Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
ABPP
Amyloid A4 protein precursor
Amyloid beta precursor protein
Amyloid beta-protein precursor
Beta-amyloid protein precursor
Biosimilar product
EGR protein
Early growth response protein
Egr protein
Follow-on protein product
SEB
Similar biological medicinal product
Subsequent entry biologic

Traduction de «protein products » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
subsequent entry biologic [ SEB | follow-on protein product | similar biological medicinal product | biosimilar product ]

produit biologique ultérieur [ PBU | biosimilaire ]


Quality of Biotechnological Products: Analysis of the Expression Construct in Cells Used for Production of R-DNA Derived Protein Products

Qualité des produits issus de la biotechnologie : analyse des vecteurs d'expression dans les cellules utilisées pour la production de produits protéiques dérivés de l'ADN-r


early growth response protein | EGR protein | Egr protein | egr protein

protéine de réponse précoce au facteur de croissance | protéine Egr


amyloid beta-protein precursor [ ABPP | beta-amyloid protein precursor | amyloid A4 protein precursor | amyloid beta precursor protein ]

précurseur de la protéine bêta-amyloïde [ pré-A4 ]


(b) where it is an acceptable manufacturing practice for a manufacturer to omit from his meat product extender or poultry product extender any source of protein derived from a plant that is ordinarily an ingredient of that meat product extender or poultry product extender, or to substitute in whole or in part in his meat product extender or poultry product extender any source of protein derived from a plant for a source of protein ...[+++]

b) lorsque, suivant une pratique industrielle reconnue, le fabricant n’inclut pas dans l’allongeur de produit de viande ou dans l’allongeur de produit de volaille une source quelconque de protéines qui est dérivée d’une plante et qui est généralement un ingrédient de cet allongeur de produit de viande ou de cet allongeur de produit de volaille, ou qu’il remplace en tout ou en partie, dans l’allongeur de produit de viande ou dans l’allongeur de produit ...[+++]


Pea, field, protein product, spray dehydrated (or Pea protein) (IFN 5-17-726) is the product obtained after removal of most of the non-protein constituents from dried sound clean dehulled pea seeds Pisum sativum by wet milling followed by acid extraction, isoelectric precipitation and then spray drying.

Protéines de pois (NIA 5-17-726) — produit obtenu, après enlèvement de la plus grande partie des composants non protéiques de graines de pois Pisum sativum écossées, propres, saines et séchées, par extraction par voie humide, suivie d’une extraction par voie acide, d’une précipitation isoélectrique, puis d’une déshydratation par pulvérisation.


Pea, field, protein product, spray dehydrated (or Pea protein) (IFN 5-17-726) is the product obtained after removal of most of the non-protein constituents from dried sound clean dehulled pea seeds Pisum sativum by wet milling followed by acid extraction, isoelectric precipitation and then spray drying.

Protéines de pois (NIA 5-17-726) — produit obtenu, après enlèvement de la plus grande partie des composants non protéiques de graines de pois Pisum sativum écossées, propres, saines et séchées, par extraction par voie humide, suivie d’une extraction par voie acide, d’une précipitation isoélectrique, puis d’une déshydratation par pulvérisation.


6. For the purposes of this Part and Schedule I, only the meat product protein derived from meat, meat by-products permitted by section 21, mechanically separated meat and partially defatted fatty tissue shall be considered when calculating the meat product protein content.

6. Pour l’application de la présente partie et de l’annexe I, dans le calcul du contenu protéinique du produit de viande, seules les protéines provenant de la viande, des sous-produits de viande autorisés aux termes de l’article 21, de la viande séparée mécaniquement et du tissu adipeux partiellement dégraissé sont prises en considération.


The argument that has been put forward as Health Canada's primary justification for the safety of these products is a substantial equivalence argument, that is, the gene inserted is one that is known and it produces a certain protein, that protein is available in other products and no evidence of harm in those products has been demonstrated, so therefore it should be acceptable.

Pour affirmer que ces produits sont sûrs, Santé Canada a recours à la déduction suivante: le gène inséré est connu et produit une certaine protéine. Cette protéine entre dans la composition d'autres produits qui ne se sont pas révélés nocifs.




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'protein products' ->

Date index: 2021-07-20
w