Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Opmerking: sommige video’s zijn vertaald door freelancers die niet altijd professionele vertalers zijn; vertaalfouten zijn bijgevolg niet uit te sluiten. Deze teksten kunnen echter van pas komen, bijvoorbeeld om spreektalige uitdrukkingen te vinden.

U kunt deze boeiende video's ook direct bekijken met de ondertiteling in een taal naar keuze!

Vertaling van "des arômes " (Frans → Nederlands) :

Le serveur, vous savez, arrive avec la noix de truffe blanche et sa râpe, et l'a râpée sur mes pâtes en disant, vous savez, Le Signore désire-t-il des truffes ? Le charme des truffes blanches est dans leur arôme.

De ober kwam er aan met een bol witte truffel en zijn schaaf, en hij schaafde het over mijn pasta, en hij zei: Zou signor de truffels lekker vinden? De charme van witte truffels zit in hun aroma.
https://www.ted.com/talks/benj (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Le prix du bonheur par Benjamin Wallace - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/benj (...) [HTML] [2016-01-01]
Benjamin Wallace over de prijs van geluk - TED Talks -
Benjamin Wallace over de prijs van geluk - TED Talks -


En fait, ça a si bien marché que maintenant nous avons un mélange synthétique de l'arôme de fromage Limburger que nous utilisons en Tanzanie et qui s'est montré là-bas deux à trois fois plus attrayant pour les moustiques que les humains.

Het werkte zelfs zo goed dat we nu een synthetisch mengsel hebben van Limburger kaas-aroma, dat we in Tanzania gebruiken en waar van is aangetoond is dat het twee tot drie keer aantrekkelijker is voor muggen dan mensen.
https://www.ted.com/talks/bart (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Bart Knols : Ruer les moustiques, mettre fin au paludisme - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/bart (...) [HTML] [2016-01-01]
Bart Knols: Dood muggen, maak een eind aan malaria - TED Talks -
Bart Knols: Dood muggen, maak een eind aan malaria - TED Talks -


Il est très à la mode et bien vu de parler de la nourriture en toutes ses formes, toutes ses couleurs, arômes et saveurs.

Het is erg modern en netjes om over eten te praten in al zijn vormen, kleuren, geuren en smaken.
https://www.ted.com/talks/joe_ (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
De meilleures toilettes pour une vie meilleure - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/joe_ (...) [HTML] [2016-01-01]
Betere toiletten, beter leven - TED Talks -
Betere toiletten, beter leven - TED Talks -


Nous avons fait une huile similaire à l'huile de citron, qui peut être utilisée pour son arôme et pour ses fragrances mais qui est aussi un nettoyant biodégradable et un carburant d'avion.

We maakten een olie die lijkt op citrusolie en kan worden gebruikt voor aroma’s en geuren, maar ook als biologisch afbreekbare reiniger of zelfs als vliegtuigbrandstof.
https://www.ted.com/talks/lisa (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Une technologie oubliée datant de l'ère spatiale pourrait changer notre façon de cultiver de la nourriture - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/lisa (...) [HTML] [2016-01-01]
Een vergeten ruimtevaarttechnologie boort nieuwe voedselbronnen aan - TED Talks -
Een vergeten ruimtevaarttechnologie boort nieuwe voedselbronnen aan - TED Talks -


Ils deviennent accessibles au four pour la caramélisation pour nous donner une belle croûte. L'autre pré-pâte que nous préparons est fermentée : notre pré-ferment. Ça peut être un levain démarreur ou ce qu'on appelle une biga ou toute autre sorte de pâte pré-fermentée avec un peu de levure. Elle commence à développer aussi les arômes.

Ze zorgen voor karamellisatie in de oven en geven ons een prachtige korst. De andere zuurdesem dat we maken is gefermenteerd -- ons voor-ferment. Het kan een zuurdesemstarter zijn, of wat we een 'biga' noemen, of elke andere soort pre-gefermenteerd deeg met wat gist erin. Dat begint ook smaak te ontwikkelen.
https://www.ted.com/talks/pete (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Peter Reinhart : à propos du pain. - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/pete (...) [HTML] [2016-01-01]
Peter Reinhart over brood - TED Talks -
Peter Reinhart over brood - TED Talks -


parce que quelqu’un au comité du lait, d’accord – et ne me méprenez pas, je suis pour le lait, mais quelqu’un au comité du lait, a probablement payé un mec très cher pour déterminer qu’en mettant des tonnes d’arômes et colorants et de sucre dans le lait, n’est-ce pas, plus d’enfants allaient le boire. Ouais.

Omdat iemand in de melk-raad, juist -- en versta me niet verkeerd, Ik steun melk, maar iemand in de melk-raad, heeft waarschijnlijk veel geld betaald aan een kerel om tot de conclusie te komen dat als je hopen smaak- en kleurstoffen en suiker in melk steekt, juist, dat meer kinderen het zullen drinken. Ja.
https://www.ted.com/talks/jami (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Le souhait de Jamie Oliver pour le prix TED Prize: enseigner l’alimentation à chaque enfant - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/jami (...) [HTML] [2016-01-01]
Jamie Oliver's TED-prijs wens: Leer ieder kind over voedsel - TED Talks -
Jamie Oliver's TED-prijs wens: Leer ieder kind over voedsel - TED Talks -


La foule et les chars ont depuis longtemps laissé place à trois fontaines, des éléments d'architecture baroque, des artistes et l'arôme du meilleur café de Rome.

De schreeuwende menigten en strijdwagens zijn vervangen door een drietal fonteinen, barokarchitectuur, kunstenaars en het aroma van de beste koffie van Rome.
https://www.youtube.com/watch? (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Rome Vacation Travel Guide | Expedia - author:Expedia
https://www.youtube.com/watch? (...) [HTML] [2016-01-01]
Rome Vacation Travel Guide | Expedia - author:Expedia
Rome Vacation Travel Guide | Expedia - author:Expedia


Ils ont aussi découvert qu'il y a beaucoup d'activité dans les cellules pour produire les arômes.

Ze hebben ook ontdekt dat er veel activiteit zit in het produceren van aroma's.
https://www.ted.com/talks/barr (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Barry Schuler: Genomics 101 - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/barr (...) [HTML] [2016-01-01]
Barry Schuler: Genomics 101 - TED Talks -
Barry Schuler: Genomics 101 - TED Talks -


C'est un arôme synthétique des plus classiques.

Het is echt een klassieker onder de synthetische chemische aroma's.
https://www.ted.com/talks/luca (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Luca Turin sur la science des odeurs. - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/luca (...) [HTML] [2016-01-01]
Luca Turin over de wetenschap van geur - TED Talks -
Luca Turin over de wetenschap van geur - TED Talks -


Beaucoup plus de graines de moutarde brune, un peu de vin blanc, une attaque au nez, des arômes beaucoup plus délicats.

Veel vluchtiger bruin mosterdzaad, wat witte wijn, scherpe neus, veel subtielere aroma's.
https://www.ted.com/talks/malc (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Malcom Gladwell : les sauces spaghetti - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/malc (...) [HTML] [2016-01-01]
Malcolm Gladwell over spaghettisaus - TED Talks -
Malcolm Gladwell over spaghettisaus - TED Talks -




datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

des arômes ->

Date index: 2024-07-21
w