vetten | malabsorptie door intolerantie voor | zetmeel

Malabsorption due à une intolérance (à):amidon | glucides | lipides | protides




IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Dit impliceert onder andere het kiezen van een kwaliteitsleverancier en het opvragen van alle technische informatie om de kwaliteit van de handschoenen te kunnen controleren (voorbeelden : algemene migratiecurve, gehalte aan oplosbare eiwitten van latex voor hypoallergene latexhandschoenen).

Cela implique notamment de sélectionner un fournisseur de qualité et à réclamer toutes informations techniques qui permettent de vérifier la qualité des gants (exemples : courbe de migration globale, teneur en protéines solubles de latex pour le gants en latex hypoallergéniques).


Zo schommelt de verhouding van oplosbare eiwitten en caseïne tussen 70/30 en 60/40 of 50/50.

C’est ainsi que la proportion de protéines solubles et de caséine varie dans les proportions de 70/30 à 60/40 ou 50/50.


waarborgen door de leverancier worden gegeven, in het bijzonder over het gehalte aan oplosbare eiwitten in de latex.

données par le fournisseur, en particulier sur la teneur en protéines solubles du latex.


De glycemische index van voedingsmiddelen wordt beïnvloed door hun gehalte aan (vooral oplosbare) vezels, aan eiwitten (vandaar een laag hyperglycemiërend vermogen van peulgewassen) en aan vetten, alsook door de kookwijze.

L’index glycémique des aliments est influencé par leur teneur en fibres (surtout solubles), en protéines (d’où un faible pouvoir hyperglycémiant des légumineuses) et en lipides, de même que par le mode de cuisson.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'aan oplosbare eiwitten' ->

Date index: 2022-04-24
w