Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Apply deep tissue massage
Differentiate between maxillofacial tissues
Differentiate maxillofacial tissue
Distinguish between maxillofacial tissues
Distinguish maxillofacial tissues
Fresh vegetable
Handle tissue sheet binder
Hard tissue
Impregnated tissue
Laminated fabric
Market garden
Market gardening
Market gardening production
Operate tissue sheet binder
Operate tissue sheet binders
Phenolic-resin bonded tissue
Plant tissue
Practice deep tissue massage
Production of fresh vegetables
Tissue paper
Tissue paper for wrapping
Use deep tissue massage
Use tissue sheet binder
Utilise deep tissue massage
Vegetable
Vegetable cultivation
Vegetable tissue
Vegetables
Vegetative tissue
Wrapping tissue
Wrapping tissue paper

Vertaling van "vegetative tissue " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
plant tissue | vegetable tissue | vegetative tissue

plantenweefsel




operate tissue sheet binders | use tissue sheet binder | handle tissue sheet binder | operate tissue sheet binder

kristalpapierbinders bedienen | tissuepapierbinders bedienen


differentiate maxillofacial tissue | distinguish between maxillofacial tissues | differentiate between maxillofacial tissues | distinguish maxillofacial tissues

onderscheid maken tussen normaal en abnormaal kaak- en aangezichtsweefsel


use deep tissue massage | utilise deep tissue massage | apply deep tissue massage | practice deep tissue massage

diepe massage toepassen | deep tissue massage toepassen | diepeweefselmassage toepassen


tissue paper | tissue paper for wrapping | wrapping tissue | wrapping tissue paper

tissuepapier | vloeipapier | zijdepapier | zijdevloei




market gardening [ market garden | market gardening production | production of fresh vegetables | vegetable cultivation(GEMET) ]

groenteteelt [ groentetuin | productie van verse groente | tuinbouwproductie ]


hard tissue | impregnated tissue | laminated fabric | phenolic-resin bonded tissue

gelaagd weefsel


An extremely rare aldosterone-producing neoplasm composed of aberrant adrenocortical tissue located outside the adrenal glands (for example in retroperitoneum, perirenal or periaortic fatty tissue, thorax, spinal canal, testes, ovaries). Typical char

ectopisch aldosteronproducerend neoplasma
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
only breakfast sausages with a minimum cereal content of 6 %, burger meat with a minimum vegetable and/or cereal content of 4 % mixed within the meat (in these products, the meat is minced in such a way so that the muscle and fat tissue are completely dispersed, so that fibre makes an emulsion with the fat, giving those products their typical appearance), merguez type products, salsicha fresca, mici, butifarra fresca, longaniza fresca, chorizo fresco, cevapcici and pljeskavice’

alleen” breakfast sausages „met een graangehalte van minimaal 6 %, hamburgervlees met een groente- en/of -graangehalte van minimaal 4 %, in het vlees gemengd (in deze producten is het vlees zo fijn gehakt dat spier- en vetweefsel volledig gedispergeerd zijn, zodat de vezels met het vet een emulsie vormen, wat deze producten hun kenmerkende uiterlijk geeft), merguez-achtige producten,” salsicha fresca„,” mici„,” butifarra fresca„,” longaniza fresca„,” chorizo fresco„,” cevapcici „en” pljeskavice„”


Wounding of fruit and vegetables' tissues induces a number of physiological disorders such as oxidation, browning, etc. that decreases the nutritional quality of those foods and needs to be minimised.

Dit is het geval met het binnenste van groeten en fruit bij het pellen en/of versnijden en/of ontstelen. Het kwetsen van het weefsel van groenten en fruit leidt tot een aantal fysiologische reacties zoals oxydatie, bruin worden enz. waardoor de voedingswaarde van deze levensmiddelen wordt verminderd. Dit dient tot een minimum te worden beperkt.


Wounding of fruit and vegetables' tissues induces a number of physiological disorders such as oxidation, browning, etc. that decreases the nutritional quality of those foods and needs to be minimised.

Dit is het geval met het binnenste van groeten en fruit bij het pellen en/of versnijden en/of ontstelen. Het kwetsen van het weefsel van groenten en fruit leidt tot een aantal fysiologische reacties zoals oxydatie, bruin worden enz. waardoor de voedingswaarde van deze levensmiddelen wordt verminderd. Dit dient tot een minimum te worden beperkt.


only breakfast sausages with a minimum cereal content of 6 %, burger meatwith a minimum vegetable and/or cereal content of 4 % mixed within the meat (in these products, the meat is minced in such a way so that the muscle and fat tissue are completely dispersed, so that fibre makes an emulsion with the fat, giving those products their typical appearance), merguez type products, salsicha fresca, mici, butifarra fresca, longaniza frescaand chorizo fresco

alleen „breakfast sausages” met een graangehalte van minimaal 6 %, hamburgervlees met een groente- en/of -graangehalte van minimaal 4 %, in het vlees gemengd (in deze producten is het vlees zo fijn gehakt dat spier- en vetweefsel volledig gedispergeerd zijn, zodat de vezels met het vet een emulsie vormen, wat deze producten hun kenmerkende uiterlijk geeft), merguez-achtige producten, „salsicha fresca”, „mici”, „butifarra fresca”, „longaniza fresca” en „chorizo fresco”


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
only breakfast sausages with a minimum cereal content of 6 %, burger meatwith a minimum vegetable and/or cereal content of 4 % mixed within the meat (in these products, the meat is minced in such a way so that the muscle and fat tissue are completely dispersed, so that fibre makes an emulsion with the fat, giving those products their typical appearance), merguez type products, salsicha fresca, mici, butifarra fresca, longaniza fresca, chorizo fresco, cevapcici and pljeskavice

alleen „breakfast sausages” met een graangehalte van minimaal 6 %, hamburgervlees met een groente- en/of -graangehalte van minimaal 4 %, in het vlees gemengd (in deze producten is het vlees zo fijn gehakt dat spier- en vetweefsel volledig gedispergeerd zijn, zodat de vezels met het vet een emulsie vormen, wat deze producten hun kenmerkende uiterlijk geeft), merguez-achtige producten, „salsicha fresca”, „mici”, „butifarra fresca”, „longaniza fresca”, „chorizo fresco”, „cevapcici” en „pljeskavice”


‘firming agents’ are substances which make or keep tissues of fruit or vegetables firm or crisp, or interact with gelling agents to produce or strengthen a gel.

„verstevigingsmiddelen”: stoffen die fruit of groente stevig of knapperig maken of houden, of met geleermiddelen reageren om een gel te vormen of te verstevigen.


‘firming agents’ are substances which make or keep tissues of fruit or vegetables firm or crisp, or interact with gelling agents to produce or strengthen a gel;

„verstevigingsmiddelen”: stoffen die fruit of groente stevig of knapperig maken of houden, of met geleermiddelen reageren om een gel te vormen of te verstevigen;


13'. firming agents' are substances which make or keep tissues of fruit or vegetables firm or crisp, or interact with gelling agents to produce or strengthen a gel;

13. “verstevigingsmiddelen”: stoffen die fruit of groente stevig of knapperig maken of houden, of met geleermiddelen reageren om een gel te vormen of te verstevigen;


The legislation covers living plants and seeds, notably fruit, vegetables, bulbs, cut flowers, branches, cut trees and plant tissue.

De wetgeving heeft betrekking op levende planten en zaden, in het bijzonder vruchten, groenten, bollen, snijbloemen, takken, gevelde bomen en plantenweefsel.


(k) 'firming agents` are substances which make or keep tissues of fruit or vegetables firm or crisp, or interact with gelling agents to produce or strengthen a gel;

k) verstevigingsmiddelen: stoffen die de vezels van fruit of groenten stevig of knapperig maken of houden of een wisselwerking met geleermiddelen aangaan om een gel te vormen of te verstevigen;


w