Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Industrial management
Lean grilled bacon
Lean production
Lean project management
Lean roast beef
Lean supply chain
Lean supply flow
Lean supply technique
Level of production
MAN
Material as needed
Production
Production index
Production indexes
Production management
Production policy
Production statistics
Reorganisation of production
Small batch production flow
Small lot production
Volume of output

Traduction de «lean production » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
lean production | lean supply technique

lean -productie


lean production | material as needed | MAN [Abbr.]

lean production


lean supply chain | lean supply flow | small batch production flow | small lot production

flowproductie | stroomproductie


Melanocortin 4 receptor (MC4R) deficiency is the commonest form of monogenic obesity identified so far. MC4R deficiency is characterized by severe obesity, an increase in lean body mass and bone mineral density, increased linear growth in early child

obesitas als gevolg van melanocortine-4-receptordeficiëntie






production policy [ industrial management | production management | reorganisation of production | Industrial management(ECLAS) | Industrial management(STW) | Production management(STW) | industrial management(UNBIS) ]

productiebeleid [ herstructurering van de productie | industriebeheer | productiebeheer | productierichting | produktiebeleid ]


Lean project management

eenvoudig projectmanagement | sober projectmanagement | lean-projectbeheer | sober projectbeheer


production [ level of production | volume of output ]

productie [ productieniveau | productieomvang | productievolume | produktie ]


production statistics [ production index | Production indexes(ECLAS) ]

productiestatistiek [ productie-index | productie-indexcijfer | produktiestatistiek ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
The activities in this domain will focus on the end products, but will also address lean and ecological design and manufacturing processes, considering the entire life cycle process and with recyclability integrated in the design phase.

De activiteiten op dit gebied zijn gericht op de eindproducten, maar zullen ook betrekking hebben op slank en ecologisch ontwerp en dito productieprocessen, waarbij rekening wordt gehouden met het volledige levenscyclusproces en de recycleerbaarheid reeds in het ontwerpstadium wordt geïntegreerd.


Significant efficiency can be achieved with action on energy use related resources such as recycling, lean manufacturing and prolonging product time life.[15]

Er kan een hoge mate van efficiëntie worden verwezenlijkt met maatregelen betreffende het energieverbruik, zoals recyclage, zogenaamd 'lean manufacturing' en verlenging van de nuttige levensduur van producten[15].


Today, traditional production methods still use matured meats. The minimum proportion of lean meat is 80 % in the manufacture of the salami and 70 % for the sausage. This gives the lean meat of ‘Saucisson de Lacaune’/‘Saucisse de Lacaune’ its characteristic red to dark red colour and lean appearance when sliced.

De oude productiegewoonten zorgen ervoor dat ook vandaag nog wordt gebruikgemaakt van rijp vlees en dat voor de „Saucisson de Lacaune” minstens 80 % mager vlees en voor de „Saucisse de Lacaune” minstens 70 % mager vlees wordt gebruikt. Hieraan dankt het product zijn karakteristieke rood-donkerrode kleur van mager vlees en zijn mager uitziende snijvlak.


The activities in this domain will focus on the end products, but will also address lean and ecological design and manufacturing processes, considering the entire life cycle process and with recyclability integrated in the design phase.

De activiteiten op dit gebied zijn gericht op de eindproducten, maar zullen ook betrekking hebben op slank en ecologisch ontwerp en dito productieprocessen, waarbij rekening wordt gehouden met het volledige levenscyclusproces en de recycleerbaarheid reeds in het ontwerpstadium wordt geïntegreerd.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
The browning of lean pieces of meat at the beginning of the cooking and the long open cooking stage, which are specific to ‘Rillettes de Tours’, cause not only the dehydration of the product, but also the production of substances important to the taste and aroma which are largely produced through Maillard reactions and are characteristic of the taste of browned meat.

Het kleuren (bruinen/dichtschroeien) van de magere gedeelten van het vlees aan het begin van de gaartijd en de lange gaartijd zonder deksel die specifiek zijn voor de „Rillettes de Tours” zorgen er niet alleen voor dat het product dehydreert maar ook dat — onder invloed van de Maillardreactie — smaken en aroma's die typisch zijn voor gebruind vlees tot ontwikkeling komen.


The proposal: The new standard will introduce improved stability and resistance requirements - to minimize the risk of "tipping over" if the child leans in any direction or tries to stand or push the product.

Voorstel : De nieuwe norm zal betere voorschriften voor stabiliteit en weerstand bevatten om het risico te verkleinen dat producten omvallen wanneer het kind in een bepaalde richting leunt, probeert op te staan of tegen het product duwt.


For the farmer, quality means delivering products with the right characteristics (such as percentage of lean meat) and with the right farming attributes (such as specific animal welfare methods).

Voor een landbouwer betekent "kwaliteit leveren" dat hij producten met de juiste kenmerken (zoals het percentage mager vlees) produceert volgens de juiste landbouwmethoden (zoals specifieke diervriendelijke methoden).


Lean Manufacturing: The purpose of this training is to make the workforce aware of the general principles of lean manufacturing which underpin the practical skills covered by other parts of the training programme. This is a theoretical training which is entirely distinct from the staff’s day-to-day work in the production process and will not cover the build or production process.

Slank produceren (lean manufacturing): de opleiding heeft ten doel het personeel bekend te maken met de algemene beginselen van slank produceren die de basis vormen voor de praktische vaardigheden die in andere onderdelen van het opleidingsprogramma aan bod komen. Het is een theoretische opleiding die geheel losstaat van de dagelijkse productiegerichte werkzaamheden van de werknemers en niet ingaat op het fabricage- of productieproces.


1. For the purposes of this Regulation, an A-product shall mean a processed product falling within CN code 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 or 1602 50 80, not containing meat other than that of animals of the bovine species, with a collagen/protein ratio of no more than 0,45 and containing by weight at least 20 % of lean meat excluding offal and fat with meat and jelly accounting for at least 85 % of the total net weight.

1. Voor de toepassing van deze verordening wordt onder A-producten verstaan: verwerkte producten van GN-code 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 of 1602 50 80 die geen ander vlees dan rundvlees bevatten, waarin de verhouding collageen/eiwitten ten hoogste 0,45 bedraagt, die ten minste 20 gewichtspercenten mager vlees met uitzondering van slachtafvallen en vet bevatten en waarin vlees en gelei ten minste 85 % van het totale nettogewicht uitmaken.


2. An A product means a processed product falling within CN code 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 or 1602 50 80, not containing meat other than that of animals of the bovine species, with a collagen/protein ratio of no more than 0,45 %(9) and containing by weight at least 20 %(10) of lean meat excluding offal(11) and fat with meat and jelly accounting for at least 85 % of the total net weight.

2. Worden als A-product aangemerkt: verwerkte producten van GN-code 1602 10, 1602 50 31, 1602 50 39 of 1602 50 80 die geen ander vlees dan rundvlees bevatten, met een collageen/eiwitverhouding van maximaal 0,45 %(9) en met ten minste 20 gewichtspercenten(10) mager vlees (met uitzondering van slachtafvallen(11) en vet), waarbij het vlees en de gelei ten minste 85 % van het totale nettogewicht uitmaken.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'lean production' ->

Date index: 2021-09-01
w