Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Analyse production processes for improvement
Analyse the production process for improvement
Diet food
Dietary food
Dietary product
Dietetic food
Food product improvement
Foods for particular nutritional uses
Parnuts
Present improvements to artistic production
Productivity improvement program
Productivity improvement programme
Propose improvements to artistic production
Proposing improvements to artistic production
SCCNFP
Search production processes for improvement
Strive for nutritional improvement of food fabrication
Strive for nutritional improvement of food preparation
Strive for nutritional improvement of food production
Sub-Committee on Productivity Improvement
Test production processes for improvement

Traduction de «food product improvement » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
food product improvement

amélioration des produits alimentaires


Canada/New Brunswick Agreement on Agri-Food Services Improvement

Entente Canada-Nouveau-Brunswick sur l'amélioration des services agroalimentaires


strive for nutritional improvement of food fabrication | strive for nutritional improvement of food production | strive for nutritional improvement of food manufacturing | strive for nutritional improvement of food preparation

chercher l’amélioration nutritionnelle dans la production alimentaire


proposing improvements to artistic production | submit improvements to artistic production for approval | present improvements to artistic production | propose improvements to artistic production

proposer des améliorations à une production artistique


analyse the production process for improvement | test production processes for improvement | analyse production processes for improvement | search production processes for improvement

analyser des processus de production en vue de leur amélioration


dietary product [ dietary food | dietetic food | diet food | foods for particular nutritional uses | Parnuts ]

produit diététique [ aliment de régime | aliment diététique ]


Directorate 2 - Agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food quality, GMOs, Codex Alimentarius, plant protection | Directorate 2 - Fisheries, Food and Health | Directorate 2 - Fisheries, Food chain and Veterinary questions | Directorate for agricultural structures, rural development, agri-monetary and agri-financial questions, plant health, organic products, food quality, GMOs, Code ...[+++]

Direction 2 - Pêche, alimentation et santé | Direction 2 - Pêche, questions de la chaîne alimentaire et vétérinaire | Direction 2 - Structures agricoles, développement rural, questions agromonétaires et agrofinancières, phytosanitaire, produits biologiques, qualité des aliments, OGM, codex alimentarius, protection des végétaux


Scientific Committee for Cosmetic Products and Non-food Products intended for Consumers | Scientific Committee on Cosmetic Products and Non-Food Products intended for Consumers | SCCNFP [Abbr.]

Comité scientifique des produits cosmétiques et des produits non alimentaires destinés aux consommateurs | SCCNFP [Abbr.]


Federal/Provincial Sub-Committee on Productivity Improvement [ Sub-Committee on Productivity Improvement ]

Sous-comité fédéral-provincial de l'amélioration de la productivité [ Sous-comité sur l'amélioration de la productivité ]


productivity improvement program [ productivity improvement programme ]

programme d'amélioration de la productivité
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
to contribute to a high level of safety of food and food production systems and of other products which may affect the safety of food, while improving the sustainability of food production.

contribuer à garantir un niveau élevé de sécurité des denrées alimentaires et de leurs systèmes de production, ainsi que de tout autre produit susceptible d’affecter la sécurité desdites denrées, tout en améliorant la pérennité de leur production.


(i)to contribute to a high level of safety of food and food production systems and of other products which may affect the safety of food, while improving the sustainability of food production.

i)contribuer à garantir un niveau élevé de sécurité des denrées alimentaires et de leurs systèmes de production, ainsi que de tout autre produit susceptible d’affecter la sécurité desdites denrées, tout en améliorant la pérennité de leur production.


working with food producers, retailers and the catering sector to encourage food product improvement and in particular to promote the healthy option as being the easy option.

en collaborant avec les producteurs de denrées alimentaires, les détaillants et le secteur de la restauration pour favoriser une amélioration des produits alimentaires et en particulier, pour promouvoir les options saines comme la solution de facilité.


- Diversification and profitability of fisheries and aquaculture - “Anti-crisis network for sea food industries”, “Improvement and diversification of fishing activities”, “Sustainable aquaculture site location and management” – to improve the development platform in the fisheries and aquaculture sector in order to increase productivity and quality of environmental performance through the development of activities that enable integration of fisheries and tourist attractions, the development of aquaculture in a way that enables coexiste ...[+++]

- diversification et rentabilité de la pêche et de l'aquaculture — "réseau de lutte contre la crise pour le secteur des produits de la mer", "amélioration et diversification des activités de pêche", "localisation et gestion durables des sites d'aquaculture — améliorer la plate-forme de développement dans le secteur de la pêche et de l'aquaculture afin d'accroître la productivité et la qualité des performances environnementales par le développement d'activités permettant l'intégration de la pêche et des attractions touristiques, le dév ...[+++]


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
to contribute to a high level of safety of food and food production systems and of other products which may affect the safety of food, while improving the sustainability of food production;

contribuer à garantir un niveau élevé de sécurité des denrées alimentaires et de leurs systèmes de production, ainsi que de tout autre produit susceptible d'affecter la sécurité desdites denrées, tout en améliorant la pérennité de leur production;


Fork to farm’ — food (including seafood), health and well being: Consumer, societal, cultural, industrial and health as well as traditional aspects of food and feed, including behavioural and cognitive sciences; nutrition, diet-related diseases and disorders, including childhood and adult obesity and allergies; nutrition in relation to the prevention of diseases (including increased knowledge of the health bringing compounds and properties of food); innovative food and feed processing technologies (including packaging and technologies from non-food fields); improved quality a ...[+++]

«De la fourchette à la fourche»: alimentation (y compris les produits de la mer), santé et bien-être: aspects de l'alimentation humaine et animale relatifs au consommateur, à la société, à la culture, à l'industrie, à la santé ainsi qu'aux traditions, incluant les sciences comportementales et cognitives; nutrition, affections et troubles liés à l'alimentation, notamment l'obésité des enfants et des adultes et les allergies; nutrition et prévention des maladies (y compris des connaissances accrues concernant les composés favorables à la santé et les propriétés des aliments); technologies innovantes de transformation des aliments pour l ...[+++]


· "Fork to farm" – food (including seafood) , health and well being: Consumer, societal, cultural, industrial and health as well as traditional aspects of food and feed, including behavioural and cognitive sciences; nutrition, diet-related diseases and disorders, including childhood and adult obesity and allergies; nutrition in relation to the prevention of diseases (including increased knowledge of the health bringing compounds and properties of food); innovative food and feed processing technologies (including packaging and technologies from non-food fields); improved quality a ...[+++]

· "De la fourchette à la fourche": alimentation (y compris les produits de la mer) , santé et bien-être: aspects de l'alimentation humaine et animale relatifs au consommateur, à la société, à la culture, à l'industrie, à la santé ainsi qu'aux traditions, incluant les sciences comportementales et cognitives; nutrition, affections et troubles liés à l'alimentation, notamment l'obésité des enfants et des adultes et les allergies; nutrition et prévention des maladies (y compris des connaissances accrues concernant les composés favorables à la santé et les propriétés des aliments); technologies innovantes de transformation des aliments pou ...[+++]


· "Fork to farm" – food (including seafood), health and well being: Consumer, societal, cultural, industrial and health as well as traditional aspects of food and feed, including behavioural and cognitive sciences; nutrition, diet-related diseases and disorders, including childhood and adult obesity and allergies; nutrition in relation to the prevention of diseases (including increased knowledge of the health bringing compounds and properties of food); innovative food and feed processing technologies (including packaging and technologies from non-food fields); improved quality a ...[+++]

· "De la fourchette à la fourche": alimentation (y compris les produits de la mer), santé et bien-être: aspects de l'alimentation humaine et animale relatifs au consommateur, à la société, à la culture, à l'industrie, à la santé ainsi qu'aux traditions, incluant les sciences comportementales et cognitives; nutrition, affections et troubles liés à l'alimentation, notamment l'obésité des enfants et des adultes et les allergies; nutrition et prévention des maladies (y compris des connaissances accrues concernant les composés favorables à la santé et les propriétés des aliments); technologies innovantes de transformation des aliments pour ...[+++]


· "Fork to farm" – food, health and well being: Consumer, societal, cultural, industrial and health as well as traditional aspects of food and feed, including behavioural and cognitive sciences; nutrition, diet-related diseases and disorders, including childhood and adult obesity and allergies; nutrition in relation to the prevention of diseases (including increased knowledge of the health bringing compounds and properties of food); innovative food and feed processing technologies (including packaging and technologies from non-food fields); improved quality a ...[+++]

· "De la fourchette à la fourche": alimentation , santé et bien-être: aspects de l'alimentation humaine et animale relatifs au consommateur, à la société, à la culture, à l'industrie, à la santé ainsi qu'aux traditions, incluant les sciences comportementales et cognitives; nutrition, affections et troubles liés à l'alimentation, notamment l'obésité des enfants et des adultes et les allergies; nutrition et prévention des maladies (y compris des connaissances accrues concernant les composés favorables à la santé et les propriétés des aliments); technologies innovantes de transformation des aliments pour les humains et pour les animaux (y compris le conditionnement et les technologies utilisées dans d'autres domaines que celui de l'alimenta ...[+++]


- Research on pesticides within the 6th and the 7th Community Framework Programmes for Research[25], with the objective of improving the health and well-being of European citizens through higher quality food and improved control of food production and related environmental factors, as well as facilitating risk assessment at farm level (e.g. identification of risky areas or practices).

- Recherche sur les pesticides au titre des 6e et 7e programmes-cadres communautaires de recherche[25], dans le but d’améliorer la santé et le bien-être des citoyens européens grâce à des aliments de meilleure qualité et à un contrôle renforcé de la production des denrées alimentaires et des facteurs environnementaux connexes, ainsi que pour faciliter l’évaluation des risques au niveau de l’exploitation agricole (par exemple, mise en évidence de zones ou de pratiques à risque).


w