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Bean cake
Bean cheese
Bean curd
Beancurd
Complete curd processing of cheese
Cottage cheese
Curd
Curd cheese
Curd fork
Curd rake
Curds
Lactic ripening of the curd
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Operate curd processing of cheese
Perform curd processing of cheese
Perform curd processing of cheeses
Soya bean curd
Soybean curd
Tofu
Washed curd cheddar
Washed curd cheddar cheese
Washed-curd cheddar
Whey cheese
White cheese

Vertaling van "the curd " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
complete curd processing of cheese | perform curd processing of cheeses | operate curd processing of cheese | perform curd processing of cheese

transformer le caillé du fromage


washed curd cheddar cheese [ washed curd cheddar | washed-curd cheddar ]

cheddar à caillé lavé


tofu [ beancurd | bean curd | soybean curd | bean cake | soya bean curd | bean cheese ]

tofu [ fromage de soja | caillé de soja | caillé de soya ]


lactic ripening of the curd

maturation lactique du caillé




cottage cheese | curd | curds | whey cheese | white cheese

caillebotte | fromage blanc


curd rake [ curd fork ]

râteau à caillé [ fourche à caillé ]




listen to the story of the disputants | listening to the stories of the disputants | listen to the stories of the disputant | listen to the stories of the disputants

écouter les histoires de parties à un litige


find your role within the architecture of the production | finding your place within the architecture of the production | find your identity within the architecture of the production | find your place within the architecture of the production

trouver sa place dans l'architecture de la production
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
(3) Cheddar cheese shall be the product made by coagulating milk, milk products or a combination thereof with the aid of bacteria to form a curd and subjecting the curd to the cheddar process or any process other than the cheddar process that produces a cheese having the same physical, chemical and organoleptic properties as those of cheese produced by the cheddar process, and

(3) Le fromage cheddar est le produit de la coagulation, à l’aide de bactéries, du lait, de produits du lait ou d’un mélange de ceux-ci, en vue de former un caillé qui est ensuite soumis au procédé cheddar ou à un autre procédé qui donne un fromage possédant les mêmes propriétés physiques, chimiques et organoleptiques que le fromage produit par le procédé cheddar, et :


(i) be the product that is made by coagulating milk, milk products or a combination of those things with the aid of bacteria to form a curd and subjecting the curd to the cheddar process or any process other than the cheddar process that produces a cheese having the same physical, chemical and organoleptic properties as those of cheese produced by the cheddar process,

(i) être le produit de la coagulation — à l’aide de bactéries — du lait, de produits du lait ou d’un mélange de ceux-ci, en vue de former un caillé soumis par la suite soit au procédé cheddar, soit à tout autre procédé qui donne du fromage possédant les mêmes propriétés physiques, chimiques et organoleptiques que le fromage produit par le procédé cheddar,


(i) be the product made by coagulating cream with the aid of bacteria to form a curd and forming the curd into a homogeneous mass after draining the whey, and

(i) être le produit de la coagulation de la crème à l’aide de bactéries, en vue de former, après égouttement du lactosérum, une masse homogène de caillé, et


(i) be the product made by coagulating milk, milk products or a combination thereof with the aid of bacteria to form a curd and forming the curd into a homogeneous mass after draining the whey,

(i) être le produit de la coagulation, à l’aide de bactéries, de lait, de produits du lait ou d’un mélange de ceux-ci, en vue de former, après égouttement du lactosérum, une masse homogène de caillé,


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(i) be the product made by coagulating milk, milk products or a combination thereof with the aid of bacteria to form a curd and forming the curd into a homogeneous mass after draining the whey,

(i) être le produit de la coagulation, à l’aide de bactéries, de lait, de produits du lait ou d’un mélange de ceux-ci, en vue de former, après égouttement du petit-lait, une masse homogène de caillé,


Experience and data collected in recent years show that the setting time is sometimes less than 30 minutes and that, in order to obtain the desired consistency of the curd, it is not always necessary to heat the curd and/or reach the specified minimum temperature.

L’expérience et les données recueillies ces dernières années montrent que le temps de prise est parfois inférieur à trente minutes et que, pour obtenir les caractéristiques de consistance du caillé, il n’est pas toujours nécessaire de chauffer et/ou d’atteindre la température minimale spécifiée.


Draining the cheese curd until the appropriate humidity is achieved and then mixing the drained curd with salt until it is spread uniformly and the cheese mass is homogeneous play a significant role, creating the conditions for directed microbial growth.

Dans ce processus, le fait que le caillé soit égoutté pour atteindre le taux d’humidité voulu et, ensuite, le mélange du caillé égoutté avec du sel pour que celui-ci se répartisse de manière homogène dans la masse du fromage et que soient créées les conditions qui permettent l’activité microbienne contrôlée, jouent un rôle fondamental.


Article 4 of the notified Decree provides that the labels of cheeses obtained from curd must indicate the place of origin of the milk used in the curd.

L’article 4 du décret faisant l’objet de la notification prévoit que l’étiquetage des fromages obtenus à partir de caillé mentionne le lieu d’origine du lait utilisé pour le caillé.


Draining — The whey separated from the curds is drained off and the curds are then pressed and drained at a temperature of 20 °C until a water content of about 64 % is obtained.

Égouttage — Le lactosérum est séparé du caillé à l'aide d'une passoire; ce dernier est placé sous presse et s'égoutte à une température de 20 °C, jusqu'à obtention d'une teneur en eau d'environ 64 %.


Heating and turning the curds — When the curds have reached an acidity of about 31 °SH, they are slowly heated (for about 2 hours) to a temperature of 32-33 °C.

Chauffage et retournement du caillé — Après obtention d'une acidité du caillé d'environ 31 °SH, le caillé est lentement chauffé (pendant environ 2 heures) jusqu'à une température de 32-33 °C.




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'the curd' ->

Date index: 2022-03-18
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