Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Elektronisch verwerkte gegevens
In een preparaat verwerkte stof
Niet verwerkte materie
Nutritionele kenmerken van voedingsmiddelen beoordelen
Stof verwerkt in een preparaat
Verwerkt hout in een commerciële omgeving verkopen
Verwerkt vlees
Verwerkt werkstuk verwijderen
Verwerkte materie
Voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen
Voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen

Vertaling van "voedingskenmerken van verwerkte " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE


nutritionele kenmerken van voedingsmiddelen beoordelen | voedingseigenschappen van voedingsmiddelen beoordelen | voedingskenmerken van voedingsmiddelen beoordelen

évaluer les caractéristiques nutritionnelles de denrées alimentaires




elektronisch verwerkte gegevens

données traitées par voie électronique




in een preparaat verwerkte stof | stof verwerkt in een preparaat

substance incorporée dans une préparation


verwerkt hout in een commerciële omgeving verkopen

vendre du bois transformé dans un environnement commercial


verwerkt werkstuk verwijderen

retirer une pièce à usiner traitée


dierlijke faeces, urine en mest (inclusief gebruikt stro), afvalwater, gescheiden ingezameld en elders verwerkt

fèces, urine et fumier (y compris paille souillée), effluents collectés séparément et traités hors site


afval van verwerkte textielvezels met een hoodzakelijk plantaardige oorsprong

fibres textiles ouvrées essentiellement d'origine végétale
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Er zal duidelijkere informatie worden verstrekt over bepaalde belangrijke voedingskenmerken van verwerkte levensmiddelen – energie, vetten, verzadigde vetten, koolhydraten, suikers, eiwitten en zout.

Des informations plus claires sur certaines caractéristiques nutritionnelles importantes des denrées alimentaires transformées – valeur énergétique, lipides, lipides saturés, glucides, sucres, protéines et sel – seront fournies.


Informatie over bepaalde belangrijke voedingskenmerken van verwerkte levensmiddelen – energie, vetten, verzadigde vetten, koolhydraten, suikers, eiwitten en zout – zal moeten worden verstrekt.

Des informations sur certaines caractéristiques nutritionnelles importantes des denrées alimentaires transformées –valeur énergétique, lipides, lipides saturés, glucides, sucres, protéines et sel– devront être fournies.




datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'voedingskenmerken van verwerkte' ->

Date index: 2025-02-03
w