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Assemble prepared meals
Caviar
Cook dietary meal
Cook dietary meals
Creation of different chilled prepared meals
Development of different chilled prepared meals
Dropout
Dropping out
Early crop
Early cultivation
Early foreign language acquisition
Early foreign language learning
Early growing
Early language learning
Early school leaver
Early school leaving
Early second language acquisition
Early second language learning
Early stages foreign language learning
Early-stage capital
Early-stage foreign language acquisition
Early-stage foreign language learning
Early-stage investment
Educational dropout
Fish croquette
Fish egg
Fish fillet
Fish meal
Fish product
Forage meal
Grass meal
Green meal
Make prepared meals
Manufacture of prepared meals
Manufacture prepared meals
Manufacturing of different chilled prepared meals
Preparation of different chilled prepared meals
Prepare dietary meal
Prepare dietary meals
School dropout
School leavers
Seed capital
Seed financing
Seed money
Start-up capital
Student dropout
Surimi
University dropout

Traduction de «meal so early » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
early foreign language acquisition | early foreign language learning | early language learning | early second language acquisition | early second language learning | early stages foreign language learning | early-stage foreign language acquisition | early-stage foreign language learning

apprentissage précoce d'une langue étrangère


assemble prepared meals | manufacture of prepared meals | make prepared meals | manufacture prepared meals

fabriquer des plats préparés


creation of different chilled prepared meals | development of different chilled prepared meals | manufacturing of different chilled prepared meals | preparation of different chilled prepared meals

fabrication de plats préparés réfrigérés


cook dietary meal | prepare dietary meal | cook dietary meals | prepare dietary meals

préparer des repas diététiques


Melanocortin 4 receptor (MC4R) deficiency is the commonest form of monogenic obesity identified so far. MC4R deficiency is characterized by severe obesity, an increase in lean body mass and bone mineral density, increased linear growth in early child

obésité par déficit du récepteur de la mélanocortine 4


forage meal | grass meal | green meal

farine de plantes fourragères | farine d'herbe


early crop | early cultivation | early growing

culture hâe


early-stage capital [ early-stage investment | seed capital | seed financing | seed money | start-up capital ]

capital de départ [ aide au démarrage | capital d'amorçage | investissement de départ ]


dropout [ dropping out | early school leaver | early school leaving | educational dropout | school dropout | student dropout | university dropout | school leavers(UNBIS) ]

abandon scolaire [ abandon de la scolarité | abandon des études | abandon en cours d'études | décrochage scolaire | jeune en décrochage scolaire | jeune en rupture scolaire | jeune quittant l'école prématurément | rupture scolaire | sortie précoce du système éducatif ]


fish product [ caviar | fish croquette | fish egg | fish fillet | fish meal | surimi ]

produit à base de poisson [ caviar | croquette de poisson | farine de poisson | filet de poisson | oeufs de poisson | œufs de poisson | surimi ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
(Return tabled) Question No. 422 Ms. Kirsty Duncan: With respect to nutrition in child and adolescent populations in Canada: (a) does government policy include recognition and acceptance of the principle that Canada’s children and adolescents are entitled to nutritious food (i) regardless of where they live, (ii) regardless of their family income, (iii) particularly when economic forces undermine efforts by parents and caregivers to ensure healthy eating; (b) given that the 1992 World Declaration on Nutrition, to which Canada was a signatory, states that access to nutritionally adequate and safe food is a right of each individual, what ...[+++]

(Le document est déposé) Question n 422 Mme Kirsty Duncan: En ce qui concerne la nutrition chez les enfants et les adolescents au Canada: a) la politique du gouvernement prévoit-elle la reconnaissance et l’acceptation du principe voulant que les enfants et les adolescents canadiens ont droit à des aliments nutritifs (i) peu importe l’endroit où ils vivent, (ii) peu importe leur revenu familial, (iii) particulièrement lorsque des forces économiques entravent les efforts des parents pour assurer de saines habitudes alimentaires; b) compte tenu du fait que la Déclaration mondiale sur la nutrition de 1992, dont le Canada est signataire, stipule que l’accès à des aliments nutritionnellement appropriés et sans danger est un droit universel, quel ...[+++]


19. Calls on Member States to provide sufficient funds for school catering in order to allow schools to serve freshly produced meals, preferably from organic or regional agriculture, and to encourage healthy dietary habits from an early age;

19. invite les États membres à affecter des crédits suffisants à l'approvisionnement alimentaire des établissements scolaires, afin de permettre à ceux-ci de servir des repas composés de produits frais, de préférence issus de l'agriculture biologique ou régionale, et de favoriser des habitudes alimentaires saines dès le jeune âge;


19. Calls on Member States to provide sufficient funds for school catering in order to allow schools to serve freshly produced meals, preferably from organic or regional agriculture, and to encourage healthy dietary habits from an early age;

19. invite les États membres à affecter des crédits suffisants à l'approvisionnement alimentaire des établissements scolaires, afin de permettre à ceux-ci de servir des repas composés de produits frais, de préférence issus de l'agriculture biologique ou régionale, et de favoriser des habitudes alimentaires saines dès le jeune âge;


17. Calls on Member States to provide sufficient funds for school catering in order to allow schools to serve freshly produced meals, preferably from organic or regional agriculture, and to encourage healthy dietary habits from an early age;

17. invite les États membres à affecter des crédits suffisants à l'approvisionnement alimentaire des établissements scolaires, afin de permettre à ceux-ci de servir des repas composés de produits frais, de préférence issus de l'agriculture biologique ou régionale, et de favoriser des habitudes alimentaires saines dès le jeune âge;


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We are aware of homes where residents are very often treated with very little respect, are even confined to cots against their will, are prevented from going out, are served their evening meal so early that they very soon feel hungry again but have no chance of getting anything to eat after 8 or 9 p.m., and where if they soil themselves with or without an incontinence pad, they are often left to lie in their own filth for hours at a time, or are treated in an unfriendly manner by staff, are abused verbally and even subjected to violence.

Nous avons connaissance d’établissements où les résidents sont très souvent traités avec très peu de respect, parfois même confinés dans un espace réduit contre leur volonté, frappés d’une interdiction de sortir. Certains reçoivent leur repas du soir tellement tôt qu’ils ont rapidement faim à nouveau et ne peuvent plus recevoir à manger après 20h ou 21h. Et lorsqu’ils se souillent, avec ou sans couche pour incontinence, ils sont souvent laissés dans leur crasse durant plusieurs heures ou traités de manière peu aimable par le personnel, insultés et même brutalisés.


Scientists have also followed the issue of BSE in sheep and goats closely, since it is known that sheep and goats were partially fed during the 1980s and early 1990s with feedstuffs containing the same type of contaminated meat and bone meal (MBM) that was responsible for causing the spread of BSE in cattle.

Les scientifiques suivent cette question de près, car on sait que, pendant les années 80 et le début des années 90, certains ovins et caprins ont été en partie nourris avec des aliments contenant le même type de farines de viande et d’os (FVO) contaminées que celle à l’origine de la propagation de l’ESB chez les bovins.


It is known however that sheep were partially fed in UK and elsewhere during the 1980s and early 1990s with feedstuffs containing the same type of contaminated meat and bone meal (MBM) that was responsible for causing the spread of BSE in cattle.

On sait toutefois que, pendant les années 80 et le début des années 90, certains ovins ont été en partie nourris, au Royaume-Uni et ailleurs, avec des aliments contenant le même type de farines de viande et d'os (FVO) contaminées que celle à l'origine de l'extension de l'ESB chez les bovins.


It is known however that sheep were partially fed in UK and elsewhere during the 1980s and early 1990s with feedstuffs containing the same type of contaminated meat and bone meal (MBM) that was responsible for causing the spread of BSE in cattle.

On sait toutefois que, pendant les années 80 et le début des années 90, certains ovins ont été en partie nourris, au Royaume-Uni et ailleurs, avec des aliments contenant le même type de farines de viande et d'os (FVO) contaminées que celle à l'origine de l'extension de l'ESB chez les bovins.


When assessing the risk in Member States other than the UK and in third countries, the Commission is aware that meat-and-bone meal, which might have been infected with BSE, was exported from the UK in considerable quantities between the early 1980s, when BSE entered the British herd, until at least 1990 when Member States (and most third countries) implemented national import bans on UK meat-and-bone meal.

En évaluant le risque dans les États membres autres que le Royaume Uni et les pays tiers, la Commission est consciente du fait que de la farine de viande et d'os qui pourrait avoir été infectée par l'ESB a été exportée du Royaume Uni en quantités considérables entre le début des années 80, lorsque l'ESB a frappé le troupeau britannique et au moins l'année 1990 lorsque les États membres (et la plupart des pays tiers) ont mis en oeuvre, au niveau national, des interdictions d'importation de viande de farine et d'os du Royaume Uni.


In addition, until early 1996 the Commission was not in possession of the results of the second phase of the above-mentioned study on animal meal manufacturing processes.

Il est également certain que, jusqu'au début de 1996, la Commission ne disposait pas des résultats de la phase II de l'étude précitée sur les méthodes de fabrication des farines animales.


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