Boost Your Productivity!Translate documents (Ms-Word, Ms-Excel, ...) faster and better thanks to artificial intelligence!
https://pro.wordscope.com
https://blog. wordscope .com
Chemicaliën voor zuivering van dranken toevoegen
Dierlijk vet
Dierlijke oliën en vetten
Dierlijke vetstof
Geel vet
Gele vetten
Oliën en vetten
Onderhuids vet
Plantaardig vet
Plantaardige oliën en vetten
Plantaardige vetstof
Proces voor de zuivering van dierlijk vet
Smeerbaar geel vet
Subcutaan vet
Vet
Vetstof
Visvetstof
Zuiver en vrij
Zuivere intercommunale

Vertaling van "vet aan zuiver " (Nederlands → Frans) :

TERMINOLOGIE
proces voor de zuivering van dierlijk vet

procédé de purification de graisses animales


oliën en vetten [ vet | vetstof ]

corps gras [ graisse | matière grasse ]


geel vet | gele vetten | smeerbaar geel vet

graisse jaune tartinable | matière grasse jaune


onderhuids vet | subcutaan vet

couverture | couverture de graisse | graisse à l'extérieur de la carcasse | graisse de couverture | graisse sous-cutanée | graisses externes


gedistilleerd water, conductometrisch zuiver water en dergelijk zuiver water

eaux distillées, de conductibilité ou de même degré de pureté






plantaardig vet [ plantaardige oliën en vetten | plantaardige vetstof ]

corps gras végétal [ graisse végétale | matière grasse végétale ]


dierlijk vet [ dierlijke oliën en vetten | dierlijke vetstof | visvetstof ]

corps gras animal [ graisse animale | graisse de poisson | matière grasse animale ]


chemicaliën voor zuivering van dranken toevoegen

ajouter des produits chimiques pour clarifier des boissons
IN-CONTEXT TRANSLATIONS
Door de grote variatie in het massapercentage C4 op het bereik tussen 3,1 % en 3,8 % is het echter moeilijk kwalitatieve en kwantitatieve informatie te geven voor massafracties vreemd vet/zuiver melkvet tot 20 % [1].

Toutefois, en raison de la grande variation de C4 (fraction massique comprise entre environ 3,1 et 3,8 %), il est difficile de fournir des informations qualitatives et quantitatives concernant la présence de matières grasses étrangères dans les matières grasses lactiques pour des fractions massiques allant jusqu’à 20 % [1].


De methode is met name geschikt voor vet dat is geëxtraheerd uit melkproducten waarvan wordt gesteld dat ze zuiver melkvet met een ongewijzigde samenstelling bevatten, zoals boter, room, melk en melkpoeder.

La méthode s’applique en particulier aux matières grasses extraites de produits laitiers supposés contenir des matières grasses lactiques pures et de composition intacte, comme le beurre, la crème, le lait et le lait en poudre.


Hoewel het uitsluitend in melkvet voorkomende boterzuur (C4) en kwantitatieve schatting van geringe tot gemiddelde hoeveelheden melkvet in plantaardige vetten mogelijk maakt, kan kwalitatieve en kwantitatieve informatie nauwelijks worden verkregen bij toevoeging tot minstens 20 % (gewichtspercentage) vreemd vet aan zuiver melkvet wegens de grote variatie van C4 die ligt tussen ongeveer 3,5 en 4,5 %.

Bien que l'acide butyrique (C 4), présent exclusivement dans les matières grasses lactiques, permette d'effectuer des estimations quantitatives de petites et moyennes quantités de matières grasses lactiques dans les graisses végétales, des informations qualitatives et quantitatives ne peuvent guère être fournies dans l'intervalle d'un ajout d'au moins jusqu'à 20 % de matières grasses étrangères aux matières grasses lactiques pures en raison de la grande variation de C 4, qui va approximativement de 3,5 % à 4,5 %.


Hoewel het uitsluitend in melkvet voorkomende boterzuur (C4) en kwantitatieve schatting van geringe tot gemiddelde hoeveelheden melkvet in plantaardige vetten mogelijk maakt, kan kwalitatieve en kwantitatieve informatie nauwelijks worden verkregen bij toevoeging tot minstens 20 % (gewichtspercentage) vreemd vet aan zuiver melkvet wegens de grote variatie van C4 die ligt tussen ongeveer 3,5 en 4,5 %.

bien que l'acide butyrique (C 4), présent exclusivement dans les matières grasses lactiques, permette d'effectuer des estimations quantitatives de petites et moyennes quantités de matières grasses lactiques dans les graisses végétales, des informations qualitatives et quantitatives ne peuvent guère être fournies dans l'intervalle d'un ajout d'au moins jusqu'à 20 % de matières grasses étrangères aux matières grasses lactiques pures en raison de la grande variation de C 4, qui va approximativement de 3,5 % à 4,5 %.


For more results, go to https://pro.wordscope.com to translate your documents with Wordscope Pro!
Als aan melkvet een onbekend vet wordt toegevoegd, wordt voor SF de gemiddelse S-waarde van de verschillende vreemde vetten voor de totale formule gekozen; deze gemiddelde S-waarde wordt verkregen door de triglyceridengegevens van de zuivere vreemde vetten in die formule in te voeren en door een gemiddelde waarde te berekenen (SF = 7,46).

Si une matière grasse étrangère inconnue est ajoutée à la matière grasse lactique, la valeur S moyenne des différentes matières grasses étrangères pour la formule totale est retenue pour SF; cette valeur S moyenne est obtenue en insérant les données relatives aux triglycérides des matières grasses étrangères pures dans cette formule et en calculant une valeur moyenne (SF = 7,46).




Anderen hebben gezocht naar : dierlijk vet     dierlijke oliën en vetten     dierlijke vetstof     geel vet     gele vetten     oliën en vetten     onderhuids vet     plantaardig vet     plantaardige oliën en vetten     plantaardige vetstof     smeerbaar geel vet     subcutaan vet     vetstof     visvetstof     zuiver en vrij     zuivere intercommunale     vet aan zuiver     


datacenter (28): www.wordscope.be (v4.0.br)

'vet aan zuiver' ->

Date index: 2023-07-11
w