Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Advise on grape quality improvement
Advising on grape quality improvement
Alcohol-muted grape must
Alcohol-preserved grape must
As you have brewed so you must drink
As you make your bed you must be in it
Blister vine leaf mite
Build a child and you don't have to repair the adult
Chemical constitution of a grape
Chemical constitution of grapes
Chemical make up of grapes
Erineum leaf mite
Giving advice on grape quality improvement
Giving advice on improvement of grape quality
Grape berry moth
Grape blister mite
Grape erineum mite
Grape erinose mite
Grape fruit moth
Grape leaf blister mite
Grape moth
Supervise grape pressing
Supervise processing of grapes
Supervising grape pressing
Supervising pressing of grapes
The chemical constitution of a grape
Unfermented wine muted in alcohol
Vine moth
You must stand the racket

Traduction de «grapes you have » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
as you make your bed you must be in it [ you must stand the racket | as you have brewed so you must drink | you've made your bed, now lie in it ]

comme on fait son lit on se couche [ qui casse les verres les paie | qui bon l'achète bon le boit | qui fait la faute la boit | la folie faite il faut la boire ]


supervise processing of grapes | supervising pressing of grapes | supervise grape pressing | supervising grape pressing

surveiller le pressurage de raisin


advising on grape quality improvement | giving advice on improvement of grape quality | advise on grape quality improvement | giving advice on grape quality improvement

donner des conseils sur l’amélioration de la qualité de raisins


chemical make up of grapes | the chemical constitution of a grape | chemical constitution of a grape | chemical constitution of grapes

composition chimique des raisins


blister vine leaf mite | erineum leaf mite | grape blister mite | grape erineum mite | grape erinose mite | grape leaf blister mite

erinose de la vigne | phytopte de la vigne


Warning. Follow the printed instructions you have been given with this medicine

Avertissement : suivre les directives imprimées remises avec ce médicament.


Build a child and you don't have to repair the adult : literacy programs and the role of the library in prisons and juvenile detention houses [ Build a child and you don't have to repair the adult ]

Build a child and you don't have to repair the adult : literacy programs and the role of the library in prisons and juvenile detention houses [ Build a child and you don't have to repair the adult ]


alcohol-muted grape must | alcohol-preserved grape must | grape must with fermentation arrested by the addition of alcohol | unfermented wine muted in alcohol

moût de raisins muté à l'alcool | moût muté à l'alcool


grape berry moth | grape fruit moth | grape moth | vine moth

eudémis | insecte du mide | tordeuse de la grappe


Have you caught the vision? We need YOU to make it happen!

Les Jeux vous ont-ils déjà captivé? Notre succès dépend de VOUS!
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
This law obliges Samos wine growers to be members of local cooperatives which in turn have to deliver their entire must and grapes production to Samos UVC, who has the exclusive right of producing and marketing Samian wine.

Cette loi oblige en effet les viticulteurs de l’île à être membres de coopératives locales qui, à leur tour, sont tenues de livrer la totalité de leur production de moût et de raisins au groupement Samos UVC, lequel dispose du droit exclusif de production et de commercialisation des vins de Samos.


If you identify 400 acres that you are not allowed to put into grapes, you should have 400 acres of grapes outside the area, on which your people can work.

Si nous décidons qu'ils ne peuvent planter de vignes sur une superficie de 400 acres, nous devrons leur donner 400 acres de vignes, à l'extérieur de la zone, pour qu'ils les exploitent.


– which may have been sweetened only by means of caramelized sugar, sucrose, grape must, rectified concentrated grape must and concentrated grape must.

pour l'édulcoration duquel, seuls le sucre caramélisé, le saccharose, le moût de raisins, le moût de raisins concentré rectifié et le moût de raisins concentré peuvent être utilisés.


2. Beers having an alcoholic strength exceeding 5,5 % vol.; beverages classified under subheading 22.07 B I of the Common Customs Tariff and made from grapes; ciders, perries, fruit wines and the like, obtained from fruits other than grapes, whether or not semi-sparkling or sparkling; beverages based on fermented honey

2. Bières d'un titre alcoométrique supérieur à 5,5 % vol; boissons relevant de la sous-position 22.07 B I du tarif douanier commun et fabriquées à partir de raisin; cidres, poirés et autres boissons fermentées similaires issues de fruits autres que le raisin, éventuellement pétillantes ou mousseuses; boissons à base de miel fermenté


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
2. Beers having an alcoholic strength exceeding 5,5 % vol.; beverages classified under subheading 22.07 B I of the Common Customs Tariff and made from grapes; ciders, perries, fruit wines and the like, obtained from fruits other than grapes, whether or not semi-sparkling or sparkling; beverages based on fermented honey

2. Bières d'un titre alcoométrique supérieur à 5,5 % vol; boissons relevant de la sous-position 22.07 B I du tarif douanier commun et fabriquées à partir de raisin; cidres, poirés et autres boissons fermentées similaires issues de fruits autres que le raisin, éventuellement pétillantes ou mousseuses; boissons à base de miel fermenté


1. Where climatic conditions have made it necessary in certain wine-growing zones of the Community in accordance with Annex IX, the Member States concerned may allow to supplement the natural alcoholic strength by volume of fresh grapes, grape must, grape must in fermentation, new wine still in fermentation and wine obtained from the wine grape varieties referred to in the first subparagraph of Article 18(1).

1. Lorsque les conditions climatiques le rendent nécessaire dans certaines zones viticoles de la Communauté, conformément à l'annexe IX, les États membres concernés peuvent autoriser l'augmentation du titre alcoométrique volumique naturel des raisins frais, du moût de raisins, du moût de raisins partiellement fermenté ainsi que du vin nouveau encore en fermentation et du vin issus des variétés à raisins de cuve visées à l'article 18, paragraphe 1.


1. Where climatic conditions have made it necessary in certain wine-growing zones of the Community in accordance with Annex IX, the Member States concerned may allow to supplement the natural alcoholic strength by volume of fresh grapes, grape must, grape must in fermentation, new wine still in fermentation and wine obtained from the wine grape varieties referred to in the first subparagraph of Article 18(1).

1. Lorsque les conditions climatiques le rendent nécessaire dans certaines zones viticoles de la Communauté, conformément à l'annexe IX, les États membres concernés peuvent autoriser l'augmentation du titre alcoométrique volumique naturel des raisins frais, du moût de raisins, du moût de raisins partiellement fermenté ainsi que du vin nouveau encore en fermentation et du vin issus des variétés à raisins de cuve visées à l'article 18, paragraphe 1.


The Commission proposes that these latter committees are to have the remit for wine - including sparkling wines, liqueur wines and semi-sparkling wines - as well as partially fermented grape must, spirituous beverages and aromatized wines.

En effet, la Commission propose que ces comités soient compétents pour déterminer ces modalités dans le domaine des vins, y compris les vins mousseux, les vins de liqueur et les vins pétillants, ainsi que les moûts de raisins partiellement fermentés, les boissons spiritueuses et les vins aromatisés.


The resulting draft agreement provides for : - immediate elimination of all discrimination in the spirits sector; - elimination of almost all listing and distribution discrimination in the wine sector; - elimination fo discriminatory mark-ups in the wine sector immediately in five provinces, and over seven years for all other provinces except for the +/- 1% of Canadian wine which is made wholly from Canadian grapes, where the phase-out will take ten years; - national treatment (which means provincial treatment) regarding access to beer listings; - a letter specifying a Canadian commitment to eliminate beer mark- ups when the ...[+++]

Le projet d'accord qui en résulte prévoit : - l'élimination immédiate de toute discrimination dans le secteur des alcools; - l'élimination de la presque totalité des discriminations d'accès aux listes et de distribution dans le secteur du vin; - l'élimination immédiate des marges discriminatoires du secteur du vin dans cinq provinces et une élimination étalée sur sept ans dans toutes les autres, sauf en ce qui concerne une proportion d'environ 1 % de vins canadiens entièrement obtenus à partir de raisin canadien, pour lesquels l'élimination progressive s'effectuera sur dix ans; - l'application du régime national (autrement dit, provin ...[+++]


Following the Commission's reasoned opinion (second stage of the Article 169 infringement proceedings), the Italian authorities adopted a circular expressly permitting other alcoholic drinks lawfully manufactured and marketed in other Member States and having an alcohol content lower than the minimum laid down for wine in Italy to be imported. 6. Portugal: sparkling grape juice Sparkling grape juice has been manufactured and sold in France since 1956 in a "Champagne"-type bottle with the stopper and cap that are characteristic of this ...[+++]

Suite à l'avis motivé de la Commission (2ème étape de la procédure en manquement de l'article 169 CEE), les autorités italiennes ont adopté une circulaire permettant expressément l'importation d'autres boissons alcoolisées légalement fabriquées et commercialisées dans d'autres Etats membres et ayant un degré d'alcool inférieur au minimum prévu pour le vin en Italie. 6. Portugal : pétillant de raisin Depuis 1956, le "pétillant de raisin" est fabriqué et commercialisé en France en bouteille de type "champenois" avec le bouchon et la ca ...[+++]


w