Het koninklijk besluit van 13 juni 1984, gewijzigd bij het koninklijk besluit van 3 maart 1995, tot bepaling van de voorwaarden tot uitoefening van de beroepswerkzaamheid van restaurateur of van traiteur-banketaannemer in de kleine en middelgrote handels- en ambachtsondernemingen, reglementeert het bereiden (elke handeling waarbij een gerecht wordt klaargemaakt, samengesteld, geschikt, opgewar
md of ontdooid) van warme en koude maaltijden, bestemd om onderscheidenlijk ter plaatse in de inrichting te worden gebruikt of om, op bestelling, buiten de i
nrichting te worden opgediend ...[+++].
L'arrêté royal du 13 juin 1984, modifié par l'arrêté royal du 3 mars 1995, instaurant des conditions d'exercice de l'activité professionnelle de restaurateur ou de traiteur-organisateur de banquets dans les petites et moyennes entreprises du commerce et de l'artisanat, vise la préparation (tout acte par lequel un mets est confectionné, composé, dressé, réchauffé ou décongelé) des repas chauds ou froids destinés respectivement à être consommés sur place dans l'établissement ou à être servis, sur commande, à l'extérieur de l'établissement.