Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Bake
Bake a good
Bake goods
Bakery ingredients
Bakery materials
Bakery raw materials
Baking capacity
Baking goods
Baking ingredients
Baking plate
Baking quality
Baking strength
Baking test
Baking tray
Breadmaking quality
Kiln-baked product moving
Kiln-baked product transferring
Test baking
Transfer kiln-baked products
Transferring kiln-baked products

Traduction de «baking ingredients » (Anglais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
bakery raw materials | baking ingredients | bakery ingredients | bakery materials

ingrédients de boulangerie


bake | baking goods | bake a good | bake goods

confectionner des produits de boulangerie


kiln-baked product moving | transferring kiln-baked products | kiln-baked product transferring | transfer kiln-baked products

transférer des produits cuits au four


baking capacity | baking quality | baking strength | breadmaking quality

qualité boulangère | valeur boulangère






This ingredient must come from the geographical region because ‘Westfälischer Pumpernickel’ has traditionally always been made using previously baked ‘Westfälischer Pumpernickel’ bread and customers would consider adding other bread to be fraudulent.

Cet ingrédient doit provenir de l’aire géographique, car la tradition veut que le «Westfälicher Pumpernickel» ait toujours été fabriqué à l’aide de «Westfälicher Pumpernickel» cuit, et le recours à d’autres pains serait perçu par le consommateur comme une dénaturation.


Composition: Wholemeal bread consisting of at least 90 % coarsely ground rye flour or wholemeal rye grain or a mixture of both, water, salt, yeast, and previously baked ‘Westfälischer Pumpernickel’ bread; optional: other grain-based ingredients (such as malt) or sugar beet (e.g. sugar beet crowns (= syrup) or other processed products).

Composition: pain complet composé d’au moins 90 % de grains de seigle moulus sans le germe et/ou de grains de seigle entiers moulus, d’eau, de sel, de levure et de «Westfälischer Pumpernickel» déjà cuit; facultatif: autres aliments à base de céréales (par exemple, malt) et/ou à base de betteraves à sucre [par exemple, collets de betteraves (= sirop) ou autres produits transformés].


At least 90 % coarsely ground rye flour or wholemeal rye grain or a mixture of both, water, salt, yeast and previously baked ‘Westfälischer Pumpernickel’ bread that conforms to the specifications; optional: other grain-based ingredients (such as malt) or sugar beet (e.g. sugar beet crowns (= syrup) or other processed products).

Au moins 90 % de grains de seigle moulus sans le germe et/ou de grains de seigle entiers moulus, eau, sel, levure et du «Westfälischer Pumpernickel» déjà cuit, conforme au cahier des charges; facultatif: autres aliments à base de céréales (par exemple, malt) et/ou à base de betteraves à sucre [par exemple, collets de betteraves (= sirop) ou autres produits transformés].


If previously baked pumpernickel bread is added as an ingredient, it must also be ‘Westfälischer Pumpernickel’ produced according to this specification and it must also have been produced in the defined area.

Dans la mesure où du «Westfälicher Pumpernickel» est aussi ajouté comme ingrédient, ce dernier doit également être conforme au présent cahier des charges et avoir été fabriqué dans l’aire délimitée.


- prepared baking powders, baker's yeast, dessert preparations, soups, broths, stocks, culinary ingredients, etc.

- levure artificielle, levure de boulanger, préparations pour desserts, soupes, potages et bouillons, ingrédients pour la cuisine, etc.,




datacenter (1): www.wordscope.be (v4.0.br)

'baking ingredients' ->

Date index: 2022-10-14
w