Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
FLAIR
Field improvement works
Food product improvement
Food-linked Agro-industrial Research
Strive for nutritional improvement of food fabrication
Strive for nutritional improvement of food preparation
Strive for nutritional improvement of food production

Vertaling van "non-food fields improved " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
field improvement works

amélioration du pâturage | amélioration pastorale


food product improvement

amélioration des produits alimentaires


strive for nutritional improvement of food fabrication | strive for nutritional improvement of food production | strive for nutritional improvement of food manufacturing | strive for nutritional improvement of food preparation

chercher l’amélioration nutritionnelle dans la production alimentaire


Food-linked Agro-industrial Research | Specific Research and Technological Development Programme in the field of Food Science and Technology | FLAIR [Abbr.]

programme spécifique de recherche et de développement dans le domaine de la science et des technologies de l'alimentation | FLAIR [Abbr.]
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
The proposed policy framework addresses food security challenges in developing countries in both rural and urban contexts across the internationally recognised four pillars[7] by: 1) increasing availability of food; 2) improving access to food; 3) improving nutritional adequacy of food intake; and 4) enhancing crisis prevention and management.

Le cadre politique proposé relève les défis en matière de sécurité alimentaire dans les pays en développement dans des contextes tant ruraux qu’urbains dans les quatre piliers internationalement reconnus[7], en améliorant: 1) la disponibilité alimentaire; 2) l’accès à l’alimentation; 3) l’adéquation nutritionnelle de l’apport alimentaire et 4) la prévention et la gestion des crises.


to contribute to a high level of safety of food and food production systems and of other products which may affect the safety of food, while improving the sustainability of food production.

contribuer à garantir un niveau élevé de sécurité des denrées alimentaires et de leurs systèmes de production, ainsi que de tout autre produit susceptible d’affecter la sécurité desdites denrées, tout en améliorant la pérennité de leur production.


The proposed policy framework addresses food security challenges in developing countries in both rural and urban contexts across the internationally recognised four pillars[7] by: 1) increasing availability of food; 2) improving access to food; 3) improving nutritional adequacy of food intake; and 4) enhancing crisis prevention and management.

Le cadre politique proposé relève les défis en matière de sécurité alimentaire dans les pays en développement dans des contextes tant ruraux qu’urbains dans les quatre piliers internationalement reconnus[7], en améliorant: 1) la disponibilité alimentaire; 2) l’accès à l’alimentation; 3) l’adéquation nutritionnelle de l’apport alimentaire et 4) la prévention et la gestion des crises.


‘Fork to farm’ — food (including seafood), health and well being: Consumer, societal, cultural, industrial and health as well as traditional aspects of food and feed, including behavioural and cognitive sciences; nutrition, diet-related diseases and disorders, including childhood and adult obesity and allergies; nutrition in relation to the prevention of diseases (including increased knowledge of the health bringing compounds and properties of food); innovative food and feed processing technologies (including packaging and technologies from non-food fields); improved qual ...[+++]

«De la fourchette à la fourche»: alimentation (y compris les produits de la mer), santé et bien-être: aspects de l'alimentation humaine et animale relatifs au consommateur, à la société, à la culture, à l'industrie, à la santé ainsi qu'aux traditions, incluant les sciences comportementales et cognitives; nutrition, affections et troubles liés à l'alimentation, notamment l'obésité des enfants et des adultes et les allergies; nutrition et prévention des maladies (y compris des connaissances accrues concernant les composés favorables à la santé et les propriétés des aliments); technologies innovantes de transformation des aliments pour les humains et pour les animaux (y compris le conditionnement et les technologies utilisées dans d'autres ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
enhancing the keeping quality or stability of a food or improving its organoleptic properties, provided that the nature, substance or quality of the food is not changed in such a way as to mislead the consumer;

accroître la capacité de conservation ou la stabilité d’une denrée alimentaire ou améliorer ses propriétés organoleptiques, à condition de ne pas altérer la nature, la consistance ou la qualité de cette denrée d’une manière susceptible d’induire le consommateur en erreur;


- Research on pesticides within the 6th and the 7th Community Framework Programmes for Research[25], with the objective of improving the health and well-being of European citizens through higher quality food and improved control of food production and related environmental factors, as well as facilitating risk assessment at farm level (e.g. identification of risky areas or practices).

- Recherche sur les pesticides au titre des 6e et 7e programmes-cadres communautaires de recherche[25], dans le but d’améliorer la santé et le bien-être des citoyens européens grâce à des aliments de meilleure qualité et à un contrôle renforcé de la production des denrées alimentaires et des facteurs environnementaux connexes, ainsi que pour faciliter l’évaluation des risques au niveau de l’exploitation agricole (par exemple, mise en évidence de zones ou de pratiques à risque).


(c) enhancing the keeping quality or stability of a food or improving its organoleptic properties, provided that the nature, substance or quality of the food is not changed in such a way as to mislead the consumer;

c) accroître la capacité de conservation ou la stabilité d’un aliment ou améliorer ses propriétés organoleptiques, à condition de ne pas altérer la nature, la consistance ou la qualité de l’aliment d’une manière susceptible de tromper le consommateur;


- Research on pesticides within the 6th and the 7th Community Framework Programmes for Research[25], with the objective of improving the health and well-being of European citizens through higher quality food and improved control of food production and related environmental factors, as well as facilitating risk assessment at farm level (e.g. identification of risky areas or practices).

- Recherche sur les pesticides au titre des 6e et 7e programmes-cadres communautaires de recherche[25], dans le but d’améliorer la santé et le bien-être des citoyens européens grâce à des aliments de meilleure qualité et à un contrôle renforcé de la production des denrées alimentaires et des facteurs environnementaux connexes, ainsi que pour faciliter l’évaluation des risques au niveau de l’exploitation agricole (par exemple, mise en évidence de zones ou de pratiques à risque).


As development thinking began to focus more upon concepts of 'food security', EC policy evolved towards an instrumental understanding of food aid as part of food security improvement within a comprehensive development framework.

Comme la doctrine du développement commençait à se focaliser davantage sur les concepts de 'sécurité alimentaire', la CE en est venue à concevoir l'aide alimentaire comme un instrument de l'amélioration de la sécurité alimentaire dans le cadre de sa politique globale de développement .


measures to promote and monitor the improvement of food products predominantly consumed by children as an important tool to make the healthy choice easy for all settings and all population groups, in line with the Council Conclusions on food product improvement.

des mesures visant à favoriser et suivre l’amélioration des produits alimentaires consommés principalement par les enfants, de manière à constituer un outil important pour faciliter le choix d’une alimentation saine dans tous les contextes et pour tous les segments de la population, conformément aux conclusions du Conseil sur l’amélioration des produits alimentaires,




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'non-food fields improved' ->

Date index: 2022-06-27
w