Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "aan andere horeca-bedrijven " (Nederlands → Frans) :

bereide maaltijden (waaronder ook belegde broodjes) aan andere HORECA-bedrijven

Je livre exclusivement mes plats préparés (sandwiches inclus) à d’autres entreprises HORECA (restaurants)


Tabaksverbruik in restaurants en cafés : Het FAVV : Het DG contrôle van het FAVV (WEB) is bevoegd inzake tabaksverbruik in de HORECA-bedrijven die geen openbare plaats zijn (geïsoleerde HORECA).

Tabagisme dans les restaurants et cafés : L’AFSCA : La DG contrôle de l’AFSCA (WEB) est compétente en matière de tabagisme dans les établissements HORECA ne faisant pas partie de lieux publics (HORECA isolé).


Net als voor zovele andere overheidsdiensten, bedrijven of organisaties is ook voor de FOD Volksgezondheid, Voedselveiligheid en Leefmilieu de website sinds jaren een onmisbaar communicatiekanaal.

À l’instar de nombreux autres services publics, entreprises ou organisations, le SPF considère depuis longtemps son site web comme un moyen de communication essentiel.


De bedrijven van de HORECA-sector die hun producten aan andere operatoren verkopen, blijven tot de HORECA-sector behoren als de verkoop lokaal gebeurt (professionele klanten gevestigd binnen een straal van maximum 80 km rond de vestigingseenheid) en beperkt is (maximum één derde van de omzet uit de verkoop aan andere operatoren).

Les entreprises du secteur HORECA qui vendent leurs productions à d’autres opérateurs, continuent à relever uniquement du secteur HORECA si la vente est locale (clients professionnels situés à maximum 80 kilomètres de l’unité d’exploitation) et marginale (maximum un tiers du chiffre d’affaire réalisé par la vente à d’autres opérateurs).


veiligheidszone rond een bedrijf te kunnen bepalen, (2) de bedrijven te kunnen lokaliseren ten aanzien van plaatsen waar er een risico is en (3) de bedrijven te lokaliseren ten aanzien van andere bedrijven met andere diersoorten (varkens, bijvoorbeeld).

pour (1) déterminer un périmètre de sécurité autour d’une exploitation en cas de problème, (2) pouvoir localiser les exploitations par rapport aux sites à risque et (3) localiser les exploitations par rapport à d’autres exploitations possédant d’autres espèces d’animaux (porcs, par exemple).


voor bedrijven die leveren aan de eindverbruiker: bedrijven met een totale bedrijfsoppervlakte van maximum 400 m² of waar maximum 5 FTE werkzaam zijn (personeel + zelfstandige eigenaar(s)), → voor bedrijven die leveren aan andere bedrijven: bedrijven waar

→ pour les entreprises qui livrent au consommateur final : les entreprises dont la superficie totale ne dépasse pas 400 m² ou qui travaillent avec un maximum de 5 ETP (personnel + propriétaire(s) indépendant(s)), → pour les entreprises qui livrent à d'autres entreprises: les entreprises


Voor bedrijven die leveren aan andere bedrijven: bedrijven waar maximum 2 FTE werkzaam zijn (personeel + zelfstandige eigenaar(s)).

Pour les entreprises qui livrent à d'autres entreprises: les entreprises travaillant avec un maximum de 2 ETP (personnel + propriétaire(s) indépendant(s)).


De bedrijven die ten hoogste 5 voltijdsequivalenten tewerkstellen of waarvan de totale oppervlakte kleiner is dan 400 m 2 en die hun producten rechtstreeks aan de eindconsument afleveren, alsook de bedrijven die ten hoogste 2 voltijdequivalenten tewerkstellen en die aan andere bedrijven leveren mogen echter wel de in de gids beschreven gevaren, kritische punten, kritische grenswaarden en corrigerende acties zonder meer overnemen en aannemen dat de gids hun HACCPdocumentatie is.

Cependant, les entreprises employant au maximum 5 équivalents temps plein ou dont la surface totale est inférieure à 400 m 2 et qui livrent l’ensemble de leur production directement au consommateur final ainsi que les entreprises employant au maximum 2 équivalents temps plein et qui livrent à d’autres entreprises, peuvent reprendre tels quels les dangers, points critiques, limites critiques et actions correctives décrits dans le guide et considérer que le guide constitue leur documentation HACCP.


De bedrijven die ten hoogste 5 voltijdsequivalenten tewerkstellen of waarvan de totale oppervlakte kleiner is dan 400 m 2 en die hun producten rechtstreeks aan de eindconsument afleveren, alsook de bedrijven die leveren aan andere bedrijven en die ten hoogste 2 voltijds equivalenten tewerkstellen moeten de documenten echter slechts gedurende 6 maand na het verlopen van de geldigheidsduur of minstens 6 maanden bewaren.

Cependant, les entreprises employant au maximum 5 équivalents temps ou dont la surface totale est inférieure à 400 m 2 et qui livrent l’ensemble de leur production directement au consommateur final ainsi que les entreprises qui livrent à d’autres entreprises et employant au maximum 2 équivalents temps plein, ne doivent conserver les documents que 6 mois après l’expiration de la durée de validité des produits ou à défaut au minimum 6 mois.


Het KB van 14 januari 2004 voorziet in een aantal bijdragen en retributies, bijvoorbeeld voor bedrijven die grondstoffen voor andere bedrijven op de markt willen brengen.

L’arrêté royal du 14 janvier 2004 prévoit un certain nombre de contributions et rétributions, par exemple pour les entreprises qui veulent mettre sur le marché des matières premières pour le compte d’autres sociétés.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'aan andere horeca-bedrijven' ->

Date index: 2022-02-22
w