Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Opmerking: sommige video’s zijn vertaald door freelancers die niet altijd professionele vertalers zijn; vertaalfouten zijn bijgevolg niet uit te sluiten. Deze teksten kunnen echter van pas komen, bijvoorbeeld om spreektalige uitdrukkingen te vinden.

U kunt deze boeiende video's ook direct bekijken met de ondertiteling in een taal naar keuze!

Vertaling van "des aliments qui sont riches en protéines " (Frans → Nederlands) :

Et donc nous devons manger des aliments qui sont riches en protéines comme cet œuf, qui, par il est très vertu, parce que toute la partie blanche est une protéine, il contient une bonne dose de l'azote.

En dus moeten we voedsel eten dat er hoog is in eiwitten zoals dit ei, dat bij zijn eigen waarde, omdat al het witte eiwit is, het een grote hoeveelheid stikstof bevat.
https://www.youtube.com/watch? (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Biological Molecules - You Are What You Eat: Crash Course Biology #3 - author:CrashCourse
https://www.youtube.com/watch? (...) [HTML] [2016-01-01]
Biological Molecules - You Are What You Eat: Crash Course Biology #3 - author:CrashCourse
Biological Molecules - You Are What You Eat: Crash Course Biology #3 - author:CrashCourse


Et nous avons même fait un repas riche en protéines ayant un profil aminoacide similaire à ce que vous trouveriez dans certaines protéines animales.

We maakten zelfs een eiwitrijke maaltijd met een aminozuurprofiel vergelijkbaar met wat je zou kunnen vinden in sommige dierlijke eiwitten.
https://www.ted.com/talks/lisa (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Une technologie oubliée datant de l'ère spatiale pourrait changer notre façon de cultiver de la nourriture - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/lisa (...) [HTML] [2016-01-01]
Een vergeten ruimtevaarttechnologie boort nieuwe voedselbronnen aan - TED Talks -
Een vergeten ruimtevaarttechnologie boort nieuwe voedselbronnen aan - TED Talks -


Vous ne prenez certainement pas beaucoup d'algues en faisant vos courses, mais vous mangez probablement certains aliments qui sont riches en caroténoïdes, comme les carottes, abricots, courges et autres mangues.

je haalt waarschijnlijk niet veel algen bij de supermarkt, maar je eet waarschijnlijk wel sommige voedingsmiddelen die rijk zijn aan carotenoïden, zoals wortelen, abrikozen, squash, en mango's.
https://www.youtube.com/watch? (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Why Are Flamingos Pink? - author:SciShow
https://www.youtube.com/watch? (...) [HTML] [2016-01-01]
Why Are Flamingos Pink? - author:SciShow
Why Are Flamingos Pink? - author:SciShow


Mais il y a des tomates qui finissent en soupe. Et tant qu'elles répondent aux exigences de l'agence de sécurité alimentaire, il peut y avoir toutes sortes de choses là dedans, sans problème. En fait, pourquoi mettrions-nous ces boulettes dans la soupe, il y a de la viande là-dedans de toute façon? (Rires) En fait, tous nos aliments industriels contiennent plus de protéines ...[+++]

Maar dit zijn de tomaten die in soep belanden. Zolang ze tenminste voldoen aan de eisen van de Voedsel en Waren Autoriteit, kan er vanalles inzitten, geen enkel probleem. Waarom zouden we eigenlijk deze ballen in de soep doen, als er toch al vlees in zit? (Gelach) In feite bevat al ons verwerkte voedsel meer eiwitten dan we beseffen.
https://www.ted.com/talks/marc (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Marcel Dicke: Pourquoi ne pas manger des insectes? - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/marc (...) [HTML] [2016-01-01]
Marcel Dicke: Waarom zou je geen insecten eten? - TED Talks -
Marcel Dicke: Waarom zou je geen insecten eten? - TED Talks -


Cette fève de cacao, ce avec quoi tout le chocolat est fait, est l'aliment le plus riche en antioxydants au monde.

Die cacaoboon, waar alle chocola van wordt gemaakt, is het meest antioxidante voedsel in de wereld.
https://www.youtube.com/watch? (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
TEDxHelsinki - David Wolfe -- Passion for chocolate - author:TEDx Talks
https://www.youtube.com/watch? (...) [HTML] [2016-01-01]
TEDxHelsinki - David Wolfe -- Passion for chocolate - author:TEDx Talks
TEDxHelsinki - David Wolfe -- Passion for chocolate - author:TEDx Talks


Il y a cinquante ans, les apiculteurs plaçaient quelques colonies, quelques ruches, dans les plantations d'amandiers, pour la pollinisation, et aussi parce que le pollen des fleurs d'amandiers est très riche en protéines.

Vijftig jaar geleden brachten imkers enkele volken, korven naar de amandelboomgaarden voor bestuiving en ook omdat het stuifmeel in amandelbloesem heel proteïnerijk is.
https://www.ted.com/talks/marl (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Pourquoi les abeilles disparaissent - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/marl (...) [HTML] [2016-01-01]
Waarom de bijen verdwijnen - TED Talks -
Waarom de bijen verdwijnen - TED Talks -


Le pénis a un espace central fait de tissus érectiles spongieux qui se remplit de liquide, en l’occurrence de sang, entouré d'une paroi tissulaire riche en protéine structurelle rigide appelée collagène.

Het heeft een centrale ruimte van sponsachtig erectiel weefsel dat zich met vloeistof vult -– in dit geval bloed –- omgeven door een wand van weefsel die rijk is aan het stijve proteïne collageen.
https://www.ted.com/talks/dian (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Diane Kelly : Ce que nous ne savions pas sur l'anatomie du pénis - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/dian (...) [HTML] [2016-01-01]
Wat we niet wisten over penisanatomie - TED Talks -
Wat we niet wisten over penisanatomie - TED Talks -


Les réactions de Maillard se produisent quand les protéines et les sucres se décomposent et se réordonnent, formant des structures annulaires, qui reflètent la lumière ce qui donne aux aliments tels que la dinde de Thanksgiving et les hamburgers leur couleur brune caractéristique et riche.

Maillardreacties gebeuren wanneer eiwitten en suikers worden afgebroken, zichzelf herschikken, en ring-achtige structuren vormen, die licht weerspiegelen op een manier dat voedsel zoals kerstkalkoen en hamburgers hun kenmerkende, donkerbruine kleur geeft.
https://www.youtube.com/watch? (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
The chemistry of cookies - Stephanie Warren - author:TED-Ed
https://www.youtube.com/watch? (...) [HTML] [2016-01-01]
The chemistry of cookies - Stephanie Warren - author:TED-Ed
The chemistry of cookies - Stephanie Warren - author:TED-Ed


La mondialisation et la révolution technologique, ces deux transformations jumelles de l'économie qui changent notre vie et métamorphosent l'économie mondiale, alimentent aussi l'essor des super-riches.

Globalisatie en de technologische revolutie, de twee economische transformaties die onze levens veranderen en de mondiale economie transformeren, voeden tevens de opkomst van de superrijken.
https://www.ted.com/talks/chry (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
L'essor des nouveaux super-riches planétaires - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/chry (...) [HTML] [2016-01-01]
De opkomst van een mondiale klasse superrijken - TED Talks -
De opkomst van een mondiale klasse superrijken - TED Talks -


Est-ce qu'une alimentation riche en fruits et en légumes ne va pas nous transformer en mauviettes libérales et impies?

Zal een dieet met veel groeten en fruit van ons geen goddeloze, zielige liberaaltjes maken?
https://www.ted.com/talks/mark (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Mark Bittman sur ce qui ne va pas dans notre alimentation - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/mark (...) [HTML] [2016-01-01]
Mark Bittman over wat er mis is met ons eten - TED Talks -
Mark Bittman over wat er mis is met ons eten - TED Talks -


w