Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Allergy to glycine
Anomer
Anomeric
Disorders of glycine metabolism
E 640
E.N.T
Flight
G
Glycine
Glycine
Glycine and its sodium salt
Glycine-sarkosyl buffer
N.O.E
Nap-of-the-earth flight
Otorhinolaryngology
Terrain flight
Theophylline sodium glycinate

Vertaling van "n--glycinate " (Engels → Nederlands) :

TERMINOLOGIE


E 640 | glycine and its sodium salt

E 640 | glycine en het natriumzout ervan




Disorders of glycine metabolism

stoornissen van glycinemetabolisme






Theophylline sodium glycinate

theofyllinenatriumglycinaat


flight | N.O.E | Nap-of-the-earth flight | Terrain flight

Tactische vlucht


otorhinolaryngology | E.N.T

otorinolaryngologie | oor-neus-keelheelkunde


IN-CONTEXT TRANSLATIONS
5-oxo-L-prolyl-L-valyl-glycine (PCA-Val-Gly) and L-alpha-glutamyl-L-valyl-glycine less than 0,7 %, L-gamma-glutamyl-L-valyl-L-valyl-glycine less than 2,0 %, Toluene not detectable (l.o.d. 10 mg/kg)

5-oxo-L-prolyl-L-valyl-glycine (PCA-Val-Gly) en L-alpha-glutamyl-L-valyl-glycine minder dan 0,7 %, L-gamma-glutamyl-L-valyl-L-valyl-glycine minder dan 2,0 %, tolueen niet-aantoonbaar (aantoonbaarheidsgrens 10 mg/kg)


On 21 March 2013, an application was submitted to the Commission for authorisation of the use of gamma-glutamyl-valyl-glycine [FL-no: 17.038] as a flavouring substance.

Op 21 maart 2013 is bij de Commissie een aanvraag ingediend voor de goedkeuring van het gebruik van gamma-glutamyl-valyl-glycine (FL-nr. 17.038) als aromastof.


The Authority evaluated the safety of gamma-glutamyl-valyl-glycine [FL-no: 17.038] when used as a flavouring substance and concluded that its use does not give rise to safety concerns at its estimated level of intake as a flavouring substance.

De EFSA heeft de veiligheid van gamma-glutamyl-valyl-glycine (FL-nr. 17.038) bij gebruik als aromastof beoordeeld en geconcludeerd dat het gebruik ervan bij het geschatte niveau van inname als aromastof geen gevaar oplevert voor de gezondheid.


Commission Regulation (EU) 2016/54 of 19 January 2016 amending Annex I to Regulation (EC) No 1334/2008 of the European Parliament and of the Council as regards inclusion of gamma-glutamyl-valyl-glycine in the Union list of flavouring substances (Text with EEA relevance)

Verordening (EU) 2016/54 van de Commissie van 19 januari 2016 tot wijziging van bijlage I bij Verordening (EG) nr. 1334/2008 van het Europees Parlement en de Raad wat betreft de opname van gamma-glutamyl-valyl-glycine in de EU-lijst van aromastoffen (Voor de EER relevante tekst)


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
amino acids and their salts other than glutamic acid, glycine, cysteine and cystine and their salts having no technological function.

aminozuren en zouten daarvan die geen technologische functie hebben, met uitzondering van glutaminezuur, glycine, cysteïne en cystine en zouten daarvan.


amino acids and their salts other than glutamic acid, glycine, cysteine and cystine and their salts having no technological function;

aminozuren en zouten daarvan die geen technologische functie hebben, met uitzondering van glutaminezuur, glycine, cysteïne en cystine en zouten daarvan;


amino acids and their salts other than glutamic acid, glycine, cysteine and cystine and their salts having no technological function;

aminozuren en zouten daarvan die geen technologische functie hebben, met uitzondering van glutaminezuur, glycine, cysteïne en cystine en zouten daarvan;


Whereas foods and food ingredients produced from genetically modified soya beans (Glycine max L.) or from genetically modified maize (Zea mays L.), in which DNA resulting from genetic modification is present, are not equivalent and therefore are subject to labelling requirements;

overwegende dat met genetisch gemodificeerde sojabonen (Glycine max L.) of genetisch gemodificeerde maïs (Zea mays L.) geproduceerde voedingsmiddelen en voedselingrediënten die door genetische modificatie verkregen DNA bevatten, niet gelijkwaardig zijn en dat daarvoor bijgevolg etiketteringsvoorschriften moeten gelden,


The products concerned are genetically modified soya beans (Glycine max L.) with increased tolerance to the herbicide glyphosate and genetically modified maize (Zea mays L.) with the combined modification for insecticidal properties conferred by the Bt-endotoxin gene and increased tolerance to the herbicide glufosinate ammonium.

Het gaat bij deze producten om genetische gewijzigde sojabonen (Glycine Max. L.) die beter bestand zijn tegen het herbicide Glyphosat en genetisch gewijzigde maïs (Zea Maïs L.) met de gecombineerde wijziging van de werking van het insecticide BT-Endotoxine-Gens en de verhoogde tolerantie tegenover het herbicide glufosinaat-ammonium.


Whereas foods and food ingredients produced from genetically modified soya beans (Glycine max L.) or from genetically modified maize (Zea mays L.), in which protein or DNA resulting from genetic modification is present, are not equivalent and therefore are subject to labelling requirements;

overwegende dat met genetisch gemodificeerde sojabonen (Glycine max L.) of genetisch gemodificeerde maïs (Zea mays L.) geproduceerde voedingsmiddelen en voedselingrediënten die door genetische modificatie verkregen eiwit of DNA bevatten, niet gelijkwaardig zijn en dat daarvoor bijgevolg etiketteringsvoorschriften moeten gelden,




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'n--glycinate' ->

Date index: 2024-05-10
w