Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise customers on seafood choices
Advising customers on seafood choices
Barter fish and seafood
Dispose of fish and seafood
Fish and seafood selling
Fish processing
Fishing sustainability
Instruct customers on seafood choices
Process seafood
Sea food processor
Seafood cocktail
Seafood processing
Seafood processor
Sell fish and seafood
Suggest to customers on seafoods
Sustainable fisheries
Sustainable fisheries partnership
Sustainable fishing
Sustainable seafood
Types of seafood processing

Vertaling van "seafood processing " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE
process seafood | types of seafood processing | fish processing | seafood processing

verwerking van zeevruchten


barter fish and seafood | fish and seafood selling | dispose of fish and seafood | sell fish and seafood

vis en schaaldieren verkopen


advising customers on seafood choices | suggest to customers on seafoods | advise customers on seafood choices | instruct customers on seafood choices

klanten adviseren over de keuze van vis en zeevruchten | klanten advies geven over de keuze van vis en zeevruchten | klanten raad geven over de keuze van vis en zeevruchten


This attribute is used to specify the type of inherent quality, function, disposition or process characteristic that is being observed or measured. Its values are abstract types of quality (length, odor, concentration) or abstract types of process ch

heeft kenmerk


fish processor(m/f) | sea food processor | seafood processor

vakkracht voor de verwerking van vis en week-,schaal-en schelpdieren(m/v)


sustainable fisheries [ fishing sustainability | sustainable fisheries partnership | sustainable fishing | sustainable seafood ]

duurzame visserij [ duurzaam bevissen | duurzaamheid van de visserij | duurzame visserijproducten | partnerschap inzake duurzame visserij ]






wastes from sulphur chemical processes (production and transformation) and desulphurisation processes | wastes from the manufacture, formulation, supply and use of sulphur chemicals, sulphur chemical processes and desulphurisation processes | wastes from the MFSU of sulphur chemicals, sulphur chemical processes and desulphurisation processes

afval van chemische processen met zwavel(productie en omzetting) en ontzwavelingsprocessen


liquid wastes and sludges from metal treatment of coating of metals(eg.galvanic processes,zinc coating processes,pickling processes,etching,phosphatizing,alkaline degreasing) | wastes from chemical surface treatment and coatingof metals and other materials (for example galvanic processes, zinc coating processes, pickling processes, etching, phosphating, alkaline degreasing, anodising)

vloeibaar afval en slib van de behandeling en coating van metalen(bij voorbeeld galvanische processen,verzinken,beitsen,etsen,fosfaatbehandeling,alkalisch ontvetten)
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
3. Calls for rigorous impact assessments to be carried out where appropriate, before any type of tariff concessions or any other rules are applied, in order to analyse and assess the impact that those concessions or rules may have on the EU seafood processing and marketing industry;

3. vraagt dat indien nodig nauwkeurige effectbeoordelingen worden uitgevoerd, voordat welke tariefconcessies ook worden verleend of andere regels worden vastgesteld, om het effect te analyseren en beoordelen van deze concessies of regels op de EU-industrie voor de verwerking en het in de handel brengen van visserijproducten;


3. Calls for rigorous impact assessments to be carried out where appropriate, before any type of tariff concessions or any other rules are applied, in order to analyse and assess the impact that those concessions or rules may have on the EU seafood processing and marketing industry;

3. vraagt dat indien nodig nauwkeurige effectbeoordelingen worden uitgevoerd, voordat welke tariefconcessies ook worden verleend of andere regels worden vastgesteld, om het effect te analyseren en beoordelen van deze concessies of regels op de EU-industrie voor de verwerking en het in de handel brengen van visserijproducten;


- Before making concessions on tariffs or on any regulations, rigorous impact studies should be conducted to analyse and assess what effect these may have on the EU seafood processing and marketing industry.

- Voordat enige tariefconcessies worden verleend of andere regels worden vastgesteld, moeten nauwkeurige effectbeoordelingen worden uitgevoerd waarin het effect wordt geanalyseerd en beoordeeld van dergelijke concessies of regels voor de EU-industrie die visserijproducten verwerkt en in de handel brengt.


This is particularly the case for emerging fields such as renewable energy, but is also true for more traditional sectors such as shipbuilding, fisheries, aquaculture and seafood processing, where innovation, specialisation and adaptation to new technologies are needed to compete in the global market.

Dit geldt met name voor opkomende sectoren, zoals hernieuwbare energie, maar net zo goed voor traditionele sectoren, zoals scheepsbouw, visserij, aquacultuur en de verwerking van vis, schaal‑ en schelpdieren, die moeten innoveren, specialiseren en nieuwe technologieën omarmen, willen zij op de wereldmarkt hun mannetje kunnen staan.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
annul the contested decision in so far as it accepted International registration No. 1016724 designating the European Union for the mark ‘Kenzo Estate’ for: ‘Olive oil (for food); grape seed oil (for food); edible oils and fats; raisins; processed vegetables and fruits; frozen vegetables; frozen fruits; raw pulses; processed meat products; processed seafood’ in class 29; ‘Confectionery, bread and buns; wine vinegar; olive dressing; seasonings (other than spices); spices; sandwiches; pizzas; hot dogs (sandwiches); mea ...[+++]

de bestreden beslissing vernietigen voor zover daarbij internationale inschrijving nr. 1016724 waarin de Europese Unie wordt aangewezen is aanvaard voor het merk „Kenzo Estate” voor: „Olijfolie (voor voedingsdoeleinden); druivenpitolie (voor voedingsdoeleinden); eetbare oliën en vetten; rozijnen; bewerkte groenten en vruchten; bevroren groenten; bevroren vruchten; onbewerkte peulvruchten; verwerkte vleesproducten, verwerkte zeevruchten” van klasse 29; „Suikerbakkerswaren, brood en broodjes; wijnazijn; slasausen met olijf; kruiderijen (anders dan specerijen); specerijen; broodjes; pizza’s; hotdogs (broodjes); vleespasteie ...[+++]


The requested derogation is justified under the terms of the provisions concerned in paragraph 1 of Article 37 of Annex III to the Council Decision 2001/822/EC as it is vital to preserving a seafood-processing industry and the associated jobs.

De gevraagde afwijking is gerechtvaardigd op grond van artikel 37, lid 1, van bijlage III bij Beschikking 2001/822/EG, daar het van groot belang is dat een zeeproductenverwerkende industrie en de werkgelegenheid in die industrie behouden blijven.


· "Fork to farm" – food (including seafood) , health and well being: Consumer, societal, cultural, industrial and health as well as traditional aspects of food and feed, including behavioural and cognitive sciences; nutrition, diet-related diseases and disorders, including childhood and adult obesity and allergies; nutrition in relation to the prevention of diseases (including increased knowledge of the health bringing compounds and properties of food); innovative food and feed processing technologies (including packaging and techn ...[+++]

"Van riek tot vork": voeding (met inbegrip van schaal- en schelpdieren) , gezondheid en welzijn: voor consument, maatschappij, cultuur, industrie en gezondheid relevante en traditionele aspecten van voeding en diervoeders, met inbegrip van gedrags- en cognitieve wetenschappen; voeding, voedingsgerelateerde ziekten en aandoeningen, waaronder obesitas bij kinderen en volwassenen en allergieën; voeding en ziektepreventie (inclusief betere kennis van de gezondheidsbevorderende bestanddelen en de eigenschappen van voedingsmiddelen); innovatieve technologie voor de verwerking van voedingsmiddelen en diervoeders (inclusief verpakking en tech ...[+++]


· "Fork to farm" – food (including seafood), health and well being: Consumer, societal, cultural, industrial and health as well as traditional aspects of food and feed, including behavioural and cognitive sciences; nutrition, diet-related diseases and disorders, including childhood and adult obesity and allergies; nutrition in relation to the prevention of diseases (including increased knowledge of the health bringing compounds and properties of food); innovative food and feed processing technologies (including packaging and techno ...[+++]

"Van mond tot grond": voeding (met inbegrip van visserijproducten), gezondheid en welzijn: voor consument, maatschappij, cultuur, industrie en gezondheid relevante en traditionele aspecten van voeding en diervoeders, met inbegrip van gedrags- en cognitieve wetenschappen; voeding, voedingsgerelateerde ziekten en aandoeningen, waaronder obesitas bij kinderen en volwassenen en allergieën; voeding en ziektepreventie (inclusief betere kennis van de gezondheidsbevorderende bestanddelen en de eigenschappen van voedingsmiddelen); innovatieve technologie voor de verwerking van voedingsmiddelen en diervoeders (inclusief verpakking en technologi ...[+++]


The targeted measures, such as participation in the international 'European Seafood' fair (Brussels, 24-26 April 2001) on the processing of and trade in fisheries and aquaculture products and the dissemination of information through the magazine European Fisheries and the CFP Internet site, continued.

Bovendien zijn de gerichte activiteiten voortgezet, zoals de deelname aan de internationale tentoonstelling 'European Seafood', gewijd aan de verwerking en afzet van visserij- en aquacultuurproducten (Brussel, 24-26 april 2001) en de verspreiding van informatie via het tijdschrift Visserij in Europa of de weblocatie van het gemeenschappelijk visserijbeleid.


- other preserved or processed fish and seafood and fish and seafood-based preparations (canned fish and seafood, caviar and other hard roes, fish pies, etc.).

- Andere verwerkte vis en schaal- en schelpdieren en andere bereidingen en conserven van vis en schaal- en schelpdieren (vis en schaal- en schelpdieren in blik, kaviaar en andere kuit, vispasteien enz.).


w