Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bread cereals
Bread crop
Bread grain
Bread grains
Bread rye
Bread stuffs
Bread wheat
Breadmaking cereal
Cereal of breadmaking quality
Cereals of bread-making quality
Rye of bread-making quality
Wheat of bread-making quality
Wheat suitable for making bread

Traduction de «rye bread-making quality » (Anglais → Néerlandais) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
bread rye | rye of bread-making quality

voor de broodbakkerij geschikte rogge


bread cereals | bread crop | bread grain | bread grains | bread stuffs | breadmaking cereal | cereal of breadmaking quality | cereals of bread-making quality

broodgraan | broodgranen


bread wheat | wheat of bread-making quality | wheat suitable for making bread

broodtarwe


TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Subsidies are different for bread-making quality and fodder cereals.

De subsidies voor graan voor het bakken van brood en voor voedergraan zijn verschillend.


Competition Commissioner Neelie Kroes said “Following strong indications of competition problems during its initial investigation the Commission must make sure that the planned transaction would not adversely affect the quality or price of yeast products which are essential for bakeries of all types and sizes and, so directly affect the daily bread of European consumers”.

In een reactie verklaarde Neelie Kroes, Commissaris voor Mededingingsbeleid: "Omdat de Commissie bij haar initiële onderzoek sterke aanwijzingen voor concurrentieproblemen vond, moet zij zich ervan vergewissen dat de geplande transactie niet ten koste gaat van de kwaliteit of prijs van gistproducten, die van essentieel belang zijn voor alle bakkerijen, ongeacht soort of omvang - en die zo een directe impact hebben op het dagelijkse brood van de Europese consumenten".


Non-profit-making organisations and church societies have expressed their concern that, in practice, the EU's new Regulation (EC) No 852/2004 on foodstuffs means that they must bake bread and cakes in inspected and approved kitchens and be subject to quality controls by national food inspectors.

Ideële en kerkelijke verenigingen hebben hun verontrusting te kennen gegeven over de praktische gevolgen van de nieuwe EU-levensmiddelenverordening (EG) nr. 852/2004 die inhoudt dat zij brood en koekjes moeten bakken in geïnspecteerde en goedgekeurde keukens en zich moeten laten controleren door nationale levensmiddeleninspecteurs.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'rye bread-making quality' ->

Date index: 2022-07-19
w