Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com

Vertaling van "gerechten te creëren " (Nederlands → Frans) :

De keuken staat onder leiding van een kok die de kunst verstaat om gastronomische gerechten te creëren door verfijnde gerechten met regionale specialiteiten en subtiele Pyreneese smaken met elkaar te combineren.

La cuisine est dirigée par un chef qui sait créer une cuisine gourmande mêlant gastronomie et produits du terroir aux subtiles saveurs pyrénéennes.


De chef-kok gebruikt alleen de meest verse lokale producten om unieke gerechten te creëren.

Le chef n'utilise que des produits frais et locaux pour élaborer des plats uniques.


Het stijlvolle serre-restaurant maakt gebruik van de beste lokale producten om heerlijke zelfgemaakte, vers bereide gerechten te creëren.

Le restaurant du jardin d'hiver utilise les produits locaux les plus raffinés pour élaborer de délicieux plats frais maison.


Restaurant Dama Dama maakt gebruik van lokale producten en biologische groenten uit de eigen tuin van het resort om gerechten te creëren, die geïnspireerd zijn op de Toscaanse keuken.

Le restaurant Dama Dama prépare des plats d'inspiration toscane à partir de produits locaux et de légumes bio provenant du complexe lui-même.


The Restaurant serveert Mexicaanse gerechten, La Cava kan voor u een exclusief, speciaal menu creëren, en The Sea Grill is gespecialiseerd in gegrilde gerechten.

Le restaurant sert des plats mexicains, La Cava peut créer un menu spécialement à votre intention tandis que le Sea Grill est spécialisé dans les grillades.


Het in het hotel gevestigde restaurant T/Bar maakt gebruik van verse, lokale producten om klassieke Zweedse gerechten met een mediterrane twist te creëren.

Le restaurant sur place T/Bar utilise des produits frais locaux pour créer des plats suédois classiques relevés d'une touche méditerranéenne.


Restaurant Pont de l'Ouysse leent zich bij uitstek voor een verrukkelijk diner. Chefkok Daniel Chambon maakt gebruik van de beste regionale producten om eenvoudige maar heerlijke gerechten van goede kwaliteit te creëren.

Vous pourrez prendre le dîner au restaurant du Pont De L'ouysse, où le chef Daniel Chambon utilise les meilleurs produits du terroir pour préparer des plats de qualité, simples et délicieux.


De chef-koks Julien Gleize en Cyril Fressac creëren gastronomische gerechten met regionale smaken en verse producten uit de gebieden van Drôme en Ardèche.

Les Chefs Julien Gleize et Cyril Fressac préparent une cuisine raffinée aux saveurs régionales avec des produits frais venus de la Drôme et de l'Ardèche.


De oude gewelven en stijlvolle omgeving creëren de ideale sfeer voor een diner van uitstekende regionale en internationale gerechten.

Ses plafonds d'époque incurvés et son ambiance élégante créent le cadre idéal pour déguster des plats régionaux et internationaux exquis.


w