Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bake bread
Bread
Bread cereals
Bread crop
Bread grain
Bread grains
Bread rye
Bread stuffs
Bread wheat
Bread-making
Breadmaking cereal
Cereal of breadmaking quality
Cereals of bread-making quality
Cook and finish chocolate products
Cook bakery products
Perform post-processing of bread
Post-process breads
Prepare bakery products
Prepare bread
Prepare bread products
Rye of bread-making quality
Wheat of bread-making quality
Wheat suitable for making bread

Traduction de «Prepare bread » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
post-process breads | prepare bread | perform post-processing of bread | prepare bread products

broodproducten bereiden | broodproducten klaarmaken


bread cereals | bread crop | bread grain | bread grains | bread stuffs | breadmaking cereal | cereal of breadmaking quality | cereals of bread-making quality

broodgraan | broodgranen


bake bread | cook bakery products | cook and finish chocolate products | prepare bakery products

als meesterbakker werken | bakkerijproducten maken | als suikerbakker werken | bakkerijproducten bereiden


enforce health and safety regulations for a bread product | enforce the health and safety regulations for bread products | carry out health and safety regulations for bread products | enforce health and safety regulations for bread products

gezondheids- en veiligheidsbepalingen inzake broodproducten handhaven




bread wheat | wheat of bread-making quality | wheat suitable for making bread

broodtarwe


bread rye | rye of bread-making quality

voor de broodbakkerij geschikte rogge






Iron preparations and other anti-hypochromic-anaemia preparations

ijzerpreparaten en overige preparaten tegen hypochrome anemie
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
in food category 07.1.1 ‘Bread prepared solely with the following ingredients: wheat flour, water, yeast or leaven, salt’, the entry for additive E 261 is replaced by the following:

komt bij levensmiddelencategorie 07.1.1 „Brood, uitsluitend bereid van de volgende ingrediënten: tarwebloem, water, gist of bakpoeder, zout” de vermelding voor additief E 261 als volgt te luiden:


As a subsidiary plea, annul in part the judgment of the General Court, of 20 March 2013, refusing registration of community trade mark application number 3 478 311‘Caffé KIMBO design’ for the following products of class 30 ‘flour, confectionery, ices, yeast and baking-powder’ and confirm the judgment in so far as it rejected the community trademark application 3 478 311‘Caffé KIMBO design’ in respect of ‘preparations made from cereals, bread, pasty’.

Subsidiair, gedeeltelijke vernietiging van het arrest van het Gerecht van 20 maart 2013 waarbij de inschrijving van gemeenschapsmerkaanvraag nr. 3 478 311„Caffé KIMBO design”fbeschikking C(2008) 5955 definitief van de Commissie van is geweigerd voor de volgende waren van klasse 30: „meel, suikerbakkerswaren, consumptie-ijs, gist en rijsmiddelen” en bevestiging van dit arrest voor zover daarbij gemeenschapsmerkaanvraag nr. 3 478 311„Caffé KIMBO design” is afgewezen voor „graanpreparaten, brood, banketbakkerswaren”.


As the main plea, annul in part the judgment of 20 March 2013 refusing registration of Community Trademark 3 478 311‘Caffé KIMBO design’ in respect of the following goods in class 30: ‘Coffee, tea, cocoa, sugar, rice, tapioca, sago, coffee substitutes; flour, confectionery, ices; honey, treacles; yeast, baking-powder; salt, mustard; vinegar sauces (condiments); relish; ice’ and confirm the same judgment in so far as it rejected the community trademark application 3 478 311‘Caffé KIMBO design’ in respect of ‘preparations made from cereals, bread, pastry’.

Primair, gedeeltelijke vernietiging van het arrest van 20 maart 2013 waarbij de inschrijving van gemeenschapsmerk nr. 3 478 311„Caffé KIMBO design” is geweigerd voor de volgende waren van klasse 30: „Koffie, thee, cacao, suiker, rijst, tapioca, sago, koffiesurrogaten; meel, suikerbakkerswaren, consumptie-ijs; honing, melassestroop; gist, rijsmiddelen; zout, mosterd; azijn, kruidensausen; relish; ijs” en bevestiging van dit arrest voor zover daarbij gemeenschapsmerkaanvraag nr. 3 478 311„Caffé KIMBO design” is afgewezen voor „graanpreparaten, brood, banketbakkerswaren”.


in food category 07.1.1 ‘Bread prepared solely with the following ingredients: wheat flour, water, yeast or leaven, salt’, the entry for additive E 261 is replaced by the following:

komt bij levensmiddelencategorie 07.1.1 „Brood, uitsluitend bereid van de volgende ingrediënten: tarwebloem, water, gist of bakpoeder, zout” de vermelding voor additief E 261 als volgt te luiden:


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Examples include certain types of bread, some kinds of prepared meals, certain breakfast cereals, etc. Whether additives are needed or not, depends on the production process, the ingredients used, the final appearance, the required preservation, the need to protect against possible development of harmful bacteria, the kind of packaging, etc.

Voorbeelden daarvan zijn bepaalde soorten brood, sommige bereide maaltijden, bepaalde ontbijtgranen, enz. Of additieven nodig zijn, hangt af van het productieproces, de gebruikte ingrediënten, het uiteindelijke voorkomen, de vereiste conservering, de noodzaak van bescherming tegen de mogelijke ontwikkeling van schadelijke bacteriën, de aard van de verpakking, enz.


Further testimony to the bread's reputation is borne by the fact that consumers are prepared to pay a market price five times higher than that of mass-produced bread.

Wat ook pleit voor de faam van het brood is dat de consument bereid is om voor dit brood vijfmaal de prijs te betalen die hij voor een normaal brood over heeft.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'Prepare bread' ->

Date index: 2021-12-14
w