Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Chef distributie vlees en vleesproducten
Customs manager vlees en vleesproducten
Distributiemanager vlees en vleesproducten
Halfconserven van vis
Halfverduurzaamde visproducten
Import-exportmanager vlees en vleesproducten
Klanten adviseren over het bewaren van vleesproducten
Klanten raad geven over het bewaren van vleesproducten
Logistiek planner vlees en vleesproducten
Manager import-export vlees en vleesproducten
Productschap voor Vis en Visproducten
Supervisor import-export vlees en vleesproducten
Vleesproducten voor menselijke consumptie

Traduction de «vleesproducten of visproducten » (Néerlandais → Français) :

TERMINOLOGIE
voir aussi les traductions en contexte ci-dessous
logistiek planner vlees en vleesproducten | verantwoordelijke distributielogistiek vlees en vleesproducten | chef distributie vlees en vleesproducten | distributiemanager vlees en vleesproducten

responsable de la logistique distribution de viandes et de produits à base de viande


customs manager vlees en vleesproducten | manager import-export vlees en vleesproducten | import-exportmanager vlees en vleesproducten | supervisor import-export vlees en vleesproducten

responsable import-export de viandes et de produits à base de viande


klanten adviseren over het bewaren van vleesproducten | klanten advies geven over het bewaren van vleesproducten | klanten raad geven over het bewaren van vleesproducten

conseiller des clients sur la conservation de produits carnés


Productschap voor Vis en Visproducten

Organisme de droit public pour le marché du poisson et des produits piscicoles


halfconserven van vis | halfverduurzaamde visproducten

produits de poisson en semi-conserve | semi-conserves de poissons


vleesproducten voor menselijke consumptie

produits à base de viande pour la consommation humaine | produits carnés pour la consommation humaine
TRADUCTIONS EN CONTEXTE
Microbiologie van voedingsmiddelen en diervoeders - Voorbereiding van de proefmonsters en bereiding van de primaire verdunning en verdere decimale verdunningen voor microbiologisch onderzoek Deel 4 : Specifieke regels voor de voorbereiding van producten anders dan melk en melkproducten, vlees en vleesproducten en vis en visproducten (ISO 6887-4:2003/Amd 1:2011) (1e uitgave)

Microbiologie des aliments - Préparation des échantillons, de la suspension mère et des dilutions décimales en vue de l'examen microbiologique - Partie 4 : Règles spécifiques pour la préparation de produits autres que les produits laitiers, les produits carnés et les produits de la pêche (ISO 6887-4:2003/Amd 1:2011) (1 édition)


4 bis. Bij vleesproducten die eruit zien als een lap, braadstuk, plak, portie of karkas, en bij visproducten omvat de benaming van het levensmiddel de eventuele toegevoegde ingrediënten afkomstig van een andere diersoort dan het voornaamste dier.

4 bis. Pour les produits à base de viande présentés sous la forme d'un morceau, d'un rôti, d'une tranche, d'une portion ou d'une carcasse, et pour les produits à base de poisson, la dénomination de la denrée alimentaire mentionne tout ingrédient ajouté ayant une autre origine animale que l'animal principal.


3. Bij vleesproducten die eruit zien als een lap, braadstuk, plak, portie of karkas, en bij visproducten omvat de benaming van het levensmiddel de eventuele toegevoegde ingrediënten afkomstig van een andere diersoort dan het voornaamste dier.

3. Pour les produits à base de viande présentés sous la forme d'un morceau, d'un rôti, d'une tranche, d'une portion ou d'une carcasse, et pour les produits à base de poisson, la dénomination de la denrée alimentaire mentionne tout ingrédient ajouté ayant une autre origine animale que l'animal principal.


3. Bij vleesproducten die eruit zien als een lap, braadstuk, plak, portie of karkas, en bij visproducten omvat de benaming van het levensmiddel de eventuele toegevoegde ingrediënten afkomstig van een andere diersoort dan het voornaamste dier.

3. Pour les produits à base de viande présentés sous la forme d'un morceau, d'un rôti, d'une tranche, d'une portion ou d'une carcasse, et pour les produits à base de poisson, la dénomination de la denrée alimentaire mentionne tout ingrédient ajouté ayant une autre origine animale que l'animal principal.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
6° andere voormalige voedingsmiddelen bestaande uit vlees, vleesbereidingen, vleesproducten of visproducten of die dergelijke producten van dierlijke oorsprong bevatten dan keukenafval en etensresten, die niet langer voor menselijke consumptie bestemd zijn, zulks om commerciële redenen of ten gevolge van gebreken bij de productie of bij de verpakking of andere gebreken die geen enkel gevaar voor de gezondheid van mens of dier vormen, inclusief ongebruikte frituuroliën en -vetten;

6° les anciennes denrées alimentaires constituées de viandes, de préparations de viandes, de produits à base de viande ou de produits de la pêche ou contenant de tels produits d'origine animale, autres que les déchets de cuisine et de table, qui ne sont plus destinées à la consommation humaine pour des raisons commerciales ou en raison de défauts de fabrication ou d'emballage ou d'autres défauts n'entraînant aucun risque pour la santé humaine ou animale, y compris les graisses et huiles de friture non usagées;


3. Met het oog op de herziening van het gebruik van nitraat- en nitrietzouten - die als conserveermiddelen mogen worden gebruikt in vleesproducten, kaas en bepaalde visproducten - heeft de Commissie rekening gehouden met het arrest van het Europees Hof van Justitie van 20 maart 2003.

3. Afin de réviser l'utilisation des sels de nitrates et de nitrites - conservateurs dont l'utilisation est autorisée dans les produits de viande, les fromages et certains produits de poisson -, la Commission a tenu compte de l'arrêt rendu le 20 mars 2003 par la Cour de justice des Communautés européennes.


Microbiologie van voedingsmiddelen en diervoeders - Voorbereiding van het monster en bereiding van de primaire verdunning en verdere decimale verdunningen voor microbiologisch onderzoek - Deel 4 : Specifieke regels voor de voorbereiding van producten anders dan melk en melkproducten, vlees en vleesproducten en vis en visproducten (ISO 6887-4:2003) (1e uitgave)

Microbiologie des aliments - Préparation des échantillons, de la suspension mère et des dilutions décimales en vue de l'examen microbiologique - Partie 4 : Règles spécifiques pour la préparation de produits autres que les produits laitiers, les produits carnés et les produits de la pêche (ISO 6887-4:2003) (1re édition)


De regeling opgelegd aan de aanbieders bij de grensinspectiepost zou ook, in vergelijking met de voorheen bestaande regeling, een exorbitante verhoging van de verschuldigde rechten meebrengen en zou een discriminatie inhouden binnen de categorie van aanbieders bij de grensinspectiepost omdat de verschuldigde rechten berekend worden op het totale gewicht van het binnenkomende product, met inbegrip van het gedeelte niet-vlees, niet-vis, niet-vleesproducten of niet-visproducten.

La mesure imposée aux présentateurs aux postes d'inspection frontaliers, comparée à la mesure qui était antérieurement en vigueur, entraînerait une augmentation exorbitante des droits à payer et ferait naître une discrimination au sein de la catégorie des présentateurs aux postes frontaliers, parce que les droits à payer sont calculés sur la base du poids total du produit entré, en ce compris la partie de celui-ci qui n'est pas de la viande, du poisson ou un produit à base de viande ou de poisson.


w