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Assistant meat and meat products distribution manager
Assistant wholesale merchant in meat and meat products
Bacon
Cold meats
Corned beef
Cutting premises
Cutting-up premises
EU energy label
Energy label
European Energy Label
European Union energy label
Foie gras
Frogs' legs
Goose liver
Ham
Import export specialist in meat and meat products
Label
Label a bag
Meat
Meat and meat products distribution manager
Meat and meat products logistics planner
Meat extract
Meat industry
Meat paste
Meat processing industry
Meat product
Prepared meats
Processed meat product
Pâté
Sausage
Senior export specialist in meat and meat products
Slaughterhouse
Trainee meat and meat products distribution manager
Wholesale merchandiser in meat and meat products
Wholesale merchant in meat and meat products

Traduction de «label a meat » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
Handling, Packaging and Labelling of Meat, Poultry and Fish for Food Services

Manutention, conditionnement et étiquetage de la viande, de la volaille et du poisson pour les services d'alimentation




Literacy and Labels: A Look at Literacy Policy and People with Mental Handicaps

Étiquette et alphabet : Un regard sur la question des politiques d'alphabétisation et la personne qui présente un handicap intellectuel


meat product [ bacon | cold meats | corned beef | foie gras | frogs' legs | goose liver | ham | meat extract | meat paste | pâté | prepared meats | processed meat product | sausage ]

produit carné [ bacon | charcuterie | corned beef | cuisse de grenouille | extrait de viande | foie gras | jambon | lard | pâté de viande | produit à base de viande | produit transformé à base de viande | saucisse ]


customs compliance specialist in meat and meat products | international trade compliance specialist in meat and meat products | import export specialist in meat and meat products | senior export specialist in meat and meat products

spécialiste en import-export de viandes et de produits à base de viande


assistant meat and meat products distribution manager | trainee meat and meat products distribution manager | meat and meat products distribution manager | meat and meat products logistics planner

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


assistant wholesale merchant in meat and meat products | wholesale merchandiser in meat and meat products | trader, wholesale in meat and meat products | wholesale merchant in meat and meat products

négociant grossiste en viandes et produits à base de viande | négociant grossiste en viandes et produits à base de viande/négociante grossiste en viandes et produits à base de viande | négociante grossiste en viandes et produits à base de viande




energy label | EU energy label | European Energy Label | European Union energy label | label

étiquette énergétique | étiquette énergétique de l'UE


meat processing industry [ cutting premises | cutting-up premises | slaughterhouse | meat industry(UNBIS) ]

industrie de la viande [ abattoir | atelier de découpe ]
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
25. Urges the Commission to empower consumers by extending the rules relating to the labelling of fresh and frozen meat by country of origin to fresh and frozen meat from equines and to all processed meat derived products; urges the Commission to undertake an impact assessment on a mandatory method of labelling for meat and dairy products;

25. prie instamment la Commission de donner aux consommateurs les moyens d'agir en étendant les règles relatives à l'étiquetage des viandes fraîches ou congelées par pays d'origine à la viande d'équidés fraîche ou congelée et à tous les produits dérivés de la viande transformée; demande instamment à la Commission de réaliser une analyse d'impact sur une méthode d'étiquetage obligatoire pour la viande et les produits laitiers;


15. Urges the Commission to empower consumers by extending the rules relating to the labelling of fresh and frozen meat by country of origin to fresh and frozen meat from equines and to all processed meat-derived products; urges the Commission to undertake an impact assessment on a mandatory method of labelling for meat and dairy products;

15. prie instamment la Commission de donner aux consommateurs les moyens d'agir en étendant les règles relatives à l'étiquetage des viandes fraîches ou congelées par pays d'origine à la viande d'équidés fraîche ou congelée et à tous les produits transformés à base de viande; demande instamment à la Commission de réaliser une analyse d'impact sur une méthode d'étiquetage obligatoire pour la viande et les produits laitiers;


– having regard to the Commission report of 17 December 2013 regarding the mandatory indication of the country of origin or place of provenance for meat used as an ingredient (COM(2013)0755), and the accompanying Commission staff working document of 17 December 2013 entitled ‘Origin labelling for meat used as an ingredient: consumers’ attitude, feasibility of possible scenarios and impacts’ (SWD(2013)0437),

– vu le rapport du 17 décembre 2013 de la Commission concernant l'indication obligatoire du pays d'origine ou du lieu de provenance pour la viande utilisée comme ingrédient (COM(2013)0755), et le document de travail du 17 décembre 2013 des services de la Commission l'accompagnant, intitulé «Indication de l'origine pour la viande utilisée comme ingrédient: attitudes des consommateurs, scénarios possibles et incidences» (SWD(2013)0437)


C. whereas on 17 December 2013 the Commission duly published its report regarding the mandatory indication of the country of origin or place of provenance for meat used as an ingredient, and an accompanying staff working document entitled ‘Origin labelling for meat used as an ingredient: consumers’ attitude, feasibility of possible scenarios and impacts’;

C. considérant que, le 17 décembre 2013, la Commission a dûment publié son rapport concernant l'indication obligatoire du pays d'origine ou du lieu de provenance pour la viande utilisée comme ingrédient et un document de travail de ses services l'accompagnant, intitulé «Indication de l'origine pour la viande utilisée comme ingrédient: attitudes des consommateurs, scénarios possibles et incidences»;


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– having regard to the question to the Commission on country-of-origin labelling for meat in processed food (O-000091/2014 – B8-0101/2015),

– vu la question à la Commission sur l'indication du pays d'origine de la viande dans les aliments transformés (O-00091/2014 – B8-0101/2015),


122 (1) Subject to subsection (2), every operator shall package and label a meat product intended for export in accordance with the requirements of the importing country or, where no such requirements exist, shall package and label the meat product as required by Part III.

122 (1) Sous réserve du paragraphe (2), l’exploitant doit emballer et étiqueter un produit de viande destiné à l’exportation en conformité avec les exigences du pays importateur ou, à défaut de telles exigences, de la manière prescrite par la partie III.


92 (1) No material used in packaging or labelling a meat product in a registered establishment shall come into contact with the meat product if the contact might prevent the meat product from conforming to the requirements of these Regulations or the Food and Drug Regulations.

92 (1) Le matériel utilisé à l’établissement agréé pour emballer ou étiqueter un produit de viande ne peut entrer en contact avec le produit si un tel contact peut rendre le produit non conforme au présent règlement ou au Règlement sur les aliments et drogues.


92 (1) No material used in packaging or labelling a meat product in a registered establishment shall come into contact with the meat product if the contact might prevent the meat product from conforming to the requirements of these Regulations or the Food and Drug Regulations.

92 (1) Le matériel utilisé à l’établissement agréé pour emballer ou étiqueter un produit de viande ne peut entrer en contact avec le produit si un tel contact peut rendre le produit non conforme au présent règlement ou au Règlement sur les aliments et drogues.


A Directive amending current EU labelling legislation to tighten up the definition of the term "meat" for the labelling of meat-based products entered into force on 1 January with a double circulation period of affected products until the end of June 2003.

Une directive modifiant l'actuelle réglementation communautaire en matière d'étiquetage est entrée en vigueur le 1er janvier en vue de préciser la définition du terme «viande» utilisée pour l'étiquetage des produits à base de viande; il convient toutefois de noter que l'ancien et le nouveau type d'étiquetage coexisteront jusqu'à la fin du mois de juin 2003.


A Directive amending current EU labelling legislation to tighten up the definition of the term "meat" for the labelling of meat-based products entered into force on 1 January with a double circulation period of affected products until end of June 2003.

Le 1 janvier 2003, une nouvelle directive modifiant l'actuelle réglementation communautaire en matière d'étiquetage est entrée en vigueur en vue de préciser la définition du terme «viande» utilisée pour l'étiquetage des produits à base de viande; il convient toutefois de noter que l'ancien et le nouveau type d'étiquetage coexisteront jusqu'en juin 2003.




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Date index: 2023-01-05
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