Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Opmerking: sommige video’s zijn vertaald door freelancers die niet altijd professionele vertalers zijn; vertaalfouten zijn bijgevolg niet uit te sluiten. Deze teksten kunnen echter van pas komen, bijvoorbeeld om spreektalige uitdrukkingen te vinden.

U kunt deze boeiende video's ook direct bekijken met de ondertiteling in een taal naar keuze!

Vertaling van "riche en protéine " (Frans → Nederlands) :

Et donc nous devons manger des aliments qui sont riches en protéines comme cet œuf, qui, par il est très vertu, parce que toute la partie blanche est une protéine, il contient une bonne dose de l'azote.

En dus moeten we voedsel eten dat er hoog is in eiwitten zoals dit ei, dat bij zijn eigen waarde, omdat al het witte eiwit is, het een grote hoeveelheid stikstof bevat.
https://www.youtube.com/watch? (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Biological Molecules - You Are What You Eat: Crash Course Biology #3 - author:CrashCourse
https://www.youtube.com/watch? (...) [HTML] [2016-01-01]
Biological Molecules - You Are What You Eat: Crash Course Biology #3 - author:CrashCourse
Biological Molecules - You Are What You Eat: Crash Course Biology #3 - author:CrashCourse


Et nous avons même fait un repas riche en protéines ayant un profil aminoacide similaire à ce que vous trouveriez dans certaines protéines animales.

We maakten zelfs een eiwitrijke maaltijd met een aminozuurprofiel vergelijkbaar met wat je zou kunnen vinden in sommige dierlijke eiwitten.
https://www.ted.com/talks/lisa (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Une technologie oubliée datant de l'ère spatiale pourrait changer notre façon de cultiver de la nourriture - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/lisa (...) [HTML] [2016-01-01]
Een vergeten ruimtevaarttechnologie boort nieuwe voedselbronnen aan - TED Talks -
Een vergeten ruimtevaarttechnologie boort nieuwe voedselbronnen aan - TED Talks -


Il y a cinquante ans, les apiculteurs plaçaient quelques colonies, quelques ruches, dans les plantations d'amandiers, pour la pollinisation, et aussi parce que le pollen des fleurs d'amandiers est très riche en protéines.

Vijftig jaar geleden brachten imkers enkele volken, korven naar de amandelboomgaarden voor bestuiving en ook omdat het stuifmeel in amandelbloesem heel proteïnerijk is.
https://www.ted.com/talks/marl (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Pourquoi les abeilles disparaissent - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/marl (...) [HTML] [2016-01-01]
Waarom de bijen verdwijnen - TED Talks -
Waarom de bijen verdwijnen - TED Talks -


Le pénis a un espace central fait de tissus érectiles spongieux qui se remplit de liquide, en l’occurrence de sang, entouré d'une paroi tissulaire riche en protéine structurelle rigide appelée collagène.

Het heeft een centrale ruimte van sponsachtig erectiel weefsel dat zich met vloeistof vult -– in dit geval bloed –- omgeven door een wand van weefsel die rijk is aan het stijve proteïne collageen.
https://www.ted.com/talks/dian (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Diane Kelly : Ce que nous ne savions pas sur l'anatomie du pénis - TED Talks -
https://www.ted.com/talks/dian (...) [HTML] [2016-01-01]
Wat we niet wisten over penisanatomie - TED Talks -
Wat we niet wisten over penisanatomie - TED Talks -


Les insectes peuvent contenir jusqu'à 80% de protéines, la matière première vitale du corps, et sont également riches en graisses pleines d'énergie en fibres, et en micronutriments comme les vitamines et les minéraux.

Insecten kunnen tot 80% proteïnen bevatten. Dat zijn essentiële bouwstoffen voor het lichaam. Ook bevatten ze veel energierijk vet, vezels, vitaminen en mineralen. vezels, vitaminen en mineralen.
https://www.youtube.com/watch? (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
Should we eat bugs? - Emma Bryce - author:TED-Ed
https://www.youtube.com/watch? (...) [HTML] [2016-01-01]
Should we eat bugs? - Emma Bryce - author:TED-Ed
Should we eat bugs? - Emma Bryce - author:TED-Ed


Les réactions de Maillard se produisent quand les protéines et les sucres se décomposent et se réordonnent, formant des structures annulaires, qui reflètent la lumière ce qui donne aux aliments tels que la dinde de Thanksgiving et les hamburgers leur couleur brune caractéristique et riche.

Maillardreacties gebeuren wanneer eiwitten en suikers worden afgebroken, zichzelf herschikken, en ring-achtige structuren vormen, die licht weerspiegelen op een manier dat voedsel zoals kerstkalkoen en hamburgers hun kenmerkende, donkerbruine kleur geeft.
https://www.youtube.com/watch? (...) (...) [HTML] [2016-01-01]
The chemistry of cookies - Stephanie Warren - author:TED-Ed
https://www.youtube.com/watch? (...) [HTML] [2016-01-01]
The chemistry of cookies - Stephanie Warren - author:TED-Ed
The chemistry of cookies - Stephanie Warren - author:TED-Ed




datacenter (12): www.wordscope.be (v4.0.br)

riche en protéine ->

Date index: 2022-05-01
w