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Any
Asphyxia by
Aspiration and inhalation of food
By food in oesophagus
By foreign body in oesophagus
Choked on
David Lake
David Lam Centre
David peach
David's peach
Dispose non-food waste within the food industry
Disposing of non-food waste within the food industry
Food
Food hygiene
Food product safety
Food provenance
Food quality safety
Food risks
Food safety
Get rid of non-food waste within the food industry
Including bone or seed
Infection in food
Infections in food
Infectious agents in food products
Interruption of respiration
Little David Lake
Obstruction of pharynx by food
Obstruction of respiration
Provenance of food
Recycle non-food waste within the food industry
Rumination disorder of infancy
Safety of food
Suffocation by
Traceability in food industry

Vertaling van "food mr david " (Engels → Frans) :

TERMINOLOGIE
David See-Chai Lam Centre for International Communication [ David Lam Centre ]

David See-Chai Lam Centre for International Communication [ David Lam Centre ]


Little David Lake [ David Lake ]

Little David Lake [ lac David ]


David's peach [ David peach ]

pêcher du Père David [ pêcher du R.P. David ]


asphyxia by | choked on | suffocation by | food [including bone or seed] | aspiration and inhalation of food [any] (into respiratory tract) NOS compression of trachea | interruption of respiration | obstruction of respiration | by food in oesophagus | obstruction of pharynx by food (bolus)

arrêt de la respiration | compression de la trachée | obstruction de la respiration | par des aliments dans l'œsophage | asphyxie | étouffement | suffocation | dû(e) à des aliments [y compris os ou graine contenus dans les aliments] | aspiration et inhalation d'aliments (dans les voies respiratoires) SAI obstruction du pharynx par des aliments (bol alimentaire)


get rid of non-food waste within the food industry | recycle non-food waste within the food industry | dispose non-food waste within the food industry | disposing of non-food waste within the food industry

éliminer des déchets non alimentaires dans l’industrie alimentaire


food safety [ food product safety | food quality safety | safety of food | food hygiene(UNBIS) ]

sécurité des aliments [ innocuité des aliments | innocuité des produits alimentaires | salubrité des aliments | salubrité des produits alimentaires | sécurité qualitative de l'alimentation | sécurité sanitaire des aliments ]


food traceability, processes for traceability in the food industry | provenance of food | food provenance | traceability in food industry

traçabilité dans l’industrie alimentaire


food risks | infection in food | infections in food | infectious agents in food products

infections alimentaires | intoxications alimentaires


asphyxia by | choked on | suffocation by | any object, except food or vomitus, entering by nose or mouth | aspiration and inhalation of foreign body, except food or vomitus (into respiratory tract), NOS compression of trachea | interruption of respiration | obstruction of respiration | by foreign body in oesophagus | foreign object in nose obstruction of pharynx by foreign body

arrêt de la respiration | compression de la trachée | obstruction de la respiration | par corps étranger dans l'œsophage | asphyxie | étouffement | suffocation | par tout objet, sauf aliments ou vomissements, pénétrant par le nez ou la bouche | aspiration ou inhalation d'un corps étranger, sauf aliments ou vomissements (dans les voies respiratoires) SAI corps étranger dans le nez obstruction du pharynx par un corps étranger


Definition: A feeding disorder of varying manifestations usually specific to infancy and early childhood. It generally involves food refusal and extreme faddiness in the presence of an adequate food supply, a reasonably competent caregiver, and the absence of organic disease. There may or may not be associated rumination (repeated regurgitation without nausea or gastrointestinal illness). | Rumination disorder of infancy

Définition: Trouble de l'alimentation caractérisé par des manifestations variées, habituellement spécifique de la première et de la deuxième enfance. Il implique en général un refus alimentaire et des caprices alimentaires excessifs, alors que la nourriture est appropriée, que l'entourage est adéquat, et qu'il n'y a pas de maladie organique. Le trouble peut s'accompagner d'une rumination (d'une régurgitation répétée de nourriture non accompagnée de nausées ou d'une maladie gastro-intestinale). | Mérycisme de l'enfance
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
From the Department of Health: Dr. Robert Peterson, Director General, Therapeutics Products Directorate, Health Products and Food Branch; David Lee, Director, Office of Patented Medicines and Liaison; Anne Bowes, Manager, Patent and Liaison; David K. Edwards, Legal Counsel, Legal Services.

Du ministère de la Santé: Dr Robert Peterson, directeur général, Direction des produits thérapeutiques, Direction générale des produits de santé et des aliments; David Lee, directeur, Bureau des médicaments brevetés et de la liaison; Anne Bowes, gestionnaire, Brevets et liaison; David K. Edwards, conseiller juridique, Service juridiques.


Members of the Standing Committee on Agriculture and Agri-Food present: David L. Anderson, Rick Borotsik, Garry Breitkreuz, Murray Calder, Claude Duplain, Mark Eyking, Marcel Gagnon, Charles Hubbard, Rick Laliberte, Larry McCormick, Dick Proctor, Bob Speller, Paul Steckle, Rose-Marie Ur.

Membres du Comité permanent de l’agriculture et de l’agroalimentaire présents : David L. Anderson, Rick Borotsik, Garry Breitkreuz, Murray Calder, Claude Duplain, Mark Eyking, Marcel Gagnon, Charles Hubbard, Rick Laliberte, Larry McCormick, Dick Proctor, Bob Speller, Paul Steckle, Rose-Marie Ur.


Agriculture and Agri-Food Mr. David Anderson (Cypress Hills—Grasslands, Canadian Alliance): Mr. Speaker, I move that the fifth report of the Standing Committee on Agriculture and Agri-Food presented on Tuesday, June 11, be concurred in.

L'agriculture et l'agroalimentaire M. David Anderson (Cypress Hills—Grasslands, Alliance canadienne): Monsieur le Président, je propose que le cinquième rapport du Comité permanent de l'agriculture et de l'agroalimentaire présenté le mardi 11 juin soit adopté.


"I am satisfied that we can give EU citizens concrete reassurances that we have considerably improved the legal framework on risks in the feed and food chain" David Byrne, the Commissioner for Health and Consumer Protection commented".

«Je ne doute pas que nous puissions offrir aux citoyens de l'UE des garanties concrètes prouvant que nous avons nettement amélioré le cadre juridique en matière de risques de la chaîne alimentaire humaine et animale» a déclaré David Byrne, le commissaire responsable de la santé et de la protection des consommateurs.


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In the light of the new measures being introduced at EU level as a result of the outbreak of BSE in France and the Council’s confirmation of the need to protect the consumer and win back consumer confidence, and having regard also to Commissioner David Byrne’s White Paper on Food Safety and the establishment of a Food Safety Authority, what assurances can the Commission give with regard to the safety of food imports from third countries?

Après l'extension de l'encéphalopathie spongiforme bovine (ESB) en France, de nouvelles mesures ont été prises au niveau communautaire. Le Conseil a réaffirmé la nécessité de protéger les consommateurs et de regagner leur confiance. Par ailleurs, le commissaire David Byrne a présenté un Livre blanc sur la sécurité alimentaire qui prévoit la création d'une Autorité alimentaire européenne. Dans ces conditions, quelles assurances la Commission peut-elle donner sur la sécurité des importations de produits alimentaires en provenance des pays tiers ?


In the light of the new measures being introduced at EU level as a result of the outbreak of BSE in France and the Council’s confirmation of the need to protect the consumer and win back consumer confidence, and having regard also to Commissioner David Byrne’s White Paper on Food Safety and the establishment of a Food Safety Authority, what assurances can the Commission give with regard to the safety of food imports from third countries?

Après l'extension de l'encéphalopathie spongiforme bovine (ESB) en France, de nouvelles mesures ont été prises au niveau communautaire. Le Conseil a réaffirmé la nécessité de protéger les consommateurs et de regagner leur confiance. Par ailleurs, le commissaire David Byrne a présenté un Livre blanc sur la sécurité alimentaire qui prévoit la création d'une Autorité alimentaire européenne. Dans ces conditions, quelles assurances la Commission peut-elle donner sur la sécurité des importations de produits alimentaires en provenance des pays tiers ?


– (FR) Mr President, let me begin by warmly congratulating the rapporteur, Mr Bowis, and let me also inform the Commissioner, David Byrne, that we appreciate the proposals he has put before us in this White Paper and the relations he has established with Parliament with a view to preparing the best possible legislation in the field of food safety for the future.

- Monsieur le Président, je voudrais tout d'abord adresser toutes mes félicitations au rapporteur, M. Bowis, et dire aussi au commissaire David Byrne que nous apprécions le travail qu'il nous a proposé à travers ce Livre blanc ainsi que les relations qu'il entretient avec le Parlement afin de préparer, pour l'avenir, une législation qui soit la meilleure possible dans le domaine de la sécurité alimentaire.


David Robert Bowe Subject: GMO – contaminated food from accession countries

David Robert Bowe Objet : Aliments contaminés par des OGM en provenance de pays candidats à l'adhésion


David Robert Bowe Subject: Food agency

David Bowe Objet : Agence alimentaire


The Governments of the Member States and the Commission of the European Communities were represented as follows: Belgium: Mr André BOURGEOIS Minister for Agriculture Denmark: Mr Bjørn WESTH Minister for Agriculture and Fisheries Mr Nils BERNSTEIN State Secretary for Agriculture Germany: Mr Jochen BORCHERT Federal Minister for Food, Agriculture and Forestry Mr Franz-Josef FEITER State Secretary, Federal Ministry of Food, Agriculture and Forestry Greece: Mr Christos KOSKINAS Minister for Agriculture Spain: Mr Pedro SOLBES MIRA Minister for Agriculture France: Mr Jean-Pierre SOISSON Minister for Agriculture and Rural Development Ireland: Mr Joe WALSH Minister for Agriculture, Food and Forestry Italy: Mr Giovanni FONTANA Minister for Agricultur ...[+++]

Les Gouvernements des Etats membres et la Commission des Communautés européennes étaient représentés comme suit : Pour la Belgique : M. André BOURGEOIS Ministre de l'Agriculture Pour le Danemark : M. Bjørn WESTH Ministre de l'Agriculture et de la Pêche M. Nils BERNSTEIN Secrétaire d'Etat à l'Agriculture Pour l'Allemagne : M. Jochen BORCHERT Ministre fédéral de l'Alimentation, de l'Agriculture et des Forêts M. Franz-Josef FEITER Secrétaire d'Etat, Ministère fédéral de l'Alimentation, de l'Agriculture et des Forêts Pour la Grèce : M. Christos KOSKINAS Ministre de l'Agriculture Pour l'Espagne : M. Pedro SOLBES MIRA Ministre de l'Agriculture Pour la France : M. Jean-Pierre SOISSON Ministre de l'Agriculture et du Développement rural Pour l'Irlan ...[+++]




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Date index: 2021-04-27
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